Online tv-kijken doe je met de apps van NLZIET

Met NLziet kijk je televisie zonder kabel. Alles wat je nodig hebt is een internetverbinding en een van onze apps, of je kijkt via www.nlziet.nl. Kijk hier onder op welke manier je allemaal toegang hebt tot de meer dan 40.000 programma’s op NLziet. Een uitzending gemist? Geen probleem, je kijkt het gewoon terug wanneer het jou uitkomt. En alle programma’s kijk je altijd zonder reclame.

Televisie kijken via internet

 

Computer en laptop

Met NLZIET kijk je tv op jouw laptop of computer. Ga daarvoor naar www.nlziet.nl. Hier heb je toegang tot alle programma’s uit het aanbod van NLZIET. NLZIET is te gebruiken in de browsers Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge. Indien je vragen hebt over het kijken van video’s op computer of laptop, neem dan contact met ons op voor hulp.

Smartphone en tablet

Op jouw mobiele schermen kijk je waar je maar wil naar NLZIET Onderweg, op de bank of in bed, download de app en je hebt toegang tot het hele aanbod.

ANDROID

Voor het gebruik van de NLZIET app heb je Android 4.3 of hoger nodig. Je kan de app downloaden uit de Play Store. Zet bij Instellingen > Applicatiebeheer > NLZIET > Meldingen weergeven aan om leuke kijktips te ontvangen.

IOS

Onze app voor Apple apparaten kan je downloaden in de App Store. De app is geschikt voor alle iPhones en iPads en ook voor iPod Touch. Je hebt wel iOS versie 8 of hoger nodig. Heb je een Apple TV? Wanneer je AirPlay inschakelt vanaf je iPhone of iPad, kun je genieten van NLZIET op het grote scherm. Wil je leuke kijktips ontvangen? Zorg dan dat je notificaties van NLZIET toestaat. Dit doe je bij Instellingen > NLZIET > Berichtgeving.

Televisie

Kijk je liever vanaf de bank naar jouw grote scherm? Geen probleem! Op het moment is de NLZIET smart tv app beschikbaar op Samsung en LG toestellen, maar ontwikkelen wij ook smart tv-apps voor andere merken. Wanneer deze apps gereed zijn zal je dit in onze nieuwsbrief en hier lezen. Ook kan je de NLZIET app nu gebruiken op de HUMAX-box. Maak je gebruik van Google Chromecast? Onze mobiele apps hebben Chromecast-ondersteuning. Sinds kort kun je naar de programma’s van NLZIET kijken via de PlayStation 4. Je kan natuurlijk ook jouw laptop aansluiten met een HDMI-kabel en op deze manier NLziet kijken op het grote scherm.

SMART TV

De NLZIET app is beschikbaar op toestellen van Samsung, LG en op Panasonic smart tv’s.

Je kunt de NLZIET app installeren op Samsung smart tv’s vanaf modeljaar 2013 tot en met 2015. De NLZIET app zal binnenkort beschikbaar zijn op Samsung televisies uit het jaar 2016. Ook is de app beschikbaar op LG Smart tv’s van 2012 en nieuwer.

De NLZIET app is sinds kort ook beschikbaar op Panasonic smart tv’s vanaf 2014, met uitzondering van een aantal modellen uit 2015 (CS610/620/630, CSF637, CSN638, CSR620/625, CST636, CSW614, CSX639). Ook op deze modellen zal de NLZIET app zeer spoedig beschikbaar zijn.

HUMAX

Maak van iedere tv een smart tv met de HUMAX TV+ H3. De HUMAX-box kan je op iedere tv in huis gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een televisie met een HDMI-aansluiting. Dit maakt de HUMAX TV+ H3 ook ideaal voor een tv op de slaapkamer of zolder.

PLAYSTATION 4

Ben je fanatiek gamer en heb je en PlayStation 4 staan thuis? Dan kun je alle series en programma’s van NLZIET binnenkort ook op het grote scherm kijken. De NLZIET app zal binnenkort ook beschikbaar zijn op de PS4.

CHROMECAST

Wanneer je een Google Chromecast hebt, kan je via de app op jouw tablet of smartphone NLZIET op de televisie afspelen. Zorg dat jouw Chromecast en mobiele toestel met het zelfde WIFI-netwerk verbonden zijn. Wanneer je rechtsboven in de app op het Chromecast-logo drukt zal NLZIET verbinding maken met jouw grote scherm. Alles wat je afspeelt in de NLZIET app is te zien op jouw grote scherm.

AIRPLAY

Ben je in het bezit van een Apple TV? Met AirPlay kun je draadloos de NLZIET programma’s van je iPad of iPhone streamen naar jouw Apple TV. Het beeld wordt haarscherp getoond op het grote scherm.