Uitzending van RTL5 gemist? Kijk met NLZIET

De programma’s van RTL5 kijk je tot 365 dagen terug bij NLZIET. En het fijne is dat er geen reclames tussen zitten. Kun jij lekker gaan zitten (of liggen) en ongestoord genieten van je favoriete programma.

Kijk waar en wanneer je wilt de programma's van RTL5

Alles bij elkaar, wel zo makkelijk

Naast de uitzendingen die je van RTL5 gemist hebt, kijk je bij NLZIET nog veel meer terug. Bijvoorbeeld ook andere RTL programma’s en die van NPO en SBS. Zo heb je alles bij elkaar in een abonnement. Relaxt, toch?

 

Als we het dan toch over de voordelen van een NLZIET-abonnement hebben. Je kunt sommige programma’s ook eerder kijken dan ze uitgezonden worden. Zo weet jij als eerste wat er in de nieuwe aflevering van bijvoorbeeld Temptation Island gebeurt, je kunt iedere week een aflevering van Temptation Island vooruitkijken.

 

Nog een voordeel: je kan programma’s kijken op je smartphone, tablet, tv en computer. Waar je ook bent in Nederland, overal waar internet is kijk je tv-programma’s. Dus als je iets van RTL5 gemist hebt omdat je in de sportschool of de kroeg stond, kijk je het later gewoon terug. Je hoeft er zelf niet eens meer bij na te denken, want als je een programma favoriet maakt dan krijg je een melding wanneer er een nieuwe aflevering online staat. Opnemen is verleden tijd!

 

Kijk overal je favoriete RTL5 programma

Je hebt een programma van RTL5 gemist en wil dit terugkijken. Doe dat ongestoord bij NLZIET. Binnen een paar minuten heb je een abonnement en kun je kijken. Kijk bijvoorbeeld afleveringen van Temptation Island terug. Wil je zeker zijn dat het programma bij NLZIET te zien is, dan check je even het met de zoekfunctie. Naast uitzendingen die je van RTL5 gemist hebt, zijn er nog duizenden afleveringen te zien.

 

Overtuigt? Maak dan een abonnement aan, je kan dit abonnement stoppen wanneer jij wilt. Ook in je eerst gratis maand. Doe je dit niet dan betaal je vervolgens €7,95 per maand. Maar daar krijg je dan ook veel kijkplezier voor terug. Bijvoorbeeld met de app op je smartphone of tablet, download de app uit de App Store of Google Play Store. Zo kijk je overal waar je wilt. En je kunt streamen naar Chromecast of Apple TV. Dan kijk je op het grote scherm. Heb je een smart tv, check dan even of de app beschikbaar is voor jouw tv.

 

Zo makkelijk is het dus:
1. Maak een abonnement aan op nlziet.nl

2. Download de app of kijk op je computer
3. Kijk je gemiste RTL5 programma terug
4. Swipe, scroll en zoek door alle andere programma’s en kijk zoveel je wilt
5. Laat het abonnement lopen zolang jij wilt, geen lange contracten

Simpel toch?

 

Samen kijken

Nu heb jij een abonnement en weet jij wat er morgen in Galileo gebeurt maar heeft jouw vriend(in) een uitzending van bijvoorbeeld RTL5 gemist? No problem, je kan met z’n tweeën tegelijk kijken. Sharing is caring!

 

Kortom, of je nu iets van RTL5 gemist hebt. Een programma vooruit wilt kijken, of een serie achter elkaar wil kijken. Het is mogelijk bij NLZIET!

Meer weten?

Wil je nog meer weten over NLZIET en het aanbad? Kijk even bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
  • Kijk programma's van RTL, SBS en NPO live, terug en soms vooruit
  • Bepaal zelf waar je kijkt met de app op je smartphone, tablet en tv
  • Per maand opzegbaar, je zit dus nergens aan vast