Tv-series NLZIET

Ontdek de leukste tv-series

23 september 2022

De leukste tv-series kijken? Dan hebben we leuke tips voor je. Op NLZIET zijn talloze Nederlandse- en Internationale series te zien.

Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op Instagram of TikTok en mis niets meer.

Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s Nog geen NLZIET-abonnement? Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

 

Probeer 14 dagen gratis

Cast

Satirische comedy-serie over een castingbureau dat gecanceld wordt nadat de directeur is beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag met twee jonge, net afgestudeerde actrices.

Flikken Maastricht

Bij NLZIET kijk je alle seizoenen van de Nederlandse serie Flikken Maastricht. Floris Wolfs en Eva van Dongen bestrijden al jaren de misdaad in het pittoreske Maastricht. Er komt van alles voorbij: chantagepraktijken, verdwijningen, drugszaken, moord en doodslag.

Normal People

Normal People kijk je bij NLZIET. Een school ergens in West-Ierland. Connell ziet er goed uit, heeft veel vrienden en is sportief. Marianne is zijn tegenpool: ze is niet populair, recalcitrant en ze vermijdt contact met klasgenoten. Wanneer de twee elkaar ontmoeten, is dat het begin van een onuitwisbare band tussen de twee tieners.

Sisi

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun weg gaat niet over rozen.

De Stamhouder

Wanneer de 25-jarige Alexander verliefd wordt op de vrijgevochten Ellen, confronteert zij hem met het verdrongen oorlogsverleden van zijn familie in de nieuwe serie De Stamhouder. De aangrijpende, soms wanhopige zoektocht naar begrip en verzoening met zijn vader en verloren gewaande moeder begint…

Het gouden uur

Het eerste uur na een aanslag is cruciaal. Dat is het moment waarin paniek en angst overweldigend zijn en het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is. De serie volgt alle betrokkenen, waaronder daders, slachtoffers en alle hulpdiensten die het eerst ter plaatse zijn.

Rampvlucht

Dertig jaar na dato kunnen we kijken naar de nieuwe vijfdelige dramaserie over de Bijlmerramp. Rampvlucht is een spannende complotthriller over de ramp zelf én de vele vragen en mysterieuze gebeurtenissen die Nederland daarna in hun greep hielden.

Sihame

De nieuwe serie Sihame is een groot succes! In deze serie is een jonge vrouw uit op wraak, nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Ze is ‘exposed’. Onbevreesd en gewelddadig zet ze de jacht in op de jongens die hier verantwoordelijk voor zijn.

Dertigers

Hoe is het om te leven als dertiger? Dertigers is een dramaserie en een bewerking op de Vlaamse versie. Een hechte vriendengroep deelt lief, leed en een gemeenschappelijk trauma, die met geheimen omgeven is.

Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam is de spin-off serie van Flikken Maastricht. De havenstad Rotterdam is het decor van de gezamenlijke strijd tegen criminaliteit. Kijk alle 5 seizoenen bij NLZIET.

Ten minste houdbaar tot

Ten minste houdbaar tot gaat over Anna en Paul, een koppel dat geen doelen meer heeft. Ze hebben een mooie baan, een groot huis, een partner en een stel kinderen die allemaal het huis uit zijn. Maar wat moeten ze nu verder nog doen met hun leven?

Tweede Hans

Als Hans met pensioen moet, verliest hij een groot deel van zijn identiteit. Ook komen zijn relaties van familie en vrienden onder druk te staan. Wie is hij zonder deze baan? En waarvan moet hij genieten?

Tropenjaren

Naast het opvoeden van hun pasgeboren kind willen Rosa en Jelle beide hun baan behouden en sexy blijven voor elkaar. Hoe gaan ze dit doen?

Het verhaal van Nederland

Het verhaal van Nederland vertelt op een educatieve en spectaculaire wijze de Nederlandse geschiedenis. Wil je alles weten over de hoogte- en dieptepunten die ons land hebben gevormd tot Nederland nu? Laat je door verteller en acteur Daan Schuurmans meedragen door de tijd.

Killing Eve

In Killing Eve vervult Eve haar droom om spion te worden helaas niet. Villanelle is een ongrijpbare moordenaar die geniet van de luxe van haar werk. Deze twee extreem intelligente vrouwen zijn geobsedeerd door elkaar, wat leidt tot een spannend kat-en-muisspel. Killing Eve heeft 4 seizoenen die je allemaal kunt kijken bij NLZIET.

Dexter

Dexter Morgan is gespecialiseerd in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt, ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het ‘verdienen’. Bij NLZIET kun je Dexter en Dexter: New Blood terugkijken. Bingen maar!

Swanenburg

In Swanenburg volgen we de rijke familie Praal. De familie Praal lijkt een erg hecht en warm gezin te zijn, maar niets is minder waar. Wanneer een van de familieleden wordt gelinkt aan de dood van een vrouw, wordt de hele familie meegenomen in een duistere situatie.

Oogappels

De serie Oogappels zal voor sommige kijkers een feest der herkenning zijn. Pubers: hoe ga je ermee om? Volg vier gezinnen en zie hoe zij allemaal worstelen met het opvoeden van hun kinderen en de nodige stress die dit oplevert. 4 seizoenen kun je van deze populaire serie kijken bij NLZIET.

Red Light

De goed beoordeelde tv-serie Red Light kun je ook kijken bij NLZIET. Hartsvriendinnen Carice van Houten en Halina Reijn spelen samen in deze detective. Drie vrouwen ontmoeten elkaar op bijzondere wijze, maar ze raken verstrikt in de wereld van prostitutie en mensenhandel.

Klem

In de Nederlandse serie Klem zie je hoe de levens van belastingambtenaar Hugo en topcrimineel Marius steeds meer in elkaar verstrengeld raken. Hun dochters zijn onafscheidelijke hartsvriendinnen en komen graag bij elkaar over de vloer. Hoe gaat dit verder?

Penoza

Ben je ook zo’n fan van politieseries? Dan ga je de Nederlandse serie Penoza fantastisch vinden. Penoza laat een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld zien waarin drastische keuzes over familie, loyaliteit en geld worden gemaakt. Naast 5 seizoenen, kun je ook de spin-off serie Doodstil kijken bij NLZIET.

Anne+

De Nederlandse tv-serie Anne+ gaat over een lesbische twintiger in Amsterdam. Ze blikt terug op verschillende relaties die ze heeft gehad en hoe deze haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.

Papadag

Papadag is een Nederlandse serie vol humor. Deze serie gaat over 6 mannen die vader zijn of net vader zijn geworden. Ondanks hun grote verschillen, ontwikkelen de papa’s een vriendschap en steunen zij elkaar in hun drukke, moderne levens.

Kijk live en on demand naar jouw favoriete tv-series

Zin gekregen om tv-series te gaan bingewatchen? NLZIET is dé plek om onbeperkt series te kijken. Ontdek het ruime aanbod aan tv-series van onder andere NPO, RTL en SBS. Kijk live en terug op meerdere apparaten. De meeste programma’s kun je reclamevrij terugkijken. Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op Instagram en mis niets meer!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis