RTL 5 gemist en terugkijken?

Een aflevering van RTL 5 gemist? Daar hebben we een oplossing voor! Want met NLZIET kijk je programma’s van RTL 5 tot een jaar terug. En het fijne is dat er geen reclames tussen zitten. Kun jij lekker ongestoord genieten van je favoriete programma. Start je gratis abonnement en kijk direct!


Voordelen van NLZIET

  • Naast de uitzendingen die je van RTL 5 gemist hebt, kijk je bij NLZIET nog veel meer terug.
  • Je kunt programma’s kijken op je smartphone, tablet, tv en computer.
  • In heel de EU kun je gebruikmaken van NLZIET.
  • Kijk op meerdere apparaten tegelijkertijd.
  • Kijk tv zonder kabels of kastjes.


Overtuigd? Sluit dan snel een abonnement af. Je kunt dit abonnement stoppen wanneer jij wilt. In de eerste maand gebruik je NLZIET gratis. Wil je daarna abonnee blijven, dan betaal je vervolgens €7,95 per maand. Een abonnement op NLZIET staat garant voor heel veel kijkplezier. Bijvoorbeeld met de app op je smartphone of tablet. Download de app uit de App Store of Google Play Store en kijk waar je wilt. Ook kun je streamen naar je Chromecast of Apple TV. Dan kijk je op het grote scherm. Heb je een smart tv, check dan even of de app beschikbaar is voor jouw tv. Veel kijkplezier!


Een RTL 5 uitzending gemist? Kijk je favorieten terug!

Op RTL 5 worden veel populaire programma’s uitgezonden. Bij NLZIET kun je het laatste seizoen van Expeditie Robinson terugkijken en alle seizoenen van Ranking The Stars. Andere kijktips zijn de Andere Kant van Nederland, Mijn Gezin Gaat Failliet en de gewilde programma’s Obese, Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt, Zeeman Confronteert en De Slechtste Chauffeur van Nederland. De zender heeft dus genoeg te bieden!

Heb je je favoriete RTL 5 programma gemist? Kijk het dan snel terug met NLZIET! Of probeer eens een nieuw tv-programma uit dat je nog niet eerder gezien hebt. Zoek dan in de zoekbalk van de NLZIET-app en vind de serie die jij wilt zien! Neem ook een kijkje in het programmaoverzicht voor het complete aanbod.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s kan ik terugkijken bij NLZIET?

RTL gemist? Je kunt alle programma’s van RTL 5 live en terugkijken, tot wel een jaar terug.

Op welke apparaten kan ik RTL 5 kijken?

Je kijkt op een device naar keuze naar jouw favoriete programma, zoals tv, laptop en mobiel. Het enige wat je hoeft te doen is de app installeren.

Wat zijn de voordelen van RTL 5 terugkijken bij NLZIET?

Uitzending gemist? Met NLZIET kijk je reclamevrij de afleveringen terug, ideaal voor als je een aflevering van een programma van RTL 5 gemist hebt. Daarnaast kun je in heel de EU naar programma’s kijken op een device naar keuze. Zo heb je NLZIET altijd bij de hand!

Welke zenders kan ik bij NLZIET kijken?

Je kunt ook programma’s van RTL 4 en RTL 7 terugkijken. Ook kijk je naar alles van de NPO en SBS.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een aanbetaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.