Alle programma's van RTL4 live kijken

RTL4 live kijken

Sommige programma wil je niet terugkijken, deze wil je kijken op het moment dat ze uitgezonden worden. Dan zijn ze het meest interessant. Welke RTL4 tv-programma’s je live wilt kijken bepaal je natuurlijk helemaal zelf. NLZIET geeft je de vrijheid op alle programma’s van RTL4 live te kijken. Je bepaalt niet alleen zelf wanneer je kijkt maar ook waar en hoe je kijkt. Zo kijk je de programma’s van RTL4 live op je computer in de browser, met de app op je smartphone en tablet of op je tv met de smart tv app, via Google Cast en via de Apple tv-app. Zo kun je alles van RTL4 live kijken waar jij wilt. Kijk alle programma’s van RTL online en live waar en wanneer je maar wil.

Kijk de programma’s van RTL4 nu live

Het nieuws en actualiteiten, maar ook films en series van RTL4 wil je soms nog live kijken. Zeker het RTL4 Nieuws en actualiteitenprogramma’s als RTL Boulevard, RTL Late Night en 5 Uur Live zijn programma’s die dan het meest relevant zijn. Maar ook het RTL4 live programma Koffietijd biedt veel actuele onderwerpen. Kijk al deze programma’s van RTL online op het moment dat het uitgezonden wordt of wanneer het jou uitkomt. Een aantal populaire RTL4 tv-programma’s die live worden uitgezonden zijn:

 • RTL Nieuws
  Meerdere malen per dag wordt live vanuit Hilversum het RTL Nieuws uitgezonden. Je wordt op de hoogte gebracht van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. ‘s Morgens is er het RTL Ontbijtnieuws met korte bulletins waarin je bijgepraat wordt over het nieuws, weer en verkeer.
 • RTL Late Night
  Na de zomer is RTL Late Night weer te zien op RTL 4. Twan Huys neemt het stokje over van Humberto Tan die het programma sinds de start op 26 augustus 2013 heeft gepresenteerd.
 • GTST
  De langstlopende Nederlandse soap is voor veel mensen nog steeds vaste prik. Om acht uur klaar zitten voor de belevenissen van de inwoners van Meerdijk. RTL4 scoort al jarenlang hoge kijkcijfers met GTST. Zit jij klaar voor de volgende aflevering?

De tv-gids altijd bij de hand

Even kijken wat er nu op RTL4 live te zien is? Kijk in onze tv-gids en je krijgt een overzicht van alles wat er op RTL4 nu te zien is. De tv-gids gaat tot een week terug en tot drie dagen vooruit. Een programma gevonden? Klik en het programma start direct of je krijg info wanneer het programma live te zien is. Wist je dat sommige RTL4 tv-programma’s vooruit te kijken zijn? Deze herken je doordat ze in een wit blok staan in de gids, zo weet je altijd welke programma’s van RTL online staan bij NLZIET. Zo kijk je The Bold and The Beautiful tot een week vooruit!

 

Televisie zonder tv

Televisie kijken zonder tv? Met NLZIET kan dit. Je hebt niet langer een tv-scherm nodig om live tv te kijken. Met NLZIET kijk je alles van RTL online. Dus op je computer, laptop, tablet en smartphone. Maar je kunt ook lekker op het grote tv-scherm kijken. Bijvoorbeeld met de smart tv-app, Google Cast, PS4-app, Apple TV-app en de HUMAX TV+ H3.

 

Online live tv

Online live tv-kijken is super eenvoudig. Je start je abonnement bij NLZIET op de website en je kunt direct kijken naar de grootste Nederlandse tv-zender! Daarnaast kijk je ook naar de andere zenders van RTL online bij NLZIET. Kijk dus direct dat programma dat nu op RTL4 te zien is of kijk All You Need Is Love terug. Het is allemaal mogelijk met een NLZIET-abonnement.

 • Kijk RTL 4 live waar je ook bent met de mobiele apps van NLZIET
 • Live kijken naar NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids
 • Live, terug en vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees onze Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.