RTL 4 live kijken

Programma’s kijken wanneer je wilt? NLZIET geeft je de vrijheid om voordelig alle programma’s van RTL 4 live en terug te kijken. Je bepaalt niet alleen zelf wanneer je kijkt. Maar ook waar en hoe je RTL 4 live kijkt. Kijk via je computer in de browser, met de app op je smartphone en tablet. Liever op een groot scherm kijken? Kijk via je je tv met de smart tv app, via Google Cast en via de Apple tv-app. Probeer de eerste maand gratis en kijk direct.


Voordelen van NLZIET

 • Probeer NLZIET de eerste maand gratis.
 • Betaal daarna slechts 7,95 per maand.
 • Een abonnement is altijd online opzegbaar, zit nergens aan vast.
 • Kijk RTL 4 live waar je ook bent met de apps van NLZIET.
 • Live kijken naar alles van de Nederlandse tv.
 • NLZIET is dé vervanger van een traditioneel tv-abonnement.
 • Het enige wat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding.
 • Kijk live, terug én vooruit.


Kijk de programma’s van RTL 4 nu live

Het nieuws en actualiteiten. Ook films en series van RTL 4 wil je nog live kijken. Zeker het RTL 4 Nieuws en actualiteitenprogramma’s als RTL Boulevard, RTL Nieuws en 5 Uur Live zijn programma’s die dan het meest relevant zijn. Kijk al deze programma’s van RTL online. Op het moment dat het uitgezonden wordt of wanneer het jou uitkomt:


 • RTL Nieuws
  Meerdere malen per dag wordt live vanuit Hilversum het RTL Nieuws uitgezonden. Je wordt op de hoogte gebracht van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. ‘s Morgens is er het RTL Ontbijtnieuws met korte bulletins waarin je bijgepraat wordt over het nieuws, weer en verkeer.
 • RTL Boulevard
  Blijf iedere dag op hoogte van sappige gossip, de laatste fashion trends of nieuws over de royals en kijk live naar RTL Boulevard.
 • GTST
  De langstlopende Nederlandse soap is voor veel mensen nog steeds vaste prik. Om acht uur klaar zitten voor de belevenissen van de inwoners van Meerdijk. RTL 4 scoort al jarenlang hoge kijkcijfers met GTST. Zit jij klaar voor de volgende aflevering?
 • Jinek
  Eva Jinek houd je op de hoogte van de actualiteit in haar talkshow Jinek. Daarnaast nodigt ze spraakmakende gasten uit die praten over het nieuws van de dag.


Tv-kijken

Even kijken wat er nu op RTL 4 live te zien is? Kijk in onze tv-gids. Krijg een overzicht van alles wat er op RTL 4 nu te zien is. De tv-kijken knop gaat tot een week terug, en tot drie dagen vooruit. Een programma gevonden? Klik en start direct het programma. Wist je dat sommige RTL 4 tv-programma’s vooruit te kijken zijn? Zo kijk je dagelijks The Bold and The Beautiful vooruit!


Televisie zonder tv

Televisie kijken zonder tv, oftewel tv kijken zonder kabel? Met NLZIET kan dit. Je hebt niet langer een tv-scherm nodig om live tv te kijken. Met NLZIET kijk je alles van RTL online. Dus op je computer, laptop, tablet en smartphone. Maar je kunt ook lekker op het grote tv-scherm kijken. Bijvoorbeeld met de smart tv-app, Google Cast, PS4-app, Apple TV- en de Android TV-app.


Online live tv

Online live tv-kijken is super eenvoudig. Je start je abonnement bij NLZIET op de website en je kunt direct kijken naar de grootste Nederlandse tv-zender! Daarnaast kijk je ook naar de andere zenders van RTL online bij NLZIET. Kijk dus direct dat programma dat nu op RTL 4 te zien is.Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik RTL 4 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je veel programma’s van RTL 4 live kijken, zoals RTL Boulevard en Jinek. Installeer de app op een device naar keuze, zoals je smartphone of laptop en kijk direct jouw favoriete programma’s.

Wat is het voordeel van RTL 4 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk RTL 4 live kijken op een device naar keuze. Nog een voordeel is dat je tv kunt kijken in het buitenland, in de gehele EU.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja! Met NLZIET kun je gewoon programma’s opnieuw starten voor als je het begin van de aflevering gemist hebt.

Kan ik ook programma’s van RTL 4 terugkijken?

Bij NLZIET kun je programma’s van RTL 4 reclamevrij terugkijken.

Welke zenders kan ik nog meer kijken met NLZIET?

Met NLZIET kijk je naar 36 zenders van NPO, SBS en RTL.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.