Eigen Huis & Tuin vooruitkijken? Dat doe je met NLZIET

Iedereen laten klussen en tuinieren

Wist je dat Eigen Huis & Tuin het langstlopende klusprogramma van de Nederlandse televisie is? Het seizoen van 2017 is al het 24ste seizoen van het woon- en klusprogramma. Nu presenteert Evelyn het programma samen met tuinman Tom en klusjesman Thoms. Het bekendste klusduo van Eigen Huis & Tuin is natuurlijk Rob en Nico! Maar ze hebben allemaal maar een doel, Nederland laten klussen en tuinieren!

Iedereen kan klussen met Eigen Huis & Tuin

Doen en laten doen

Aan de hand van de metamorfoses in Eigen Huis & Tuin laat het klus trio zien hoe leuk klussen en tuinieren is. Thomas maakt ware paleizen van huizen en tover de oude badkamer of keuken om in een spa of kookstudio. Maar ook slaap-, kinder-, baby en woonkamers geeft hij een metamorfose en hij laat zien hoe je je huis beveiligd, een goede bijkeuken samenstelt, de wc vervangt of van een smoezelig hok een praktisch washok maakt. Krijg je het Thomas en de ploeg van Eigen Huis & Tuin over de vloer? Dan kun je rekenen op vakmanschap! En thuis krijg je de handigste tips en een overdosis inspiratie om thuis ook de handen uit de mouwen te steken en aan het klussen te gaan.

Naast het eigen huis komt natuurlijk ook de tuin aan bod. Tom (van Boer Zoekt Vrouw) verrast de eigenaar van de tuin steeds weer met de nieuwst tuintrends, stijlvolle bestrating en de mooiste beplanting. De tuin is voor ieder gezin anders, de een krijgt een eetbare tuin (nou ja, een tuin vol bloemen en planten die je kunt eten), de ander krijgt een onderhoudsarme tuin en bij een ander gezin staat het speelplezier van de kinderen voorop. Komtom; krijg je Tom en Eigen Huis & Tuin op bezoek, dan zit jij heerlijk buiten van het voorjaar!

Evelyn zorgt voor de styling en de kleine klusjes, zodat het huis en tuin niet alleen degelijk maar ook gezellig ingericht zijn.

Eigen Huis & Tuin vooruitkijken

Kun je niet stoppen met klussen of kun je niet wachten tot volgende week met de onthulling van de metamorfose? Kijk dan de aflevering van volgende week alvast vooruit met NLZIET! Hoef je niet langer te wachten en kun je direct door met klussen! Makkelijk toch?

Hoe deed hij dat nou?

Ben je aan het klussen of tuinieren en wil je weten hoe Thomas of Tom dat deed? Pak je tablet of smartphone erbij, met de NLZIET app kijk je Eigen Huis & Tuin een jaar lang terug. Kijk de aflevering van dat ene leuke project nog eens terug, zet hem naast je neer en doe stap voor stap na wat Tom of Thomas deed. Ging het te snel? Dan spoel je even terug en kijk je opnieuw!

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt