Online tv-kijken doe je met de apps van NLZIET

Televisiekijken via internet

Met NLZIET kijk je televisie zonder kabel, alles wat je nodig hebt is een internetverbinding! Lees op deze pagina op welke manieren je toegang hebt tot meer dan 100.000 programma’s op NLZIET. Een uitzending gemist? Geen probleem, je kijkt gewoon terug wanneer het jou uitkomt.

Computer en laptop

Met NLZIET kijk je tv op jouw laptop of computer. Ga daarvoor naar www.nlziet.nl. Hier heb je toegang tot alle programma’s uit het aanbod van NLZIET. NLZIET is te gebruiken in de browsers Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge. Zorg ervoor dat je altijd de meest recente versie van de browser gebruikt. Indien je vragen hebt over het kijken van video’s op computer of laptop, neem dan contact met ons op voor hulp.

Smartphone en tablet

Op jouw mobiele schermen kijk je waar je maar wil naar NLZIET. Onderweg, op de bank of in bed, download de app en je hebt toegang tot het hele aanbod.

Android

Gebruik je een smartphone en/of tablet met Android-versie 5.0 of hoger? Download dan nu de NLZIET-app uit de Play Store! Op de hoogte blijven? Zet bij Instellingen > Applicatiebeheer > NLZIET > Meldingen weergeven “aan” om leuke kijktips te ontvangen.

iOS

Onze app voor Apple apparaten kan je downloaden in de App Store. De app is geschikt voor alle iPhones en iPads en ook voor iPod Touch. Je hebt wel iOS versie 10 of hoger nodig. Heb je een Apple TV? Wanneer je AirPlay inschakelt vanaf je iPhone of iPad, kun je genieten van NLZIET op het grote scherm. Wil je leuke kijktips ontvangen? Zorg dan dat je notificaties van NLZIET toestaat. Dit doe je bij Instellingen > NLZIET > Berichtgeving.

Televisie

Kijk je liever vanaf de bank naar jouw grote scherm? Geen probleem! De NLZIET Smart tv app beschikbaar op diverse merken Smart tv’s. Ook kan je de NLZIET app nu gebruiken op je Apple TV, Android TV en PlayStation 4. Maak je gebruik van Google Chromecast? Onze mobiele apps hebben Chromecast-ondersteuning. Je kunt natuurlijk ook jouw laptop aansluiten met een HDMI-kabel en op deze manier NLziet kijken op het grote scherm.

Smart tv

De NLZIET app is beschikbaar op toestellen van Samsung, LG, Philips, Sony en op Panasonic smart tv’s.

Apple TV

Kijk live, terug en vooruit op je Apple TV 4 en Apple TV 4K! Je vindt de app in de App Store op je Apple TV 4de en 5de generatie. Veel kijkplezier!

Android TV

De NLZIET-app is ook beschikbaar voor Android TV (softwareversie 5.1 of hoger) en te downloaden uit de Google Play Store.

PlayStation 4

Ben je fanatiek gamer en heb je een PlayStation 4 staan thuis? Dan kun je alle series en programma’s van NLZIET nu ook op het grote scherm kijken. De NLZIET app is nu ook beschikbaar op de PS4.

Chromecast

Wanneer je een Google Chromecast hebt, kan je via de app op jouw tablet of smartphone NLZIET op de televisie afspelen. Zorg dat jouw Chromecast en mobiele toestel met het zelfde WIFI-netwerk verbonden zijn. Wanneer je rechtsboven in de app op het Chromecast-logo drukt zal NLZIET verbinding maken met jouw grote scherm. Alles wat je afspeelt in de NLZIET app is te zien op jouw grote scherm.

AirPlay

Ben je in het bezit van een Apple TV? Met AirPlay kun je draadloos de NLZIET programma’s van je iPad of iPhone streamen naar jouw Apple TV. Het beeld wordt haarscherp getoond op het grote scherm.

Fire TV

Maak je gebruik van de Amazon Fire TV-stick? De NLZIET-app is in dat geval te vinden onder Movies & TV.