Voetbalmaffia gemist? Kijk terug bij NLZIET!

In de nieuwe serie Voetbalmaffia komt de duistere kant van de voetbalwereld aan bod en krijg je meer te weten over matchfixing, corruptie en andere duistere praktijken in de wereld achter het professionele voetbal. Deze spannende serie is iedere zondagavond te zien bij NPO3. Net als Penoza en Vlucht HS13 is ook Voetbalmaffia weer een dramaserie om voor thuis te blijven op zondagavond. Lukt het je niet om op zondag af te stemmen op NPO en heb je een uitzending gemist? Voetbalmaffia is direct terug te kijken bij NLZIET. Het voordeel is dat je veel programma’s zonder reclame terugkijkt en daardoor lekker veel tijd overhoudt om nog een aflevering aan te zetten! 

Voetbalmaffia gemist

Drama in Deventer

Het decor van de nieuwe dramaserie is de stad Deventer. Voetballer Johnny de Graaff leeft de Italiaanse droom en speelt voor de Italiaanse club Bologna. Vanwege zijn blessure heeft hij weinig wedstrijden gespeeld en probeert hij terug te komen in de selectie van de club. Dit wil maar niet lukken en hij belandt op de transferlijst. Hij besluit om terug te keren naar zijn thuisbasis in Deventer en tekent een contract bij de plaatselijke club. Langzaam krijgt hij te maken met de duistere onderwereld van de sport… Heb je de eerste uitzending Voetbalmaffia gemist? Bekijk nu vast een sneak preview via deze trailer:

 

Matchfixing

Tegelijkertijd volg je het verhaal van Floris. Wanneer een Belgische doelman zelfmoord pleegt, komen de illegale praktijken van de keeper aan het licht. Hij gokte namelijk op zijn eigen wedstrijden. Floris was de persoon die ervoor zorgde dat niemand hier achter zou komen dat de doelman een dubbele agenda had. Wanneer dit toch bekend wordt, vlucht Floris naar Thailand, maar ook daar loopt hij groot gevaar…

 

Ben je benieuwd? Of heb je een uitzending gemist? Voetbalmaffia is terug, maar ook live te kijken bij NLZIET. Start een gratis maand bij NLZIET en kijk direct!

Heb je een aflevering Voetbalmaffia gemist of nog geen enkele aflevering gezien? Start nu een gratis maand bij NLZIET en begin gelijk met het kijken van je nieuwe favoriete serie! Dit zijn de voordelen van NLZIET:

  • Terug, vooruit en live tv-kijken naar de zenders van NPO, RTL en SBS
  • Meer dan 50.000 beschikbare programma’s die je 365 dagen kunt terugkijken
  • Met de NLZIET app kijk je waar jij maar wilt en kun je op twee schermen tegelijk kijken