The Good Doctor gemist? Kijk terug bij NLZIET

Wil je The Good Doctor terugkijken? Kijk nu reclamevrij terug!

De internationale hitserie The Good Doctor is eindelijk ook in Nederland te zien! Shaun Murphy wordt gevolgd, een jonge chirurg met een autistische stoornis en het savant-syndroom. De serie kun je bij NLZIET terugkijken, op het moment dat het jou uitkomt. Zo mis je niets van The Good Doctor.

Wist je ook dat:

  • Je de hoofdrolspeler Freddie Highmore kunt kennen van zijn rol in de series Bates Motel en Close to the Enemy?
  • In de Verenigde Staten, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea en Spanje geen serie op televisie beter werd bekeken dan The Good Doctor?
  • De ziekenhuisserie is opgenomen in Vancouver?
  • De hitserie wordt vanaf maandag 29 januari elke week uitgezonden op RTL4?
  • The Good Doctor van de maker van de successerie House is?
  • Freddie Highmore, de hoofdrolspeler van The Good Doctor, een Golden Globe nominatie ontving voor zijn rol?
  • Je alle gemiste afleveringen van The Good Doctor terug kunt kijken bij NLZIET?

Aflevering van The Good Doctor gemist?

Ben jij ook zo’n fan van de internationale hitserie The Good Doctor van RTL 4? Dit wereldwijde succes neemt je mee in het leven van Shaun Murphy, een jonge chirurg die lijdt aan een autistische stoornis en het savant-syndroom. De chirurg wordt niet door al zijn nieuwe collega’s in het ziekenhuis direct geaccepteerd, maar door zijn buitengewoon medische talent kan hij levens redden. Heb je een aflevering van The Good Doctor gemist? Bij NLZIET kun je gemakkelijk The Good Doctor terugkijken op je laptop, tv of via de mobiele apps. Met NLZIET kun je op ieder gewenst moment The Good Doctor terugkijken!

Een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom

Shaun Murphy is het rustige plattelandsleven gewend en verruilt dit voor de prestigieuze chirurgische eenheid van het St. Bonaventure-ziekenhuis in San José. Shaun heeft door zijn autistische stoornis en het savant-syndroom erg veel moeite met het maken van persoonlijk contact met de mensen om hem heen. Communicatie is dus een van de grootste problemen waar Shaun mee moet leren omgaan. Door het zelfvertrouwen wat hij laat zien en het feit dat hij niet bang is z’n nek uit te steken wint Shaun langzaam maar zeker het vertrouwen van zijn collega’s.

De cast van The Good Doctor

Dr. Shaun Murphy wordt gespeeld door Freddie Highmore, hij is al sinds hij zeven jaar oud was te zien in films en televisie. De meeste zullen hem kennen van de succesfilm Finding Neverland, waarin Highmore samen met Johnny Depp en Kate Winslet de hoofdrol op zich nam. Vanaf dat jaar is hij in diverse films en televisieseries te zien geweest. Naast Highmore zijn ook Antonia Thomas, Nicholas Gonzalez, Chuku Modu, Beau Garrett, Hill Harper, Richard Schiff en Tamlyn Tomita te zien in The Good Doctor.

Tweede seizoen The Good Doctor

Het eerste seizoen van The Good Doctor was een groot succes. Vooral in de Verenigde Staten, Canada en Australië waren de kijkcijfers bijzonder hoog. Het succes leverde hoofdrolspeler Freddy Highmore een nominatie op voor een Golden Globe voor zijn rol als de autistische chirurg Shaun.

In het tweede seizoen wordt antwoord gegeven op vragen die in seizoen één nog onbeantwoord bleven. Ook komt een belangrijk persoon weer terug in zijn leven en is het maar de vraag of hij hier goed mee om kan gaan. Zal het tweede seizoen het eerste seizoen kunnen evenaren, of misschien wel kunnen verbeteren? Meld je aan en kijk direct op NLZIET!

Ben je benieuwd naar de serie of heb je The Good Doctor gemist? Start één maand voor €0,01 en kijk direct!

Nog meer series kijken?
De misdaadserie Penoza volgt het leven van moeder Carmen van Walraven die zich gedwongen opwerkt als drugscrimineel. In de bloedstollende serie zijn liquidaties, drugstransporten en familieproblemen de dagelijkse gang van zaken.
In de serie Voetbalmaffia komt de duistere kant van de voetbalwereld aan bod en krijg je meer te weten over matchfixing, corruptie en andere duistere praktijken in de wereld achter het professionele voetbal. Het decor van de dramaserie is de stad Deventer.
Dokter Tinus, oftewel de briljante vaatchirurg Martinus Elsenbosch, geeft zijn functie op vanwege een bloedfobie. Hij wijkt uit naar het dorp Wourkem om zich daar te vestigen als de enige praktiserende huisarts.
  • De nieuwste hit series zoals The Good Doctor reclamevrij terugkijken.
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET.
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement.
Meer over NLZIET

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Naar welke zenders kan ik kijken bij NLZIET?
NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuw en NPO Politiek.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 21 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.