Alleen tv-abonnement afsluiten

Wil je alleen een tv-abonnement zonder internet? Dat kan! Bij NLZIET kun je heel voordelig een los tv abonnement afsluiten. Bij NLZIET kijk je tv via internet met de NLZIET-app. Je sluit een abonnement af en installeert de app op een apparaat naar keuze. Daarna kun je direct beginnen met kijken.

De NLZIET-app is er voor je tv, smartphone en tablet. Als je op je laptop wilt kijken, kan dat gewoon via de website van NLZIET. Verder kan je NLZIET ook gebruiken met een Chromecast, Apple TV, Fire TV en Android TV. Een optie voor al je devices.

Als je je abonnement hebt afgesloten kun je naar 38 tv-zenders kijken. Met NLZIET kijk je live en on demand tv in 1 app voor slechts 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Bespaar dit jaar nog op tv-kijken.


   

Voordeligste tv-abonnement

NLZIET is het goedkoopste tv-abonnement van Nederland. Voor slechts 7,95 per maand kijk je live en on demand naar 38 tv-zenders.

Met NLZIET kijk je gemakkelijk draadloos tv zonder dat je een coax kabel of kastje nodig hebt. Het is daarom ook ideaal voor bijvoorbeeld een tweede tv op de slaapkamer. Je kunt op meerdere apparaten tegelijkertijd kijken, dus je hoeft niet bang te zijn dat een huisgenoot de NLZIET-app bezet houdt.  


Tv-abonnement vergelijken

Heb je een duur internet- en tv-abonnement? Dan moet je deze snel stopzetten! Als je tv-kijkt via NLZIET kun je namelijk veel geld besparen. Een Internet Only Abonnement afsluiten bij een internet provider plus een abonnement op NLZIET is vaak vele malen goedkoper dan een internet en tv-abonnement bij jouw provider. Voordelig tv-kijken doe je met NLZIET. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.Veelgestelde vragen

Wat is NLZIET?

NLZIET is een vervanger voor een traditioneel tv-abonnement. Met NLZIET kijk je online tv naar 38 tv-zenders, in heel de EU. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk tv-kijken op de camping tijdens je vakantie. Uitzending gemist? Kijk tv zonder kabels of kastjes waar en wanneer je wilt.

Kan ik een alleen tv-abonnement afsluiten bij NLZIET?

Ja, je kunt een tv-abonnement zonder internet afsluiten bij NLZIET. Voor slechts 7,95 per maand kijk je goedkoop tv waar en wanneer je wilt. Een abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op een device naar keuze: Smart TV, telefoon, tablet, laptop, Chromecast, Fire TV, Apple TV, Android TV en meer.

Wat heb ik nodig om tv te kijken met NLZIET?

Het enige wat je nodig hebt, is een goede internetverbinding en een abonnement op NLZIET.