Flikken Rotterdam gemist

Flikken Rotterdam terugkijken bij NLZIET

Flikken Rotterdam is terug met een gloednieuw seizoen. De Nederlandse politie serie is een spin-off van Flikken Maastricht. Natuurlijk dezelfde spanning, maar een andere stad en een ander team die de zaken gaan oplossing in Rotterdam. Heb je een aflevering gemist? Je kijkt het hele seizoen gemakkelijk terug bij NLZIET! Kun je niet wachten tot de volgende aflevering? Bij NLZIET kun je ook één aflevering vooruitkijken. Zo kun je je favoriete politieserie lekker bingen! Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct!

Wist je dat:

  • Flikken Rotterdam een spin-off is van Flikken Maastricht?
  • 1,7 miljoen mensen naar de eerste aflevering keken?
  • Het eerste seizoen bijna 1,5 miljoen mensen naar iedere aflevering keken?
  • Ortál Vriend, Huub Stapel, Cees Geel en Maryam Hassouni allemaal een gastrol hebben gehad in Flikken Rotterdam?

Flikken Rotterdam seizoen 4

In seizoen 4 krijgt het team van Flikken Rotterdam te maken met corruptie binnen het OM, ontploffende handgranaten, illegale handel, overvallen, mensenhandelaren en een groep die het internet als uitvinding van de duivel ziet, met nare economische gevolgen die verder gaan dan alleen Rotterdam.

In seizoen 4 komt ook een ‘nieuw’ gezicht bij in de serie, namelijk Robin Garcia. In seizoen 3 was ze al te zien onder haar undercover naam Charlie Oostzaan. Nu keert ze terug als vast lid van het team. Heb je een aflevering van seizoen 4 van Flikken Rotterdam gemist? Je kijkt alle afleveringen terug via de app van NLZIET.

Seizoen 1

Ben je vergeten wat er in de eerdere seizoenen is gebeurd? Wij helpen je om je geheugen even op te frissen! In seizoen 1 krijgt Hein Berg, de veeleisende officier van justitie, een kans in Rotterdam nadat het in Amsterdam was misgelopen.

In Rotterdam ontmoet hij het rechercheteam die bestaat uit Esther Wegereef, Dries van Weelden, Lieve Jansons, Ben Slachter en Stan Vroom. Als Ben zichzelf in een gevaarlijke situatie bevindt wordt het hem fataal. Wanneer er onderzoek wordt gedaan naar Ben zijn dood valt al snel op dat er meer aan de hand is. Stan vertrouwt het niet en gaat op zoek naar de echte waarheid achter Ben zijn dood. Hierdoor zet hij niet alleen zichzelf maar ook het team in een moeilijke positie.

Seizoen 2

In seizoen 2 van Flikken Rotterdam is Ben terug! Iedereen dacht dat hij was omgekomen, maar niks bleek minder waar. Ben was ondergedoken, hij verscheen op het juiste moment om Hein en Lieve te redden van een aanslag op hun leven.

Ben zit inmiddels in de gevangenis. Het lukt Hein en Lieve om Ben vanuit de gevangenis in te zetten op een zaak. Stan heeft het verraad van Ben nog niet vergeven, maar ondanks hij het eerst niks vond begint Stan Ben weer te vertrouwen. Door Ben zijn medewerking kunnen twee criminele groepen worden opgepakt.

Seizoen 3

De dood van Ben Slachter en zijn verraad hakt er aardig in bij het team. Lieve heeft overplaatsing aangevraagd en er komt een nieuwe collega: Noucha van Vliet. Het team krijgt te maken met vastgoedbaron Frits Nekke en zijn tweelingbroer Egbert.

Officier van justitie Kiki Ruijters gaat achter Frits aan maar dat was van korte duur. Voordat ze het kon afmaken werd ze vermoord. Hein gaat aan de slag met de door Kiki achtergelaten aantekeningen. Tijdens het onderzoek komt Hein steeds meer over Frits te weten en de rol van bendelid Charlie Oostzaan.

Op het moment dat alle puzzelstukjes op hun plaats vallen gaat het team over tot actie. Maar het blijkt dat ze een belangrijk detail over het hoofd hebben gezien, wat voor verassing zorgt.

Flikken Rotterdam cast

Mark van Eeuwen

Hij speelt de rol van hoofdagent Dries van Weelden. Mark is een Nederlandse acteur die vooral bekend is van zijn rol in Goede tijden, Slechte tijden als Jack van Houten.

Maartje van de Wetering

Maartje speelt de rol van hoofdagente Esther Wegereef-Siebelink. Zij speelde onder anderen in films zoals Zomerhitte, Daglicht, Mannenharten 2. Ook speelde ze in verschillende televisie zoals Divorce en Celblok H.

Huub Stapel

Officier van justitie Hein Berg wordt gespeeld door Huub Stapel. Hij werd bekend door de zijn hoofdrol als liftmonteur in de horrorfilm De Lift. Ook kan je hem kennen van zijn rol als Johnnie Flodder in Flodder.

Cees Geel

De rol van brigadier Stan Vroom wordt gespeeld door Cees Geel. Net als Maartje speelde hij ook een rol in Zomerhitte. Cees speelde ook in Homies, schonen handen en de Hel van ’63. Sinds 2019 is hij ook te zien in de Praxis reclame.

Maryam Hassouni

Maryam speelde maar 2 seizoen in Flikken Rotterdam als rechercheur Lieve Jansons. Maryam is de eerste Nederlander die een Emmy Award won. Ze speelde in verschillende films zoals Soof, Anubis en het pad der 7 zonden en natuurlijk de kinder hitserie Dunya & Desie.

Ortál Vriend

Ortál is seizoen 3 te zien als rechercheur Noucha van Vliet. Net zoals Maartje speelt zij ook in Celblok H en had een klein rolletje in Flikken Maastricht.

Alle seizoen van Flikken Rotterdam

Heb je een aflevering van Flikken Rotterdam gemist of wil je alle seizoenen terugkijken? Bij NLZIET kijk je Flikken Rotterdam terug of vooruit. Je kunt kijken op vele apparaten, zoals je telefoon, laptop, tablet of smart tv, waar en wanneer je maar wilt. Probeer NLZIET eens een maand gratis uit. Het abonnement is per maand online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.