NPO 3 live

Kijk je graag naar programma’s als First Dates, SpangaS en Vier Handen Op Eén Buik? Dan ben je bij NPO 3 aan het juiste adres! NPO 3 wordt ook wel de jongste zender van de NPO genoemd. De zender heeft namelijk talloze kinderprogramma’s, maar ook spannende series en leuke realityprogramma’s voor jongvolwassenen. Van actualiteitenprogramma’s tot spannende kinderseries, kijk NPO 3 live, de leukste programma’s voor alle leeftijden.


NPO 3 live kijken met NLZIET

Heb je al zin om naar de programma’s van NPO 3 te kijken? Start je proefabonnement bij NLZIET en begin direct met kijken! NLZIET biedt vele voordelen:


  • Bij NLZIET komen alle zenders van NPO, RTL en SBS samen op één plek. Je hoeft maar 7,95 per maand te betalen om te genieten van het grote aanbod.
  • Je kunt programma’s live, terug en soms ook vooruitkijken.
  • Bij NLZIET kun je de afleveringen van je favoriete programma’s reclamevrij terugkijken.
  • Je kijkt naar NLZIET waar en wanneer je maar wilt. NLZIET is beschikbaar op vele devices, zoals laptop, tablet, telefoon en Smart TV, Android TV en Apple TV.
  • Je kunt ook in het buitenland gebruik maken van NLZIET. Kijk in heel de EU.


Bij NLZIET kun je programma’s van NPO 3 live kijken. Zo mis je niks van alle programma’s die de zender te bieden heeft. Ben je te laat gestart met het kijken naar een programma? Geen probleem! Je kunt het programma dat je wil kijken vanaf het begin starten, zodat je niets hoeft te missen.


De leukste NPO 3 programma’s

De zender NPO 3 biedt talloze programma’s voor jong en oud. Wij hebben een aantal favorieten op een rijtje gezet:


  • Dertigers: de serie Dertigers volgt een groep vrienden die een hechte vriendschap met elkaar hebben. Ze verwerken samen een trauma en rouwen om een overleden vriend. Ze delen hierdoor lief een leed met elkaar, maar de vrienden dragen ook een aantal geheimen met zich mee.
  • First Dates: in het programma First Dates worden twee singles op een blind date gestuurd. Tijdens een romantisch etentje leren ze elkaar kennen en gaan ze kijken of het eventueel een match is. Willen de twee na de date elkaar nog een keer zien of is het geen match?
  • Down the Road: het Vlaamse programma Down the Road toont een groep verstandelijk gehandicapten die samen op reis gaan. Onder begeleiding van Dieter Coppens maakt de groep de spannendste dingen mee en verleggen ze grenzen. Samen hebben ze een onvergetelijke reis met de meest hilarische momenten!
  • Dream School: veertien jongeren die vroegtijdig hun school verlaten hebben gaan in een oud klooster naar de zogeheten Dream School. De leerlingen van de Dream School staan voor het begin van een nieuwe fase in hun leven. Ze zullen in de loop naar deze nieuwe fase de confrontatie met zichzelf aan moeten gaan.


Of het nou First Dates of Down the Road is, kijk op NPO 3 live naar de leukste programma’s. Wil je een van deze programma’s van NPO 3 live kijken of heb je een aflevering gemist? Sluit nu een proefabonnement af bij NLZIET en kijk reclamevrij naar al deze programma’s.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik NPO 3 live kijken met NLZIET?

NPO 3 live kijken bij NLZIET is heel simpel! Start je gratis proefabonnement en installeer de NLZIET app op een device naar keuze. Als je de app hebt gedownload kun je beginnen met kijken! Kijk tv op je mobiel, tablet, laptop of tv. Je kijkt niet alleen live naar NPO 3, maar ook alle andere zenders van NPO, RTL en SBS.

Kan ik nog meer zenders van NPO live kijken?

Bij NLZIET kijk je live naar NPO 1, NPO 2, NPO 3, NPO 1 Extra, NPO 2 Extra, NPO Politiek en Nieuws.

Kan ik ook programma’s van NPO 3 terugkijken?

Ja! Bij NLZIET kun je niet alleen live programma’s kijken, maar je kunt ook programma’s van NPO 3 terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.