Alleen tv-abonnement afsluiten

Wil je alleen een tv-abonnement zonder internet? Dat kan! Bij NLZIET kun je heel voordelig een los tv abonnement afsluiten. Bij NLZIET kijk je tv via internet met de NLZIET app. Je sluit een abonnement af en installeert de app op een apparaat naar keuze. Daarna kun je direct beginnen met kijken. Je hoeft niet te prutsen met kabels of kastjes, het downloaden van de app is voldoende om direct tv te kunnen kijken.

De NLZIET app is er voor je tv, smartphone en tablet. Als je op je laptop wilt kijken, kan dat gewoon via de website van NLZIET. Verder kan je je NLZIET ook gebruiken met een Chromecast, Apple TV, Fire TV en Android TV. Een optie voor bijna ieder apparaat dus!

Als je je abonnement hebt afgesloten kun je naar 37 Nederlandse zenders kijken! Met NLZIET heb je alles van de Nederlandse tv in 1 app voor slechts 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Bespaar dit jaar nog op tv-kijken!Voordelen van NLZIET

 • Alleen tv-abonnement zonder internet
 • Kijk tv zonder kabels of kastjes
 • Kijk op een apparaat naar keuze
 • Kijk op meerdere apparaten tegelijkertijd
 • Sluit een tweede tv aan zonder extra kabel
 • Kijk waar en wanneer je wilt
 • Kijk tot een jaar reclamevrij terug
 • Probeer 1 maand gratis
 • Daarna slechts 7,95 per maand
 • Altijd online opzegbaar
 • 37 tv-zenders in 1 app

   

Voordeligste tv-abonnement

NLZIET is het goedkoopste tv-abonnement van Nederland. Voor slechts 7,95 per maand kijk je live, terug en vooruit naar 37 zenders van de Nederlandse en Vlaamse televisie.

Via de app kun je direct kijken naar alle programma’s die op dit moment op tv zijn. Heb je een programma gemist? Dan kun je via de app ook gemakkelijk terugkijken. Meestal zonder reclame!

De meeste programma’s zijn een jaar terug te kijken, maar van sommige series kun je ook meerdere seizoenen bekijken. Zo kijk je bij NLZIET bijvoorbeeld alle seizoenen terug van Klem, Penoza en Flikken Maastricht.

Daarnaast zijn er nog een aantal programma’s die je vooruit kunt kijken. Je kijkt dan vaak een week vooruit en soms zelfs een heel seizoen.

Met NLZIET kijk je gemakkelijk draadloos tv zonder dat je een coax kabel of kastje nodig hebt. Het is daarom ook ideaal voor bijvoorbeeld een tweede tv op de slaapkamer. Je kunt op meerdere apparaten tegelijkertijd kijken, dus je hoeft niet bang te zijn dat een huisgenoot de NLZIET app bezet houdt.  


Tv-abonnement vergelijken

Heb je een duur internet- en tv-abonnement? Dan moet je deze snel stopzetten! Als je tv-kijkt via NLZIET kun je namelijk veel geld besparen. Een Internet Only Abonnement afsluiten bij een internet provider plus een abonnement op NLZIET is vaak vele malen goedkoper dan een internet en tv-abonnement bij jouw provider. Voordelig tv-kijken doe je met NLZIET!


Probeer nu 1 maand gratis

Zeg jij je dure tv-abonnement vaarwel? Maar vind je het spannend om je huidige tv-abonnement zomaar stop te zetten? Geen probleem, want je kunt NLZIET de eerste maand gratis uitproberen. Zo kun je eerst kijken of het iets voor je is. Je kunt NLZIET gemakkelijk opzeggen, dus je zit nooit vast aan een meerjarig abonnement.


Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?

NLZIET is een vervanger voor een traditioneel tv-abonnement. Met NLZIET kijk je online tv naar 37 zenders van de Nederlandse en Vlaamse televisie. Kijk tv zonder kabels of kastjes waar en wanneer je wilt.

Kan ik een alleen tv-abonnement afsluiten bij NLZIET?

Ja, je kunt een tv-abonnement zonder internet afsluiten bij NLZIET. Voor slechts 7,95 per maand kijk je voordelig tv waar en wanneer je wilt. Een abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op een device naar keuze: Smart TV, telefoon, tablet, laptop, Chromecast, Fire TV, Apple TV, Android TV en meer.

Wat heb ik nodig om tv te kijken met NLZIET?

Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding en een abonnement op NLZIET.