De online tv-app van NLZIET

Met NLZIET kun je via een app online tv-kijken op verschillende apparaten. Kijk live en on demand naar 38 tv-zenders waar en wanneer je wilt.

Een uitzending van je favoriete programma gemist? Geen probleem, probeer NLZIET 1 maand gratis en kijk direct via de live tv-app. De meeste programma’s kijk je on demand zonder reclame.


Hoe werkt NLZIET?

Om tv te kijken met NLZIET heb je alleen de app nodig en een goed werkende internetverbinding. Je kunt de NLZIET-app op een apparaat naar keuze installeren. Daarna kun je direct beginnen met kijken. Met NLZIET kijk je online tv, zonder extra kabels of kastjes! Ideaal als je een tweede tv wil aansluiten of op vakantie naar het buitenland gaat.


Download de NLZIET-app op verschillende devices

Misschien vraag je je af hoe je de NLZIET-app moet installeren op verschillende devices? Dat is heel gemakkelijk! We hebben het hieronder voor je uitgelegd.


 • Computer en laptop: om op je laptop of computer NLZIET te kijken kun je een account maken via www.nlziet.nl. Daar log je in op je account en kun je direct kijken. NLZIET is te gebruiken in de browsers Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge. Zorg ervoor dat je altijd de laatste updates van je browser geïnstalleerd hebt.

 • Android smartphone en tablet: download de NLZIET-app uit de Play Store om NLZIET te kijken op je Android telefoon of tablet. Je kunt gebruikmaken van NLZIET als de Android-versie 5.1 of hoger is.

 • iOS smartphone of tablet: download de NLZIET-app uit de App Store. Deze app is geschikt voor iPhones, iPads en ook voor iPod Touch. Je hebt wel iOS versie 10 of hoger nodig. Log in op je account en je kunt direct kijken.

 • Smart tv: De online tv-app is beschikbaar op smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en op Panasonic. Ga naar de App Store op je televisie en download de app van NLZIET. Log vervolgens in op je NLZIET account om te kijken.

 • Apple TV: kijk op je Apple TV 4 en Apple TV 4K! Je vindt de app in de App Store op je Apple TV, 4de en 5de generatie. Wanneer je Airplay inschakelt vanaf je iPhone of iPad, kun je genieten van NLZIET op het grote scherm.

 • Android TV: download de NLZIET-app uit de Play Store. De NLZIET-app is beschikbaar voor Android TV (softwareversie 5.1 of hoger).

 • Chromecast: via de NLZIET-app op jouw tablet of smartphone kun je programma’s op de televisie afspelen met een Chromecast. Zorg dat jouw Chromecast en mobiele toestel met hetzelfde WIFI-netwerk zijn verbonden. Wanneer je rechtsboven in de app op het Chromecast-logo drukt, zal NLZIET verbinding maken met jouw grote scherm. Heb je de nieuwste Chromecast met Google TV? Het enige wat je hoeft te doen, is de NLZIET- app installeren. Bedien de app met de bijgeleverde afstandsbediening.

 • Airplay: ben je in het bezit van een Apple TV? Met AirPlay kun je draadloos de NLZIET programma’s van je iPad of iPhone streamen naar jouw Apple TV. Het beeld wordt haarscherp getoond op het grote scherm.

 • Fire TV: maak je gebruik van de Amazon Fire TV-stick? De NLZIET-app is in dat geval te vinden onder Movies & TV. Daar kun je de app downloaden en direct inloggen.


Voordelen van NLZIET

 • Geen kastjes of kabels meer nodig
 • Met één account op meerdere apparaten tegelijkertijd kijken
 • Alle programma’s van NPO, SBS, RTL en VRT in één omgeving
 • Meldingen ontvangen wanneer er een nieuwe aflevering van jouw favoriete serie beschikbaar is
 • Streamen naar een klein of groot scherm in HD-kwaliteit
 • Kijk live en on demand naar 38 zenders van de Nederlandse en Vlaamse tv


Wil je de NLZIET-app installeren? Probeer NLZIET dan één maand gratis. Je zit nergens aan vast, want een abonnement is maandelijks opzegbaar. Indien je vragen hebt over het kijken van video’s op verschillende apparaten, neem dan contact met ons op voor hulp.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik online tv-kijken met NLZIET?

Installeer de NLZIET-app op een device naar keuze, maak een account aan en kijk direct programma’s via de online tv app. Een stukje naar boven op deze pagina leggen we je precies uit hoe je de app installeert op verschillende apparaten.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV en smart tv zijn programma’s uit het online aanbod van de omroepen in hoge kwaliteit live, terug en vooruit te kijken.

Hoe maak ik een account aan?

Eerst maak je een account aan op www.nlziet.nl. Je kunt NLZIET één maand gratis uitproberen. We vragen je om een betaling van 1 eurocent ter controle van je bankgegevens. Na de eerste maand betaal je 7,95 per maand en kun je onbeperkt kijken. Je kunt betalen met PayPal, iDeal of met je creditcard. Je zit nergens aan vast!

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live, terug en vooruit naar de 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik live tv-kijken met NLZIET?

Ja, zeker. Via de live tv app, kun je een uitzending direct live volgen. Als je het begin hebt gemist, kun je gewoon terugspoelen naar de start van de aflevering. Zo mis je niets van de live uitzending!