RTL 5 live kijken met NLZIET

Wil je programma’s van RTL 5 live kijken? Met de app van NLZIET kijk jij altijd en overal naar de RTL 5 live programma’s. Mis nooit meer een aflevering. Programma gemist? Geen probleem, want je kunt de meeste programma’s reclamevrij terugkijken. Waar en wanneer je wilt! Probeer 1 maand gratis en kijk direct.



Voordelen NLZIET

  • Kijk op een device naar keuze, zoals je Fire TV, smartphone, Android TV, Apple TV, laptop en smart tv.
  • Kijk programma’s van de grootste Nederlandse zenders.
  • Kijk live, terug en vooruit
  • Kijk overal in heel de EU televisie
  • Met NLZIET kijk je op twee schermen tegelijkertijd
  • Je hebt geen traditioneel tv-abonnement meer nodig
  • Kijk voordelig online tv zonder kabel


Voor mannen én vrouwen

In het jaar 1993 is de zender opgericht als het “jonge broertje” van RTL 4. Waar RTL 4 zich richt op het brede publiek, moest RTL 5 vooral jongeren, jonge mannen en hoogopgeleide kijkers aantrekken. De programmering bestond uit veel Amerikaanse series en sportprogramma’s. Ondertussen is de programmering omgegooid en is de doelgroep mannen en vrouwen tussen de 20 en 35 jaar oud. RTL 5 zendt nu veel reality, reis en comedy programma’s uit.


Mis niets van jouw favoriete programma’s

Wist je dat je talloze programma’s van RTL 5 live kunt kijken bij NLZIET? Populaire RTL 5 programma’s zijn onder andere Zeeman Confronteert: Stalkers, Obese en De Slechtste Chauffeur van Nederland. Ook kun je bij RTL andere populaire reality programma’s kijken. Kijk in tv-kijken voor een geheel overzicht van de programma’s.


RTL 5 live kijken waar jij wilt

Op tijd thuis zijn voor je lievelingsprogramma hoeft tegenwoordig niet meer. Met de mobiele app van NLZIET kun jij waar je maar wilt programma’s van RTL5 live kijken. Of je nu op zolder, in de tuin, in de trein of op het terras zit. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en natuurlijk nog genoeg batterij! Is NLZIET wat voor jou? Probeer nu 1 maand gratis en kijk direct. Veel kijkplezier!





Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik RTL 5 live kijken met NLZIET?

Met een abonnement op NLZIET kun je alle programma’s van RTL live kijken. Het enige wat je hoeft te doen, is de app van NLZIET te installeren op een device naar keuze.

Op welke apparaten kan ik RTL 5 live kijken?

Je kunt kijken op je telefoon, tv, laptop, tablet en meer.

Wat is het voordeel van NLZIET?

Je kunt onderweg of thuis online televisiekijken, waardoor je je favoriete programma’s altijd op zak hebt! Daarnaast kun je live en on demand kijken naar 38 zenders van de Nederlandse en Vlaamse televisie.

Kan ik ook programma’s van RTL 5 terugkijken?

Met NLZIET kun je de meeste programma’s reclamevrij terugkijken. Ideaal als je RTL 5 gemist hebt.

Welke zenders kan ik nog meer kijken met NLZIET?

Kijk live naar sport op RTL 7 of kijk andere programma’s van RTL.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.