NPO3 live kijken

Mis geen NPO3 programma’s meer

Het gesprek van de dag op maandagochtend op school of op kantoor gaat natuurlijk over wat die avond er voor allemaal op televisie te zien was. Bij NPO3 kijk je de leukste actualiteitenprogramma’s en de mooiste series. Met NLZIET mis je geen enkel NPO3 live programma meer en kijk je naar Killing Eve, Down the road, Dertigers, Penoza, Zondag met Lubach of Gevaarlijkste Wegen wanneer het jou uitkomt.

De leukste actualiteitenprogramma’s en de mooiste series van NPO3 live

Altijd op de hoogte

In 1988 is de zender NPO3 live gaan uitzenden op de televisie. In de beginperiode waren er vooral programma’s van de NOS te zien. Tegenwoordig is de programmering flink uitgebreid. Overdag zijn er veel programma’s voor kinderen te zien bij Zappelin en Zapp. Aan het begin van de avond kijk je bij NPO3 live naar het NOS Jeugdjournaal. Vanaf ongeveer 20.00 uur beginnen de programma’s voor jongeren en jongvolwassenen. Bij NPO3 kun je live kijken naar documentaires, drama series, talkshows, achtergrond- en actualiteitenprogramma’s. Met de NLZIET app op je telefoon kijk je NPO3 live tv waar jij maar wilt en blijf je altijd op de hoogte!

Spuiten en Slikken bij NPO3 live kijken

Eén van de meest bekeken NPO3 programma’s is Spuiten en Slikken. In 2005 is het praatprogramma over seks en drugs gestart. Dit heeft veel ophef in de politiek veroorzaakt. In de afgelopen jaren zijn er veel BN’ers geweest die de presentatie van het programma op zich hebben genomen: Sophie Hilbrand, Filemon Wesselink, Zarayda Groenhart, Victoria Koblenko en Tim Hofman.

WIl jij ook altijd en overal NPO 3 live kijken op je mobiel of tablet? Probeer gratis een proefabonnement bij NLZIET. Veel kijkplezier!

  • Kijk de programma's van de grootste Nederlandse zenders. Kijk programma's van NPO, RTL en SBSB live, terug en soms zelf vooruit.
  • Met NLZIET bepaal je zelf maar je televisie kijkt. Met de apps voor tablet en smartphone kijk je overal in Nederland via internet.
  • Met het abonnement kijk je alle programma's in hoge kwaliteit (ook live), kijk op twee schermen tegelijk.