Soof terugkijken bij NLZIET

Soof seizoen 2

De leukste en grappigste veertigplusser is terug! In Soof de serie gaat het verhaal verder waar het in de twee gelijknamige films en de daaropvolgende serie geëindigd is. Kasper en Soof zijn ondertussen gescheiden, maar de Kooksoof is een groot succes! Toch loopt niet altijd alles op rolletjes. Kasper is een nieuw gezin gestart samen met Josine en daarom proberen Soof en Kasper afstand van elkaar te houden. Benieuwd? Bij NLZIET kijk je seizoen 2 lekker terug wanneer het jou uitkomt.

Wist je ook dat:

 • De eerste film van Soof in 2013 uitkwam en de tweede in 2016?
 • Soof als geen ander de charme van imperfectie weet over te brengen?
 • Het restaurant De KookSoof is begonnen als cateringbedrijf vanuit huis?
 • Hoofdrolspeelster Lies Visschedijk voor deze rol is genomineerd voor een Gouden Kalf in de categorie Beste Actrice Televisiedrama?
 • De serie bestaat uit acht afleveringen? Dit zorgt voor bijna 400 minuten aan kijkplezier!

Klunzige chefkok

Als gescheiden moeder en chefkok van de succesvolle Kooksoof is het niet niks om dagelijks alles en iedereen tevreden te houden. Komt er ook nog eens bij dat Soof vrij klunzig en onhandig is. Haar moeder Hansje, haar verloofde Gerrit en keukenhulp Joy houden de KookSoof draaiende. Soof heeft aan het einde vorig seizoen een kookboek uitgebracht en de verkoop loopt als een trein! Mede daardoor wordt Soof gevraagd voor een nieuw tv-kookprogramma. Lukt het Soof om zich staande te houden in de glitter en glamour van de tv-wereld?

 

Nieuwe gezichten

De cast in de eerste serie is iets veranderd ten opzichte van de twee films. Zo wordt dochter Sacha niet meer gespeeld door Lobke de Boer, maar is dit nu door Roos Dickmann. Daarnaast zijn er twee nieuwe personages te zien. Allereerst maken we kennis met keukenhulp Joy, gespeeld door Barbara Sloessen (bekend van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden). Daarna komt bouwkundig expert Josine in beeld. Zij wordt gespeeld door Elise Schaap (bekend van o.a. Familie Kruys).

 

In het Soof seizoen 2 zijn er nog drie nieuwe gezichten te zien. Zo komt de vader van Soof, Eddie, ineens in beeld. Hij wordt gespeeld door Bert Luppes. Soof wordt gevraagd voor een nieuw tv-kookprogramma en de kijker maakt kennis met producent/regisseur Victor. Deze rol wordt gespeeld door Robert de Hoog, bekend van Zuidas. De tweeling is nogal onder de indruk van buurmeisje Zoey, gespeeld door Bente Fokkens.

 

Cast van Soof de serie

Soof de serie is herkenbaar, ontroerend en een beetje brutaal. Het acteerwerk is net als in de twee films en de eerste serie weer fantastisch! Maak kennis met de Soof-cast:

 • Lies Visschedijk – Soof
 • Fedja van Huêt – Kasper
 • Roos Dickmann – dochter Sascha
 • Brent en Niek Schoemaker – tweelingzonen Dies en Bing
 • Anneke Blok – Hansje, Soofs moeder
 • Dick van den Toorn – Gerrit, verloofde van Hansje
 • Dan Karaty – Jim, goede vriend van Soof
 • Barbara Sloesen – Joy, de keukenhulp
 • Elise Schaap – Josine, vriendin van Kasper

Ben je benieuwd naar Soof de serie? Start probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

Nog meer bankhangen met komedie?
De Foute Vriendinnen gaan verder waar de Foute Vrienden stoppen! Durven alle vriendinnen de gewaagde opdrachten uit te voeren?
De Luizenmoeder is een hit! Dit satirische programma houdt zowel mensen met als zonder kinderen bezig. Lig jij ook wekelijks in een deuk om Juf Ank?
Hendrik Groen schrijft al zijn belevenissen op in zijn geheime dagboek. Geniet van twaalf afleveringen dramedy met Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

Met NLZIET kijk je naar de programma’s van NPO, RTL en SBS binnen één abonnement. Kijk naar series, documentaires, actualiteit en kinderprogramma’s. Er is altijd iets te kiezen voor jong en oud!

 • Kijk op je computer, smart tv, smartphone of tablet.
 • Bepaal zelf wanneer je iets kijkt: je kijkt programma’s live, terug en soms zelfs vooruit!
 • De eerste maand kun je NLZIET proberen voor €0,01. Toch niets voor jou? Je kunt het abonnement ieder moment stopzetten.
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw, NPO Politiek, RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant en L1.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.