Dance Dance Dance gemist

Dance Dance Dance terugkijken bij NLZIET

In Dance Dance Dance zie je alle multi-talenten van Nederland in één programma. In deze danswedstrijd worden BN’ers maandenlang klaargestoomd om zo goed mogelijk de leukste videoclips na te dansen. Zowel zangeressen, presentatoren en YouTubers doen mee. In het programma worden allerlei verschillende dansstijlen ingestudeerd. Deze prachtige optredens wil je niet missen. Heb je toch een aflevering van Dance Dance Dance gemist of ben je nooit thuis op het moment dat dit programma live op tv is? Bij NLZIET kijk je Dance Dance Dance terug zonder reclame.

Dit wist je nog niet over Dance Dance Dance!

  • Wist je dat het winnende duo €100.000 mag weggeven aan een goed doel naar keuze?
  • Wist je dat Dance Dance Dance ook een Duitse versie heeft?
  • Wist je dat Dance Dance Dance inmiddels al 5 seizoenen heeft?

Dance Dance Dance 2019

Sinds 2015 gaan elk jaar 5 BN’er-stellen het enorm zware dansavontuur aan. Deze stellen beginnen al maanden van te voren met trainen om uiteindelijk de mooiste optredens te geven. Er worden verschillende dansstijlen opgevoerd, van modern, ballet, ballroom tot hiphop. Naast de duo dansen doet iedereen ook een solodans. Pas vanaf de derde show worden er deelnemers naar huis gestuurd. Alle duo’s krijgen dus een aantal shows de tijd om zich te ontwikkelen.

Dance Dance Dance juryleden

Timor Steffens is de artistieke leider van het programma en daarnaast ook jurylid. Naast hem zitten Igone de Jongh en Jan Kooijman. Zij hebben beiden een achtergrond in ballet. Igone heeft gedanst bij het Nationale Ballet en het Corps de Ballet. Kooijman heeft bij het Scapino Ballet gedanst daarnaast is hij inmiddels ook acteur en presentator.

Alle juryleden mogen per dans cijfers geven van 1 tot 10. Dit wordt gebaseerd op de techniek en het onthouden van de danspasjes, maar ook door de algemene uitstraling van de dansers. De punten worden bij elkaar opgeteld en aan het totaal punten van de duo’s toegevoegd. Deze start elke uitzending weer op 0. De duo’s krijgen allemaal 3 momenten om punten te verdienen. Bij de twee solo dansen en bij de duo dans.

Dance Dance Dance Humberto Tan

Humberto kreeg in 2018 de kans om Dance Dance Dance te presenteren, maar dit was van korte duur. Na de overstap in 2019 naar SBS6 mocht Jandino wederom het programma weer presenteren. Dit keer niet met Chantal Janzen, maar met Wendy van Dijk. Die daarnaast ook het dansprogramma Flirty Dancing presenteert.

Dance Dance Dance kandidaten

Dit zijn de Dance Dance Dance kandidaten van 2019. Zij trainen maandenlang om de beste performances neer te zetten. Wie wordt dit jaar de beste danser?

O’G3NE

O’G3NE is het allereerste trio dat ooit deelneemt aan het programma. Ze werden op jonge leeftijd bekend als de meidengroep Lisa, Amy & Shelley. In 2014 besloten ze mee te doen aan The Voice of Holland en met succes. Ze wonnen dat jaar het programma. De zangeressen zijn al hard aan het trainen en hopen op Beyoncé te mogen dansen. Kijk hier naar het eerste optreden van het eerste trio:

Susan Visser en Thomas Cammeart

Actrice Susan Visser zal te zien zijn in de dansshow. Zij danst samen met acteur Thomas Cammaert. Voor hem is zijn deelname aan het programma een droom die uitkomt. Dit duo is misschien wel het sluwste van allemaal. Ze zijn namelijk allebei de mol geweest in Wie Is De Mol!

Géza Weisz en Sharon Doorsen

Geza is naast zijn werk als acteur ook dj en organisator van feesten. Sharon Doorson, ook bekend als Miss Cherry, is zangeres. Ze heeft ooit aan Popstars meegedaan met een meidengroep. Toen de meidengroep uit elkaar viel is ze aan haar solocarrière gaan werken en heeft ze meegedaan aan The Voice Of Holland. Ze heeft hier de halve finale bereikt.

Danny de Munk en Bo de Munk

Danny is als kind bekend geworden door zijn rol in de film Ciske de Rat. Hij gaat samen met zijn dochter de strijd aan. Bo heeft een dansopleiding afgerond en heeft dus al genoeg ervaring. Haar vader daarentegen heeft totaal geen ervaring en noemt zichzelf een soort acrobaat.

Vinchenzo Tahapary en Nochtli Peralta Alvarez

Het vijfde koppel van dit seizoen is fitnessmodel Nochtli Peralta Alvarez met zanger Vinchenzo Tahapary. Nochtli heeft zes jaar bij de politie gewerkt, maar stopte hiermee toen ze beroemd werd als “de knapste politieagente van Nederland”. Hierna is ze als fitnessmodel aan de slag gegaan. Vinchenzo heeft meegedaan aan The Voice of Holland en brak door met zijn single ‘Daily’.

Dance Dance Dance terugkijken

Heb je één van de afleveringen van Dance Dance Dance gemist? Bij NLZIET kijk je deze zonder reclame terug waar en wanneer je wilt. Naast dat je kan terugkijken, kijk je ook Dance Dance Dance live bij NLZIET. Je kunt programma’s van 36 zenders live volgen bij NLZIET . Zo kan je naar alle zenders van NPO, RTL en SBS kijken. Mis geen moment meer van alle vette dans moves, emotionele optredens én alle andere programma’s die je maar wilt kijken!

Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe lang kan ik gratis NLZIET kijken?

Bencom biedt jou 6 maanden gratis NLZIET aan! Lever nu je code in en maak kennis met NLZIET. Heb je al eens eerder een abonnement bij NLZIET gehad? Dan kijk je 5 maanden gratis. Daarna kost een regulier maandabonnement €7,95. Het abonnement kun je altijd online stopzetten in je account op onze website, dus je zit nergens aan vast. Veel kijkplezier!

Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
Je kunt alle beschikbare content bekijken op je computer, tablet, smartphone en op je smart tv. Je kunt ook via Chromecast, Airplay, Apple TV, Android TV en Fire TV genieten van NLZIET op het grote scherm.
Hoe werkt de gratis proefperiode?
Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Om je gegevens te controleren, brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.
Tot wanneer kan ik de code inwisselen?
Je kunt de code een week lang inleveren vanaf het moment dat je deze hebt ontvangen per e-mail. Het abonnement kun je ieder moment opzeggen, dus je zit nergens aan vast.
Hoe snel staat iets op NLZIET?
Bij NLZIET kun je programma's live kijken. Heb je de start van het programma gemist? Gebruik dan de "begin gemist"-functie. De on demand video zonder reclame kun je direct (in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten.