Spelprogramma’s kijken bij NLZIET

Spelprogramma’s zijn leuk, spannend, gezellig en komisch. Perfect om samen met je familie of vrienden naar te kijken. Kijk naar de beste spelshow bij NLZIET.

Wil je een spelprogramma live of terugkijken bij NLZIET? En wil je lekker meerdere afleveringen achter elkaar kijken? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk je favoriete spelshow waar en wanneer je maar wilt. Wil je familielid of vriend graag wat anders kijken? Kijk naar NLZIET op meerdere apparaten tegelijkertijd.Race om de Ringen

In het programma testen zes stellen met trouwplannen hoe sterk hun relatie is en strijden ze tegen andere koppels om de huwelijksreis van hun leven te winnen. Race om de Ringen gemist? Kijk reclamevrij terug!


Oh, Wat Een Jaar!

Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Carlo Boszhard reizen elke aflevering naar een ander jaar. De kleding en het interieur zijn er volledig op aangepast, wat zorgt voor de perfecte sfeer! Elke aflevering komen er twee bekende gasten langs die meedoen met grappige spellen om geld in te zamelen voor het publiek. Kijk het vorige seizoen en elke aflevering van het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar terug bij NLZIET.


Code van Coppens

De broers Mathias en Staf Coppens dagen elke aflevering twee bekende Nederlandse koppels uit om uit een escaperoom te ontsnappen. De spectaculaire en spannende proeven zijn bedacht door de broers, zij volgen de duo’s op de voet en dat zorgt voor spannende en hilarische momenten. Heb je een aflevering van Code van Coppens gemist? Kijk alle afleveringen terug bij NLZIET.


De Verraders

Achttien bekende Nederlanders komen in De Verraders terecht in een psychologisch en spannend spel. Het spel bestaat uit vijftien getrouwen en drie verraders. Zij moeten samen zilverstaven verdienen voor de pot. Elke avond wordt een getrouwe vermoord door de verraders. De overgebleven getrouwen moeten de verraders ontmaskeren.


10 voor taal

Harm Edens test in 10 voor taal de taalkennis van zijn bekende kandidaten. In vijf quizrondes spelen twee teams tegen elkaar. Zij testen hun kennis van de Nederlandse taal. Ze lossen puzzels op en breken hun hoofd over lastige spellingkwesties. Het plezier om taal staat voorop. Kijk alle afleveringen van seizoen 1 en de nieuwe afleveringen van seizoen 2 bij NLZIET.  

Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson strijden twintig kandidaten om de titel van ultieme Robinson. De kandidaten moeten 30 dagen op een onbewoond eiland overleven, ze maken hun eigen vuur, eigen onderdak en zoeken hun eigen eten. In spectaculaire beproevingen kunnen zij hun kracht en talenten demonstreren om immuniteit te krijgen van de eilandsraad. Op de eilandraad wordt er elke aflevering iemand naar huis gestemd.


Make Up Your Mind

Twintig bekende Nederlanders worden in Make Up Your Mind omgetoverd tot drag queen. Vijf queens nemen het tegen elkaar op. Uit elke aflevering komt er een winnaar die daarna in de finale tegen elkaar strijden voor de titel als Beste Drag Queen. Fred van Leer en Nikkie de Jager moeten onder leiding van Carlo Boszhard raden welke Nederlandse beroemdheden deze prachtige queens zijn.


Beat the Champions

In Beat the Champions nemen quizliefhebbers het in hun eentje op tegen de vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde speelt een kandidaat een bepaald bedrag bij elkaar. Kandidaten concurreren vervolgens met een of meer superquizers om het aantal te verhogen. Kijk alle afleveringen van seizoen 1, 2 en elke nieuwe aflevering van seizoen 3 terug bij NLZIET.


Wie van de 3

In Wie van de 3 beantwoorden drie willekeurige personen vragen over hun beroep. Maar één persoon spreek de waarheid. Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst moeten onder leiding van Wendy van Dijk raden wie van de drie de waarheid spreekt. Kijk alle afleveringen van deze hilarische spelshow terug bij NLZIET.


Wie is de Mol?

In Wie is de Mol? gaan tien bekende Nederlanders spectaculaire opdrachten uitvoeren in het buitenland. Hiermee proberen zij geld te verdienen voor de pot. Maar onder hen bevindt zich een Mol, een saboteur. Het is zijn of haar taak om ervoor te zorgen dat de andere kandidaten de opdrachten verpesten, zodat ze geen geld verdienen voor de pot. Aan de kandidaten de taak om deze Mol te ontmaskeren. 


Zin om direct je favoriete spelshow te kijken? NLZIET is de uitkomst voor als je een aflevering van een spelprogramma hebt gemist. Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk direct via je smartphone, tablet of tv. Na de eerste maand betaal je slechts €7,95.

Veel kijkplezier!