RTL 4 live kijken

Sommige programma wil je niet terugkijken, deze wil je kijken op het moment dat ze uitgezonden worden. Dan zijn ze het meest interessant. Welke RTL 4 tv-programma’s je live wilt kijken bepaal je natuurlijk helemaal zelf. NLZIET geeft je de vrijheid op alle programma’s van RTL 4 live te kijken. Je bepaalt niet alleen zelf wanneer je kijkt maar ook waar en hoe je kijkt. Zo kijk je de programma’s van RTL 4 live op je computer in de browser, met de app op je smartphone en tablet of op je tv met de smart tv app, via Google Cast en via de Apple tv-app. Zo kun je alles van RTL 4 live kijken waar jij wilt. Probeer de eerste maand gratis en kijk alle programma’s van RTL online en live waar en wanneer je maar wilt.

Zomerabonnement: kijk 3 maanden voor slechts €7,95!

Met zoveel sportprogramma’s op tv, zoals het EK Voetbal, de Tour de France, Olympische Spelen en Paralympische Spelen kun je deze zomer echt genieten. Daarom heeft NLZIET een mooie aanbieding! Kijk 3 maanden voor slechts 7,95, zodat jij niets hoeft te missen van alles dat op tv komt. Start nu een Zomerabonnement of probeer NLZIET één maand gratis! Klik hier voor meer info.


Kijk de programma’s van RTL 4 nu live

Het nieuws en actualiteiten, maar ook films en series van RTL 4 wil je soms nog live kijken. Zeker het RTL 4 Nieuws en actualiteitenprogramma’s als RTL Boulevard, RTL Nieuws en 5 Uur Live zijn programma’s die dan het meest relevant zijn. Maar ook het RTL 4 live programma Koffietijd biedt veel actuele onderwerpen. Kijk al deze programma’s van RTL online op het moment dat het uitgezonden wordt of wanneer het jou uitkomt. Een aantal populaire RTL 4 tv-programma’s die live worden uitgezonden zijn:


 • RTL Nieuws
  Meerdere malen per dag wordt live vanuit Hilversum het RTL Nieuws uitgezonden. Je wordt op de hoogte gebracht van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. ‘s Morgens is er het RTL Ontbijtnieuws met korte bulletins waarin je bijgepraat wordt over het nieuws, weer en verkeer.
 • RTL Boulevard
  Blijf iedere dag op hoogte van sappige gossip, de laatste fashion trends of nieuws over de royals en kijk live naar RTL Boulevard.
 • GTST
  De langstlopende Nederlandse soap is voor veel mensen nog steeds vaste prik. Om acht uur klaar zitten voor de belevenissen van de inwoners van Meerdijk. RTL 4 scoort al jarenlang hoge kijkcijfers met GTST. Zit jij klaar voor de volgende aflevering?
 • Jinek
  Eva Jinek houd je op de hoogte van de actualiteit in haar talkshow Jinek. Daarnaast nodigt ze spraakmakende gasten uit die praten over het nieuws van de dag.Tv-kijken

Even kijken wat er nu op RTL 4 live te zien is? Kijk in onze tv-gids en je krijgt een overzicht van alles wat er op RTL 4 nu te zien is. Het tv-kijken kopje gaat tot een week terug en tot drie dagen vooruit. Een programma gevonden? Klik en het programma start direct of je krijg info wanneer het programma live te zien is. Wist je dat sommige RTL 4 tv-programma’s vooruit te kijken zijn? Deze herken je doordat ze in een wit blok staan in de gids, zo weet je altijd welke programma’s van RTL online staan bij NLZIET. Zo kijk je dagelijks The Bold and The Beautiful vooruit!


Televisie zonder tv

Televisie kijken zonder tv, oftewel tv kijken zonder kabel? Met NLZIET kan dit. Je hebt niet langer een tv-scherm nodig om live tv te kijken. Met NLZIET kijk je alles van RTL online. Dus op je computer, laptop, tablet en smartphone. Maar je kunt ook lekker op het grote tv-scherm kijken. Bijvoorbeeld met de smart tv-app, Google Cast, PS4-app, Apple TV- en de Android TV-app.


Online live tv

Online live tv-kijken is super eenvoudig. Je start je abonnement bij NLZIET op de website en je kunt direct kijken naar de grootste Nederlandse tv-zender! Daarnaast kijk je ook naar de andere zenders van RTL online bij NLZIET. Kijk dus direct dat programma dat nu op RTL 4 te zien is.


Voordelen van NLZIET

 • Probeer NLZIET de eerste maand gratis.
 • Kijk RTL 4 live waar je ook bent met de mobiele apps van NLZIET.
 • Live kijken naar NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids, Insight TV, AT5, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Zappelin extra, NPO Nieuws en NPO Politiek.
 • Live, terug en vooruitkijken naar de programma’s van NPO, RTL en SBS.
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe kan ik RTL 4 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je veel programma’s van RTL 4 live kijken, zoals RTL Boulevard en Jinek. Installeer de app op een device naar keuze, zoals je smartphone of laptop en kijk direct jouw favoriete programma’s.

Wat is het voordeel van RTL 4 live kijken met NLZIET?

Met NLZIET kun je gemakkelijk RTL 4 live kijken op een device naar keuze. Nog een voordeel is dat je tv kunt kijken in het buitenland, in de gehele EU.

Kan ik tijdens de uitzending programma’s terugspoelen naar het begin?

Ja! Met NLZIET kun je gewoon programma’s opnieuw starten voor als je het begin van de aflevering gemist hebt.

Kan ik ook programma’s van RTL 4 terugkijken?

Bij NLZIET kun je programma’s van RTL 4 reclamevrij terugkijken.

Welke zenders kan ik nog meer kijken met NLZIET?

Met NLZIET kijk je naar 36 zenders van NPO, SBS en RTL.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.