RTL4 live kijken

Sommige programma wil je niet terugkijken, deze wil je kijken op het moment dat ze uitgezonden worden. Dan zijn ze het meest interessant. Welke programma’s je live wilt kijken bepaal je natuurlijk helemaal zelf. NLZIET geeft je de vrijheid op alle programma’s van RTL4 live te kijken. Je bepaalt niet alleen zelf wanneer je kijkt maar ook waar en hoe je kijkt. Zo kijk je de programma’s van RTL4 live op je computer in de browser, met de app op je smartphone en tablet of op je tv met de smart tv app, via Google Cast en via AirPlay. Zo kun je alles van RTL4 live kijken waar jij wilt.

Alle programma’s van RTL4 live kijken

Kijk live de programma’s van RTL4

Het nieuws en actualiteiten maar ook films en series van RTL4 wil soms nog live kijken. Zeker het RTL4 Nieuws en actualiteitenprogramma’s als RTL Boulevard, RTL Late Night en 5 Uur Live zijn programma’s die dan het meest relevant zijn. Maar ook het RTL4 live programma Koffietijd biedt veel actuele onderwerpen. Een aantal RTL4 live programma’s wat verder omschreven:

  • RTL Nieuws
    Meerder malen per dag wordt live vanuit Hilversum het RTL Nieuws uitgezonden. Je wordt op de hoogte gebracht van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. ‘s Morgens is er het RTL Ontbijtnieuws met korte bulletins waarin je bijgepraat wordt over het nieuws, weer en verkeer.
  • RTL Late Night
    Iedere werkdag is Humberto Tan te zien met zijn latenight talkshow. Hij ontvangt bekende en minder bekende gasten en bespreekt met hen actuele gebeurtenissen. Naast actualiteit besteed Tan tijd aan muziek.
  • GTST
    De langstlopende Nederlandse soap is voor veel mensen nog steeds vaste prik. Om acht uur klaar zitten voor de belevenissen van de inwoners van Meerdijk. RTL4 scoort al jarenlang hoge kijkcijfers met GTST. Zit jij klaar voor de volgende aflevering?

De tv-gids altijd bij de hand

Even kijken wat er op RTL4 live te zien is? Kijk in onze tv-gids en je krijgt een overzicht van alles wat er te zien is. De tv-gids gaat tot een week terug en tot drie dagen vooruit, een programma gevonden? Klik en het programma start direct of je krijg info wanneer het programma live te zien is. Wist je dat sommige programma’s vooruit te kijken zijn? Deze herken je doordat ze in een wit blok staan in de gids. Zo kijk je The Bold and The Beautiful tot een week vooruit!

Televisie zonder tv

Televisie kijken zonder tv? Met NLZIET kan dit. Je hebt niet langer een tv-scherm nodig om live tv te kijken. Met NLZIET kijk je online. Dus op je computer, laptop, tablet en smartphone. Maar je kan ook nog gewoon op het grote tv-scherm kijken. Bijvoorbeeld met de smart tv-app, Google Cast en AirPlay.

Online live tv

Online live tv kijken is super eenvoudig. Je start je abonnement bij NLZIET op de website (de eerste maand is gratis, probeer het eens) en je kunt direct kijken naar de grootste Nederlandse tv-zender! Kijk dus direct dat programma van RTL4 live of kijk Hollands Got Talent terug. Het is allemaal mogelijk met een NLZIET abonnement.