Dertigers Header NLZIET

Ontdek de leukste tv-series

8 juli 2024

Wil je de leukste tv-series kijken? Dan hebben we leuke tips voor je. Bij NLZIET zijn talloze Nederlandse- en Internationale series te zien.

Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op Instagram of TikTok en mis niets meer.

Met NLZIET kijk je tv, live, terug en vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Het enige dat je nodig hebt is internet.

 

Probeer 14 dagen gratis

Dertigers

Hoe is het om te leven als dertiger? Dertigers is een dramaserie en een bewerking op de Vlaamse versie. Een hechte vriendengroep worstelt met de uitdagingen van hun generatie en de verwachtingen die bij hun leeftijd horen.

Zussen

Drie vrouwen komen in Zussen bij de notaris, blijken halfzussen te zijn en moeten de erfenis (een boerderij) samen zien te verdelen. Ondertussen rijst de vraag hoe hun half-zussenschap zit én hoe hun vader is overleden.

Flikken Maastricht

Bij NLZIET kijk je alle seizoenen van de Nederlandse serie Flikken Maastricht. Floris Wolfs en Eva van Dongen bestrijden al jaren de misdaad in het pittoreske Maastricht. Er komt van alles voorbij: chantagepraktijken, verdwijningen, drugszaken, moord en doodslag.

Normal People

De serie Normal People volgt de Ierse Connell. Hij ziet er goed uit, heeft veel vrienden en is sportief. Marianne is zijn tegenpool: ze is niet populair, recalcitrant en ze vermijdt contact met klasgenoten. Wanneer de twee elkaar ontmoeten, is dat het begin van een onuitwisbare band tussen de twee tieners.

Sisi

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun weg gaat niet over rozen.

Het gouden uur

Het eerste uur na een aanslag is cruciaal. Dat is het moment waarin paniek en angst overweldigend zijn en het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is. Het Gouden Uur volgt alle betrokkenen, waaronder daders, slachtoffers en alle hulpdiensten die het eerst ter plaatse zijn.

Beck

Martin Beck is inspecteur bij de Zweedse moordbrigade. Beck is een nuchtere antiheld: hij doet zijn werk en voert uit wat zijn oversten hem opdragen, zonder zich al te veel te storen aan hun ambities of motieven. Hij is een intelligente speurder, die goed kan luisteren en ongeëvenaard is in het maken van analyses en het afnemen van verhoren.

Sihame

Sihame is uit op wraak, nadat er een seksvideo van haar online is geplaatst. Ze is ‘exposed’. Onbevreesd en gewelddadig zet ze de jacht in op de jongens die hier verantwoordelijk voor zijn.

Flikken Rotterdam

Flikken Rotterdam is de spin-off serie van Flikken Maastricht. De havenstad Rotterdam is het decor van de gezamenlijke strijd tegen criminaliteit. Kijk alle 5 seizoenen bij NLZIET.

Santos

In de serie Santos probeert het liefdeskoppel Glenn en Yola een leven op te bouwen in Rotterdam. Hoewel ze allebei hun dromen najagen, komen ze klem te zitten tussen hun eigen ambities en hun criminele vrienden en familie.

De Joodse Raad

Na de oprichting van de Joodse Raad zorgde dit in de Tweede Wereldoorlog door de bezetter opgerichte orgaan voor de communicatie met de Joodse gemeenschap. Voor welke dilemma’s stond de Joodse Raad?

Tweede Hans

Als Hans met pensioen moet, verliest hij een groot deel van zijn identiteit. Ook komen zijn relaties van familie en vrienden onder druk te staan. Wie is hij zonder deze baan? En waarvan moet hij genieten?

Tropenjaren

Naast het opvoeden van hun pasgeboren kind willen Rosa en Jelle beide hun baan behouden en sexy blijven voor elkaar. Hoe gaan ze dit doen?

Het verhaal van Nederland

Het verhaal van Nederland vertelt op een educatieve en spectaculaire wijze de Nederlandse geschiedenis. Wil je alles weten over de hoogte- en dieptepunten die ons land hebben gevormd tot Nederland nu? Laat je door verteller en acteur Daan Schuurmans meedragen door de tijd.

Shetland

De serie Shetland gaat over inspecteur Jimmy Perez. Hij is na een lange tijd teruggekeerd naar zijn geboortegrond. Hij lost daar zaken op in de ruige en afgelegen Shetlandeilanden.

Dexter

Dexter Morgan is gespecialiseerd in bloedspatten. Als Dexter niet aan een moordzaak werkt, ruimt hij als seriemoordenaar mensen op die het ‘verdienen’. Bij NLZIET kun je Dexter en Dexter: New Blood terugkijken.

Swanenburg

In Swanenburg volgen we de rijke familie Praal. De familie Praal lijkt een erg hecht en warm gezin te zijn, maar niets is minder waar. Wanneer een van de familieleden wordt gelinkt aan de dood van een vrouw, wordt de hele familie meegenomen in een duistere situatie.

