RTL 4 live kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je all programma’s van RTL 4 live kijken. Je bepaalt niet alleen zelf wanneer je kijkt. Maar ook waar en hoe je RTL 4 live en andere zenders kijkt. Kijk op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.Kijk de programma’s van RTL 4 nu live

Op RTL 4 kun je talloze programma’s live kijken. Kijk al deze programma’s van RTL online. Op het moment dat het uitgezonden wordt of wanneer het jou uitkomt:

Expeditie Robinson
RTL Boulevard
GTST
Beau
Jinek
Humberto
De Verraders
Kopen Zonder Kijken
The Bold and The Beautiful


Televisie zonder tv

Televisie kijken zonder tv, oftewel tv kijken zonder kabel? Met NLZIET kan dat. Je hebt niet langer een tv-scherm nodig om live tv te kijken. Met NLZIET kijk je alles van RTL online. Dus op je laptop, tablet en smartphone. Maar je kunt ook lekker op het grote tv-scherm kijken. Bijvoorbeeld met de smart tv-app, Google Cast, Apple TV– en de Android TV-app.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik RTL 4 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je veel programma’s van RTL 4 live kijken, zoals B&B Vol Liefde, Het Perfecte Plaatje en LEGO Masters. Installeer de app op een device naar keuze, zoals je smartphone of laptop en kijk direct jouw favoriete programma’s.

Wat is het voordeel van RTL 4 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk RTL 4 live kijken op een device naar keuze. Nog een voordeel is dat je tv kunt kijken in het buitenland, in heel de EU. Naast RTL 4 kun je ook naar andere zenders kijken, zoals RTL 5 en RTL 7.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja! Met NLZIET kun je gewoon programma’s opnieuw starten voor als je het begin van de aflevering van RTL 4 gemist hebt.

Kan ik ook programma’s van RTL 4 terugkijken?

Bij NLZIET kun je programma’s van RTL 4 reclamevrij terugkijken.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.