NPO 3 live kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je op NPO 3 live kijken naar jouw favoriete programma’s! NPO 3 wordt ook wel de jongste zender van de NPO genoemd. De zender heeft namelijk talloze kinderprogramma’s, maar ook spannende series en leuke realityprogramma’s voor jongvolwassenen.

Zomeraanbieding

Vanaf nu hoef je geen enkel tv-programma meer te missen, want met NLZIET kun je tv-kijken in het buitenland zonder kastjes en kabels, in heel de EU! Kijk op meerdere apparaten, zoals je tv, laptop, tablet en telefoon. Kijk nu 2 maanden voor €4,95, daarna €7,95 per maand.NPO 3 live kijken met NLZIET

Heb je al zin om naar de programma’s van NPO 3 te kijken? Start je proefabonnement bij NLZIET en begin direct met kijken! NLZIET biedt vele voordelen:


 • Bij NLZIET komen alle zenders van NPO, RTL en SBS samen op één plek.
 • Je kunt programma’s live en on demand kijken.
 • Alle afleveringen van je favoriete programma’s reclamevrij terugkijken.
 • Je kijkt naar NLZIET waar en wanneer je maar wilt.
 • NLZIET is beschikbaar op vele devices, zoals laptop, tablet, telefoon en Smart TV, Android TV en Apple TV.
 • Je kunt ook in het buitenland gebruik maken van NLZIET.


Bij NLZIET kun je programma’s van NPO 3 live kijken. Zo mis je niks van alle programma’s die de zender te bieden heeft. Ben je te laat gestart met het kijken naar een programma? Geen probleem! Je kunt het programma dat je wil kijken vanaf het begin starten, zodat je niets hoeft te missen.


De leukste NPO 3 programma’s

De zender NPO 3 biedt talloze programma’s voor jong en oud. Wij hebben een aantal favorieten op een rijtje gezet:


 • Killing Eve: de razendpopulaire serie Killing Eve gaat over Eve en Villanelle. Eve heeft een kantoorbaan bij MI5, maar ze wil spion worden. Villanelle is een ongrijpbare huurmoordenares. Deze twee slimme vrouwen raken door elkaar geobsedeerd. Killing Eve gemist? Kijk nu alle afleveringen bij NLZIET!
 • Dertigers: de serie Dertigers volgt een groep vrienden die een hechte vriendschap met elkaar hebben. Ze verwerken samen een trauma en rouwen om een overleden vriend. Ze delen hierdoor lief een leed met elkaar, maar de vrienden dragen ook een aantal geheimen met zich mee.
 • First Dates: in het programma First Dates worden twee singles op een blind date gestuurd. Tijdens een romantisch etentje leren ze elkaar kennen en gaan ze kijken of het eventueel een match is. Willen de twee na de date elkaar nog een keer zien of is het geen match?
 • Down the Road: het Vlaamse én Nederlandse programma Down the Road toont een groep verstandelijk gehandicapten die samen op reis gaan. Onder begeleiding van Dieter Coppens maakt de groep de spannendste dingen mee en verleggen ze grenzen. Samen hebben ze een onvergetelijke reis met de meest hilarische momenten!
 • Reizen Waes: Tom Waes gaat samen met zijn team langs de grote wereldsteden. Reizen Waes gemist? Kijk alle seizoenen.


Of het nou First Dates of Down the Road is, kijk op NPO 3 live naar de leukste programma’s. Wil je één van deze programma’s van NPO 3 live kijken of heb je een aflevering gemist? Sluit nu een proefabonnement af bij NLZIET en kijk on demand zonder reclame.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik NPO 3 live kijken met NLZIET?

NPO 3 live kijken bij NLZIET is heel simpel! Start je gratis proefabonnement en installeer de NLZIET app op een device naar keuze. Als je de app hebt gedownload kun je beginnen met kijken! Kijk tv op je mobiel, tablet, laptop of tv. Je kijkt niet alleen live naar NPO 3, maar ook alle andere zenders van NPO, RTL en SBS.

Kan ik nog meer zenders van NPO live kijken?

Bij NLZIET kijk je live naar NPO 1, NPO 2, NPO 3, NPO 1 Extra, NPO 2 Extra, NPO Politiek en Nieuws.

Kan ik ook programma’s van NPO 3 terugkijken?

Ja! Bij NLZIET kun je niet alleen live programma’s kijken, maar je kunt ook programma’s van NPO 3 terugkijken. Ook kun je de andere zenders terugkijken. Ideaal als je een NPO uitzending gemist hebt.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.