Peking Express gemist

Peking Express terugkijken?

Het meest reislustige programma van de Nederlandse televisie is terug! Heb jij Peking Express gemist? Met NLZIET kijk je jouw favoriete programma’s terug wanneer jij wilt. Wat extra fijn is, je kunt Peking Express terugkijken zonder reclame! Ongestoord genieten van alle mooie programma’s die de Nederlandse televisie te bieden heeft.

Deze landen en steden zijn allemaal al aan bod gekomen in de afgelopen seizoenen Peking Express:

  • 2004: Moskou - Peking
  • 2005: Peking - Bombay
  • 2006: Rach Soi - Lhasa
  • 2006: Gangotri - Cochin
  • 2007: Rio de Janeiro - Lima
  • 2008: Mexico-Stad - Caracas
  • 2017: Vietnam, Cambodja, Laos

Liftend de wereld over

Terug van weggeweest was Peking Express in 2017 eindelijk weer te zien op de Nederlandse televisie. Na een stop van negen jaar kon er weer gekeken worden naar deze avontuurlijke race. In het spel gaan zes duo’s de strijd met elkaar aan en proberen zij als duo eerste aan te komen op de afgesproken plek. De duo’s krijgen beperkt budget en moeten zich veelal liftend zien te verplaatsen naar de volgende etappe. Zij moeten rondkomen en onderdak zien te vinden voor maar 1 euro per dag! En dit alles gebeurt in hoog tempo, want wie als laatst aankomt, wordt geëlimineerd en mag niet meer meedoen aan het spel. Alleen het duo dat snel, sterk en slim is, maakt kans op de prijzenpot en wint het spel!

 

Naar huis met de prijzenpot

Tijdens de etappes kunnen de duo’s voorsprong in het spel of amuletten winnen. Door opdrachten uit te voeren in het land kunnen de prijzen gewonnen worden. Het koppel wat het spel uiteindelijk wint en als eerste op de eindbestemming aankomt, wint een geldbedrag. Dit geldbedrag hangt af van het aantal gewonnen amuletten. De amuletten zijn aan het einde van de reis elk €10.000,- euro waard! Het amulet moet natuurlijk wel goed opgeborgen worden.. Dit koppel is hun derde amulet ter waarde van 2500 euro kwijtgeraakt!

 

Smaakt dit naar meer, of je heb je deze aflevering van Peking Express gemist? Start gratis een proefabonnement en kijk alle afleveringen lekker terug.

Peking Express Journaal

Echte fans konden op de hoogte blijven van Peking Express 2017 door het Peking Express Journaal wat te zien was in de aanloop naar de eerste aflevering. Presentator Rik van de Westelaken stelt de deelnemers voor en legt de spelregels uit. Ook krijgen de kijkers een vooruitblik op het komende seizoen.

 

Van Peking naar Zuidoost-Azië

Het eerste seizoen begon in 2004 en startte in Moskou. Zoals de naam van het programma al doet vermoeden, ging de reis destijds naar Peking. Het avontuur startte in Rusland, via de Oeral, Siberië, door Mongolië en ten slotte China. Deze gebieden staan niet bekend om de westerse gemakken zoals wij dat kennen. Het eerste seizoen werd gepresenteerd door Ernst-Paul Hasselbach die toen ook Expeditie Robinson presenteerde.

 

Met wie zou jij het aandurven om liftend door verre landen te reizen?

NLZIET is een samenwerking van de NPO, RTL en SBS. Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement van grootste Nederlandse zenders. Er is altijd wat te kiezen voor jong en oud.

  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 365 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • De eerste maand is gratis, probeer het eens. En wil je even niet meer kijken? Start en stop het abonnement wanneer jij wilt

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde Vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.