Hoe werkt NLziet?

NLziet kijk je op tablet, smartphone, televisie, laptop en pc.

Uitzending gemist?

Heb je jouw favoriete programma gemist? Geen probleem! Met NLziet kijk je de leukste Nederlandse series, films, documentaires en shows terug op een moment wanneer het jou uitkomt. Met NLziet heb je geen kabel meer nodig, want je kijkt televisie via Internet. Hierdoor kan je tv-programma's vooruit- en terugspoelen en kan je ook regelmatig leuke series en andere programma's vooruitkijken. Je kan favorieten toevoegen zodat je een melding krijgt wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Zo mis je nooit iets!

MAAK EEN ACCOUNT AAN 

Eerst maak je een account aan op www.nlziet.nl. De eerste maand kijk je gratis; je maakt alleen €0,01 over ter controle van je gegevens. Na de eerste maand betaal je €7,95 per maand voor onbeperkt kijken. Je kan betalen met Paypal, Ideal of met je credit card. Je zit nergens aan vast: het abonnement is iedere maand op te zeggen. 

10.000 UUR KIJkPLEZIER STAAT VOOR JE KLAAR! 

Nadat je jouw account hebt aangemaakt en bevestigd ben je klaar om te kijken. Meer dan 40.000 afleveringen van programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting staan voor je klaar.  

Met de zoekbalk kan je makkelijk zoeken door het gehele aanbod van NLziet. Wanneer je op een programmatitel klikt zie je welke afleveringen van dat programma je allemaal kan bekijken. Wil je geen enkele aflevering van je lievelingsprogramma's missen? In de app kan je ze aanmerken als favoriet. Ze staan dan in een handige lijst op het beginscherm en je krijgt een melding wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Bekijk het aanbod

APPS

 

Voor op jouw iPhone of iPad hebben wij app die kortgeleden helemaal vernieuwd is. De app heeft Chromecastondersteuning zodat je NLziet ook op het grote scherm van jouw televisie kan afspelen. Je kan de iOS app uit de App Store downloaden. Ook voor Android hebben we een app, deze kan je vinden in de Play StoreVoor meer informatie over de NLziet apps klik je hier. Je kan op 2 beeldschermen kijken, dus meerdere mensen kunnen tegelijk gebruikmaken van een NLziet-abonnement.