Tv-kijken op de camping met NLZIET

Tv-kijken op de camping? Dat kan met NLZIET! Kijk via NLZIET naar de leukste programma’s, gewoon in de vouwstoel voor de caravan. Vanuit de camper, op je stoel langs het zwembad, of zelfs tijdens de afwas: overal op de camping kan NLZIET te pas komen. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Kies jouw abonnement

Je kunt elk moment van abonnement veranderen. Altijd online opzegbaar.
Geen verborgen kosten of aansluiting nodig.

14 dagen gratis

NLZIET

€7,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin

14 dagen gratis

NLZIET Extra

€9,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin
  • 10 extra zenders:


Tv-kijken op de camping zonder schotel

Kijk tv op vakantie met NLZIET. Je kijkt online naar televisie, dus niet via schotel of kabel. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding en een apparaat waarop je kunt kijken. De meeste campings bieden tegenwoordig (gratis) wifi aan, maar het is inmiddels ook mogelijk om zonder roamingskosten gebruik te maken van het mobiele internetnetwerk binnen de EU.


Kijk tv op vakantie

Deze zomer zijn er genoeg programma’s op tv, zoals B&B Vol Liefde, Tour de France, EK Voetbal en het WK Atletiek. Of ben je juist op zoek naar een nieuwe serie? Bij NLZIET kun je genoeg leuke series vinden.

Crimeserie Flikken Maastricht heeft bijvoorbeeld vijftien seizoenen, genoeg te kijken nog dus. Of misschien kijk je liever naar wat familiedrama, zoals in Ten minste houdbaar tot. Er is ongetwijfeld iets voor jou te vinden waar jij jouw hele vakantie op de camping zoet mee bent.


Kijk waar en wanneer je wilt met NLZIET

Of je nu op een camping in het binnen- of buitenland bent, NLZIET is overal te bekijken. In alle landen binnen de Europese Unie kun je NLZIET ontvangen. Het enige wat je moet doen, is de NLZIET-app downloaden op jouw device. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik tv-kijken op de camping met NLZIET?

Kijk tv zonder kabels of kastjes. Het enige wat je nodig hebt is de NLZIET-app op jouw device.

Kan ik televisie kijken op de camping in het buitenland?

Overal in de EU kan je NLZIET kijken. Het enige wat je nodig hebt, is internet en alleen een tv-abonnement op NLZIET.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Met NLZIET kun je tv-kijken op de camping via je Chromecast, op je laptop, mobiel, tablet en Apple TV.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Kan ik voordelig tv-kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je erg voordelig tv-kijken. Voor slechts 7,95 per maand heb je 38 tv-zenders tot je beschikking. NLZIET is het goedkoopste tv-abonnement van Nederland.