Uitzending gemist RTL 7? Kijk nu terug

Een uitzending van RTL 7 gemist? Geen probleem, met NLZIET kun je tv-programma’s terugkijken op een device naar keuze. Kijk gemakkelijk live en terug, waar en wanneer je wilt. Probeer 14 dagen gratis en kijk populaire programma’s, zoals Pawn Stars, RTL Autowereld, voetbalwedstrijden en meer!Voordelen van NLZIET

 • Programma van RTL 7 gemist? Met NLZIET kijk je tot 7 dagen terug.
 • Je kunt gemakkelijk tv-kijken zonder kabel.
 • Met NLZIET kijk je op je tv, laptop, smartphone en tablet.
 • Uitzending gemist? Je bepaalt zelf wanneer je kijkt.
 • Met NLZIET kun je op twee apparaten tegelijkertijd tv-kijken.
 • Je kunt programma’s van RTL 7 ook live kijken.


RTL 7: Meer voor mannen

Waar Net5 in de markt wordt gezet als een zender voor vrouwen, is RTL 7 een zender gefocust op mannen. Zoals je ook kunt zien aan hun slogan: Meer voor mannen. Voordat de zender RTL 7 heette, was de naam Yorin. De programmering was toen behoorlijk anders. Zo keek je bijvoorbeeld naar de soap Onderweg Naar Morgen, Big Brother en Starmaker. De huidige programmering bestaat voornamelijk uit actie, humor, reality en sport. 


Programma’s van RTL 7 online kijken

Je kunt programma’s van RTL 7 terugkijken waar en wanneer je wilt. Perfect voor als je RTL 7 gemist hebt. Beslis zelf wanneer je je programma wil zien! We hebben hieronder een paar programma’s voor je uitgelicht die je kunt bekijken bij NLZIET:


 • UEFA Champions League: de Champions League is het belangrijkste Europese voetbaltoernooi van de UEFA. Je kunt alle wedstrijden live volgen waar je maar wilt. En heb je een keer een wedstrijd gemist? Dan kun je die ook gemakkelijk terugkijken.
 • Pawn Stars: deze realityserie wordt opgenomen in Las Vegas waar familie Harrison een Pawn Shop opent.
 • De Pfaffs: het dagelijks leven van ex-doelman Jean-Marie Pfaff en zijn familie is op de voet te volgen door kijkers in België en Nederland.
 • Idioten op de weg: Houd je van programma’s met verborgen camera’s en achtervolgingen? Kijk dan naar Idioten op de Weg, Bezopen Bestuurders en Stop! Politie. 
 • RTL Autowereld: liever in het weekend online tv-kijken? Dan is RTL Autowereld of RTL: GP Dakar zeker wat voor jou! Iedere zaterdag en zondag worden afleveringen uitgezonden die gaan over wat er speelt in de autowereld.


Staat jouw programma er niet tussen? Kijk in het programmaoverzicht voor het volledige aanbod. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct alles van de Nederlandse tv.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s kan ik bij RTL 7 terugkijken?

Naast RTL 7 live kijken, kun je ook RTL 7 terugkijken. De programmering bestaat voornamelijk uit sport en reality, zoals Pawn Stars en de Pfaffs.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Met NLZIET kun je naar zo’n 38 Nederlandse zenders, zoals RTL 4 en RTL 5 terugkijken.

Kan ik een programma vanaf het begin afspelen voor als ik het begin van een uitzending van RTL 7 gemist heb?

Ja, dat kan! Met NLZIET kun je terugspoelen naar de start van de aflevering. Ideaal als je de begin van een RTL uitzending gemist hebt.

Op welke apparaten kan ik RTL 7 terugkijken?

Uitzending gemist? Je kunt RTL 7 terkijken op een apparaat naar keuze. Denk aan je telefoon, laptop, tablet, tv en meer. Het enige wat je nodig hebt is een goed werkende internetverbinding.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een aanbetaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wilt blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.