Penoza gemist? Kijk alle afleveringen terug

Kijk alle seizoenen van Penoza

Het vijfde seizoen (najaar 2017) is het laatste seizoen van Penoza. Super jammer dat er een einde komt aan deze mooie Nederlandse misdaadserie. Al sinds 2010 schittert Monic Hendrickx als Carmen van Walraven in de populaire serie. Heb je eerdere seizoenen van Penoza gemist? Kijk dan alle seizoenen terug bij NLZIET, voordat het laatste seizoen eindigt.

Penoza

Wist je dit al?

  • Penoza is de vrouwelijke vorm Penoze, omdat Carmen de hoofdrol speelt vond de regisseur de vrouwelijk variant van het woord dat onderwereld betekent toepasselijker.
  • De belgen zijn ook fan van de misdaadserie maar het plat Amsterdams wordt wel ondertiteld.
  • Het huis (nou ja, villa) van Carmen staat te koop, voor nog geen vijf miljoen kun je het kopen.

Het verhaal

In 2010 startte het eerste seizoen van Penoza. Carmen komt er achter dat haar man Frans belangrijker is in de onderwereld dan zij aanvankelijk dacht. Ze wil dat hij stopt en de rust keert terug maar dan wordt Frans geliquideerd voor de ogen van zoon Boris. Nu haar man dood is krijgt Carmen te maken met de schuldeisers van haar man en wordt ze bedreigd.

Naast de onderwereld krijgt ze ook te maken met justitie, die wil dat ze getuigt tegen de compagnons van Frans. Getuigenbescherming ziet Carmen niet zitten en ze besluit om zelf de criminaliteit in te gaan en bereikt de top. Door die status lijken zij en haar gezin onschendbaar. Maar wie ze nog wel en niet kan vertrouwen weet ze niet meer en de grens tussen goed en kwaad wordt steeds onduidelijker.

Het tweede seizoen van Penoza gaat verder wanneer Carmen met haar kinderen vlucht om een leven op te bouwen in Australië. Ook dit leven, ver van familie en vrienden vandaan, is niet waar het gezin gelukkig van wordt. Carmen besluit terug te keren naar Nederland. Ze krijgt het voor elkaar om de teugels in de onderwereld weer strak in handen te krijgen.

Nadat dit haar gelukt is leidt ze, in seizoen drie, samen met Reina en Berry de druglijnen met Rosales. Als alles voorspoedig verloopt en het met haar gezin steeds beter gaat, vindt Carmen het tijd om over haar pensioen na te denken. Maar dan rukt het gevaar weer aan alle kanten op waardoor zowel Carmen als haar dierbaren niet meer veilig zijn.

Carmen ontwaakt in het een na laatste seizoen van Penoza uit haar coma. Waar ze in kwam, omdat ze neergeschoten werd door Berry. Carmen wordt de keuze gesteld het OM infiltreren of ze moet het verder zelf uitzoeken. Maar heeft ze wel iets te kiezen? Zeker wanneer haar man en zijn zoon worden vermoord in opdracht van justitie….

Daar hield seizoen vier van Penoza op. Het vijfde en laatste seizoen van Penoza zal antwoord geven op deze vraag.

Penoza gemist

Voordat het vijfde seizoen van de spannende serie wordt uitgezonden, zendt NPO alle seizoenen nog eens uit. Heb je de eerdere seizoenen van Penoza gemist, je kijkt ze terug nog voordat het te laat is. Alle afleveringen die je van Penoza gemist hebt, zie je natuurlijk ook terug bij NLZIET. Altijd zonder reclame, in hoge kwaliteit en waar jij wilt.

Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
  • Zelf bepalen wanneer je Penoza kijkt! Je kan bij NLZIET live tv-kijken, uitzendingen terugkijken die je gemist hebt en sommige programma's zijn vooruit te kijken
  • Je kijkt online, dus je bepaalt zelf hoe en waar je kijkt. Lekker onderweg op je smartphone of thuis op de bank met de app op je smart tv bijvoorbeeld
  • Je zit nergens aan vast: de eerste maand mag je gratis proberen. Opzeggen kan altijd en doe je zelf eenvoudig via je account