Programma van RTL7 gemist?

Heb je je favoriete programma van RTL7 gemist? Geen probleem, tegenwoordig kijk je programma’s en series gemakkelijk terug via internet. Met NLZIET kijk je de programma’s die je bij RTL7 gemist hebt, eenvoudig terug op je tv, laptop, smartphone en tablet. Zo kijk jij de hoogtepunten van die gemiste voetbalwedstrijd gewoon wanneer het jou uitkomt!

Kijk terug wat je van RTL7 gemist hebt!

Komt het bij jou ook wel eens voor dat je binnen komt lopen en nog net de aftiteling op tv ziet? Of dat je weer een uitzending van Voetbal Inside op RTL7 gemist hebt? Ben je nieuwsgierig geworden naar alles wat NLziet te bieden heeft? Je kunt NLziet nu een maand gratis uitproberen.

Terugkijken zonder reclame

Met NLziet kijk je al jouw favoriete sport-, reality- en nieuwsprogramma’s die je bij RTL7 gemist hebt gemakkelijk terug. Je kijkt de programma’s terug wanneer het jou uit komt op je tv, laptop, smartphone en tablet. Weet je wat het grote voordeel is? Wanneer je een programma van RTL7 gemist hebt, kijk je deze zonder reclame terug bij NLziet. Fijn toch? Zo kun je alle afleveringen lekker achter elkaar door kijken.

Meer voor mannen

Sinds 2005 kijk je de beste programma’s voor mannen op RTL7. Voor die tijd, heette de zender Yorin. De programmering verschilde behoorlijk met de huidige programmering van RTL7 nu, zo keek je toen bijvoorbeeld naar de soap Onderweg Naar Morgen, Big Brother en Starmaker bij Yorin. Sommige programma’s zijn nog wel te zien op RTL7, bijvoorbeeld de Nederlandse comedyserie Flodder. De huidige programmering van RTL7 bestaat voornamelijk uit actie, humor, reality en sport. Plan je een avond met vrienden op de bank? Dan zit je bij RTL7 altijd goed. Met programma’s als Voetbal Inside, How I Met Your Mother of Cobra 11 beleef je gegarandeerd een topavond met je vrienden.

SPORT

De meest bekende sport talkshow van de Nederlandse televisie is Voetbal Inside. Wanneer je een beetje verstand hebt van voetbal, is er niets lekkerder dan kijken naar de kibbelende Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Heb je een aflevering Voetbal Inside bij RTL7 gemist? Je kijkt ruim 150 afleveringen terug bij NLziet!

Niet alleen voetbal, maar ook andere sporten kijk je bij RTL7. Denk aan darts, autosport en boksen. Bij NLziet kijk je onder andere naar RTL7 Darts, RTL GP en RTL7 Fight Night. Een ander kaliber sport is hengelsport, ook dit genre is vertegenwoordigd bij NLZiet. Heb je Vis TV bij RTL7 gemist? Ook dit programma is te zien bij NLziet!

ACTIE

Hou je van programma’s met verborgen camera’s en achtervolgingen? Lekker veilig vanaf de bank kijken naar de jacht op wegpiraten kan met NLziet, kijk bijvoorbeeld naar Bezopen Bestuurders, Idioten op de Weg en Stop! Politie. Of kijk naar de Duitse serie Cobra 11 over een rechercheur die voor de snelwegpolitie werkt.

REALITY

Realityseries voor mannen, bestaan die? Ja, deze bestaan echt! Bij RTL7 werd de Vlaamse realitysoap De Pfaffs jarenlang iedere week uitgezonden. Het dagelijks leven van ex-doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie was op de voet te volgen door kijkers in België en Nederland.

HUMOR

Ook comedy is vertegenwoordigd op RTL7, bijvoorbeeld The King of Queens, Everybody Loves Raymond en Flodder. Heb je een aflevering van deze series bij RTL7 gemist, of wil je ze lekker achter elkaar door kijken? Ga dan naar NLZIET!

[youtube Ghixkg63RNg]

Ben je benieuwd naar bovenstaande programma’s of heb je een aflevering bij RTL7 gemist? Probeer NLZIET een maand gratis uit en mis niets meer van de Nederlandse televisie. Veel kijkplezier!

Vragen?

Wil je meer weten over de programma’s van NLZIET? Kijk even bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
  • De programma’s van NPO, RTL en SBS binnen één abonnement
  • Meer dan 50.000 afleveringen reclamevrij terugkijken
  • Kijk programma's live, terug en vooruit