Aflevering van Marktplaats: Heel Holland Handelt gemist?

Marktplaats: Heel Holland Handelt terugkijken?

Het draait in Marktplaats: Heel Holland Handelt dan ook niet alleen om de artikelen, maar ook om de verhalen achter deze advertenties. Heb je Marktplaats: Heel Holland Handelt gemist? Kijk het eenvoudig terug bij NLZIET, vrij van reclame!

Wist je dat:

  • Marktplaats is opgericht in 1999? En dat ze één van de eerste websites waren die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties?
  • Er elke dag ruim 2,1 miljoen mensen Marktplaats bezoeken?
  • En dat er dagelijks zo’n 350.000 nieuwe advertenties worden geplaatst op de website?
  • Je bij Marktplaats voor veel meer dingen terecht kan dan tweedehands spullen? Wat dacht je van een virtuele markt, het kopen van een nieuwe auto of het boeken van een stedentrip? Het kan allemaal op Marktplaats!
  • Het meest gebruikte zoekwoord op Marktplaats 'gratis' is?
  • Om zoveel mogelijk te verkopen is het belangrijk dat je goede zoekwoorden gebruikt, relevante details in de titel zet, je goed bereikbaar bent bijvoorbeeld per mail of telefoon en dat je altijd minstens 3 goede foto’s laat zien! Veel succes met verkopen!

Het verhaal achter de advertentie

In Marktplaats: Heel Holland Handelt worden iedere werkdag bij SBS6 de meest bijzondere, inspirerende en mooiste verhalen achter Marktplaats advertenties uitgelicht. Shelly Sterk, Leonie ter Braak, Maik de Boer, Irene Moors en Jeroen van der Boom laten de verhalen achter een Marktplaats advertentie zien. Waarom zet iemand een oldtimer te koop die hij al 10 jaar heeft en waarom verkoopt iemand een complete verzameling? In Marktplaats: Heel Holland Handelt worden de meest bijzondere advertenties uitgelicht. Wat is het verhaal achter de advertentie en wie is de verkoper? En waarom wil diegene er vanaf?

 

Bijzondere verhalen uitgelicht

Dagelijks komen de meest uiteenlopende verhalen aan bod. Ben je zelf wel eens een vreemde advertentie op Marktplaats tegen gekomen?

 

Aangeboden: Traditionele heksenopleiding met theeblaadjes lezen

In het Brabantse Waalre wordt een cursus hekserij aangeboden. Onder leiding van Coby en haar man Sjors kun je een klassieke Engelse heks worden. Jeroen van der Boom neemt een bezoekje bij Coby en Sjors in hun heksenhuisje middenin het bos. De traditionele heksenopleiding laat je oeroude oracle technieken beheersen, magie beleven en theebladeren lezen. Ook laat Coby haar zogenaamde “Spirit-house” zien waar een skelet van 1000 v.Chr. ligt.

 

Te koop: Super leuke pruik van foam

Maik de Boer bezoekt in Son en Breugel Nanny en Stans, de twee dames hebben een bedrijf in foam pruiken. In 2016 werd de oudste zoon van Stans prins carnaval. De dames besloten om flink uit te pakken en een foampruik te maken. Iedereen was er zo enthousiast over dat ze een bedrijfje in foam pruiken zijn begonnen. Maik had vroeger een enorme bos met krullen en gaat met de dames aan de slag om een foam pruik voor hem te maken.

 

Te koop: De NIEUWSTE plastic smurfen

Roelof is fulltime smurfen verkoper, hij verzamelt alles wat met smurfen te maken heeft vanaf zijn 6e. Roelof heeft een privé verzameling van allerlei soorten smurfen en kan aan bijna niets anders meer denken. Ook de vriendin van Roelof is helemaal gek van smurfen.

 

Te koop: Unieke kinderwoonwagen, pipowagen als draaiorgel

Shelly neemt een kijkje in IJmuiden, bij de unieke kinderwoonwagen van Ricardo die te koop staat. Ricardo heeft de pipowagen helemaal zelf gebouwd voor zijn dochter, maar helaas wil zijn dochter er niet in. Vandaar dat Ricardo hem te koop heeft gezet. Ricardo is een hobby timmerman en heeft de kinderwoonwagen gebaseerd op een Ierse woonwagen.

 

Te koop: DJI Phantom 4 Drone

Roel heeft een prachtige drone te koop staan! Hij is namelijk op zoek naar een iets compactere drone die hij makkelijker mee kan nemen op reis. Roel heeft een YouTube kanaal wat helemaal gericht is op BBQ’en! Het begon als een hobby en tijdens een hobby wedstrijd is hij in contact gekomen met professionele bbq’ers. Samen met de professionele bbq’ers is Roel in 2010 Nederlands Kampioen BBQ geworden.

 

Heb je Marktplaats: Heel Holland Handelt gemist, of wil je alle afleveringen nog eens kijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

De leukste programma's kijk je bij NLZIET!
Frank & Rogier proberen om voor €250,- een huis om te toveren tot een waar paleis. Ze struinen stad en land door om tweedehands koopjes op de kop te tikken.
De leukste SBS6-programma's kijken waar het jou uitkomt? Met NLZIET kijk je live naar de 12 zenders van NPO, RTL en SBS.
Wil je inspiratie opdoen om je tuin eens aan te pakken of weer helemaal bijgepraat worden over de laatste woontrends? Kijk vooruit naar Eigen Huis & Tuin.
  • De leukste dagelijkse programma’s zoals Marktplaats: Heel Holland Handelt reclamevrij terugkijken
  • Bepaal zelf waar en wanneer jij kijkt met de apps van NLZIET
  • Kijk op twee devices tegelijkertijd de programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK binnen één abonnement
Meer weten?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.