Tv-kijken op de camping met NLZIET

Tv-kijken op de camping? Dat kan met NLZIET! Kijk via NLZIET naar de leukste programma’s, gewoon in de vouwstoel voor de caravan. Vanuit de camper, op je stoel langs het zwembad, of zelfs tijdens de afwas: overal op de camping kan NLZIET te pas komen! Probeer 1 maand gratis en kijk direct.


Zomeraanbieding

Vanaf nu hoef je geen enkel tv-programma meer te missen, want met NLZIET kun je tv-kijken in het buitenland zonder kastjes en kabels, in heel de EU! Kijk op meerdere apparaten, zoals je tv, laptop, tablet en telefoon. Kijk nu 2 maanden voor €4,95, daarna €7,95 per maand.Tv-kijken op de camping zonder schotel

Kijk tv op vakantie met NLZIET. Je kijkt online naar televisie, dus niet via schotel of kabel. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een apparaat waarop je kunt kijken. De meeste campings bieden tegenwoordig (gratis) wifi aan, maar het is inmiddels ook mogelijk om zonder roamingskosten gebruik te maken van het mobiele internetnetwerk binnen de EU. Tijdens je vakantie hoef je dus niks van de Nederlandse tv te missen met NLZIET!


Kijk tv op vakantie

Deze zomer zijn er genoeg programma’s op tv, zoals B&B Vol Liefde, Tour de France, EK Voetbal en het WK Hockey. Of ben je juist op zoek naar een nieuwe serie? Bij NLZIET kun je genoeg leuke series vinden. Crimeserie Flikken Maastricht heeft bijvoorbeeld vijftien seizoenen, genoeg te kijken nog dus! Of misschien kijk je liever naar wat familiedrama, zoals in Ten minste houdbaar tot. Er is ongetwijfeld iets voor jou te vinden waar jij jouw hele vakantie op de camping zoet mee bent.


Kijk waar en wanneer je wilt met NLZIET

Of je nu op een camping in het binnen- of buitenland bent, NLZIET is overal te bekijken. In alle landen binnen de Europese Unie kun je NLZIET ontvangen. Het enige wat je moet doen, is de NLZIET-app downloaden op jouw device. Je hoeft deze zomer dus je schotel niet op je camper te bevestigen om tv te kunnen kijken. Met NLZIET kijk je in hoge kwailteit live en on demand naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Wil je het even proberen? Start dan nu je gratis proefmaand.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik tv-kijken op de camping met NLZIET?

Kijk tv zonder kabels of kastjes. Het enige wat je nodig hebt is de NLZIET-app op jouw device.

Wat kan ik via NLZIET allemaal kijken?

Je kan via NLZIET van alles kijken van de zenders van NPO, RTL en SBS. Je kan live-tv kijken, maar ook veel terugkijken. Sommige programma’s zijn zelfs vooruit te kijken!

Kan ik televisie kijken op de camping in het buitenland?

Overal in de EU kan je NLZIET kijken. Het enige wat je nodig hebt, is internet en alleen een tv-abonnement op NLZIET.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Met NLZIET kun je tv-kijken op de camping via je Chromecast, op je laptop, mobiel, tablet en Apple TV.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je één maand gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET-app en kijk live, terug en vooruit naar 38 zenders van NPO, RTL en SBS. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik voordelig tv-kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je erg voordelig tv-kijken. Voor slechts 7,95 per maand heb je 38 tv-zenders tot je beschikking. NLZIET is het goedkoopste tv-abonnement van Nederland.