Oogappels

De serie Oogappels zal voor sommige kijkers een feest der herkenning zijn. Pubers: hoe ga je ermee om? Volg vier gezinnen en zie hoe zij allemaal worstelen met het opvoeden van hun kinderen en de nodige stress die dit oplevert.

Red Light

Hartsvriendinnen Carice van Houten en Halina Reijn spelen samen in deze detective. Drie vrouwen ontmoeten elkaar op bijzondere wijze, maar ze raken verstrikt in de wereld van prostitutie en mensenhandel.

Klem

In de Nederlandse serie Klem zie je hoe de levens van belastingambtenaar Hugo en topcrimineel Marius steeds meer in elkaar verstrengeld raken. Hun dochters zijn onafscheidelijke hartsvriendinnen en komen graag bij elkaar over de vloer. Hoe gaat dit verder?

Penoza

Penoza laat een indringend beeld van de Nederlandse onderwereld zien, waarin drastische keuzes over familie, loyaliteit en geld worden gemaakt.

Anne+

De Nederlandse tv-serie Anne+ gaat over een lesbische twintiger in Amsterdam. Ze blikt terug op verschillende relaties die ze heeft gehad en hoe deze haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is.

Bodem

De serie Bodem volgt het destructieve leven van de 37-jarige Cat. Mensen om haar heen maken zich zorgen. Cat niet. Door een groot verlies binnen de familie, waar vooral niet over gepraat wordt, is van een gezin nog maar nauwelijks sprake. Haar moeder ís een paniekaanval. Haar vader schrijft zelfhulpboeken.

De Poli

De Poli is een komische serie met Jelka van Houten in de hoofdrol als gynaecoloog Esther Bens, die een moderne aanpak introduceert op haar afdeling. De serie biedt een humoristische kijk op de uitdagingen in het medische veld.

Arcadia

Arcadia is een fictieserie over een samenleving in de nabije toekomst. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore.

Anoniem

In Anoniem strijden Jurre en officier van justitie Sarah ieder op hun eigen manier tegen de criminele wereld. Hoewel ze al jaren met elkaar getrouwd zijn, verbergen ze hun dubbelleven voor elkaar. Terwijl de geheimen binnen het gezin zich opstapelen, wordt hun situatie steeds gevaarlijker.

Dag & Nacht

Dag & Nacht biedt een realistische kijk op het leven in het ziekenhuis en laat zien hoe verloskundigen dag en nacht werken om levens te redden en baby’s op de wereld te brengen. Daarnaast biedt de serie ook een kijkje in het privéleven van de personages en hoe zij omgaan met de hoge werkdruk en emoties die daarbij komen kijken.

De droom van de jeugd

Het verhaal van de familie Wander wordt verteld vanaf de tumultueuze jaren zestig tot in het heden. Een gewoon gezin met een ongewoon groot geheim, dat als vergif door de verschillende generaties heen sijpelt en haar weerslag heeft op alle gezinsleden.

De Stamhouder

Wanneer de 25-jarige Alexander verliefd wordt op de vrijgevochten Ellen, confronteert zij hem met het verdrongen oorlogsverleden van zijn familie in de serie De Stamhouder. De aangrijpende, soms wanhopige zoektocht naar begrip en verzoening met zijn vader en verloren gewaande moeder begint…

1985

1985 volgt de vrienden Marc en Franky, en diens zus Vicky in de turbulente jaren 80. Marc en Franky verhuizen naar Brussel voor een carrière bij de Rijkswacht. Al snel worden de drie jongeren meegezogen in een spiraal van misdaden die worden toegeschreven aan de zogenaamde Bende van Nijvel.

Kijk live en on demand naar jouw favoriete tv-series

Zin gekregen om deze series te gaan bingen of heb je een uitzending gemist? Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete tv-series. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, je kunt NLZIET overal binnen de EU gebruiken.

  Landen waar je NLZIET kunt kijken:

  • België
  • Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Estland
  • Finland
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Hongarije
  • Ierland
  • IJsland
  • Italië
  • Kroatië
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Spanje
  • Tsjechië
  • Zweden

  Let op: vanwege de Brexit zijn de (meeste) programma’s niet langer beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland).

  Bovenstaande geldt ook voor Zwitserland. Zwitserland heeft een unieke relatie met de Europese Unie. Het land wordt vrijwel geheel omsloten door EU-lidstaten, maar maakt zelf geen deel uit van de EU. Dit betekent dat NLZIET mogelijk niet volledig werkt in Zwitserland, vanwege uitzendrechten die niet afgegeven zijn voor dit land.

  De Benedenwindse Eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) en Bovenwindse Eilanden (Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten) behoren niet tot de EU en (een deel van) het aanbod is daar, wegens (ontbrekende) uitzendrechten, mogelijk niet beschikbaar.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis