De programma's van SBS6 live kijken

SBS6 live kijken

Ben jij groot fan van Chateau Meiland, of zit je iedere avond klaar voor de start van Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen? en Shownieuws? Toch zal het misschien niet iedere dag lukken om op tijd thuis te zijn en je favoriete programma van SBS6 live te kijken. Met de NLZIET app kun je SBS6 live kijken waar jij maar wilt. Wist je dat je ook de UEFA Champions League live kunt kijken via de SBS6 live stream? Kijk SBS6 via je telefoon, tablet of tv zowel onderweg als thuis. Naast SBS6 live kijken, kijk je ook terug en soms vooruit via NLZIET. Handig toch? Dit zijn de voordelen van NLZIET:

 • De programma’s van NPO, RTL en SBS live, terug of vooruitkijken
 • Meer dan 50.000 beschikbare programma’s
 • Kijken in HD kwaliteit
 • 365 dagen terugkijken zonder reclame
 • Makkelijk opzegbaar
 • 2 schermen tegelijk
 • Meldingen instellen voor favoriete programma’s

Dit zijn de voordelen van NLZIET:

 • De programma’s van NPO, RTL en SBS live, terug of vooruitkijken
 • Meer dan 50.000 beschikbare programma’s
 • Kijken in HD kwaliteit
 • 365 dagen terugkijken zonder reclame
 • Makkelijk opzegbaar
 • 2 schermen tegelijk
 • Meldingen instellen voor favoriete programma’s

SBS6 programma’s

Kijk SBS6 elke dag voor het kleine nieuws in Hart van Nederland en de nieuwste roddels in Shownieuws. Kijk SBS6 ook voor de leukste series zoals Steenrijk, straatarm en Lang Leve de Liefde. Andere hits van de zender zijn de programma’s van Mr. Frank Visser, die maarliefst drie programma’s op zijn naam heeft staan. Hieronder een paar populaire live programma’s uitgelicht: 

Hart van Nederland

Iedere dag kijk je bij SBS6 live naar Hart van Nederland. Er wordt een vroege en late editie uitgezonden. In dit nieuws- en actualiteitenprogramma wordt groot en klein nieuws uit het hele land behandeld. Sinds de start van de zender SBS6 is Hart van Nederland al te zien op televisie. De makers van het programma hadden het idee om een nieuwsprogramma met een regionaal karakter te gaan maken. Dit is ook precies waar het programma zich mee onderscheidt ten opzichte van andere nieuwsprogramma’s. In HvN zie je regionaal en lokaal nieuws en wordt “de gewone burger” om zijn mening gevraagd. In 2005 is HvN genomineerd voor De Gouden Televizier-Ring, maar deze prijs is helaas niet gewonnen.

Piets Weerbericht

Tijdens de Elfstedentocht in 1997 werd HvN erg succesvol. De lange rubrieken van weerman Piet Paulusma over de tocht en de temperatuur trok miljoenen kijkers. Vanwege de grote populariteit kreeg Piet Paulusma in 2003 zijn eigen programma. In Piets Weerbericht worden de weersvoorspellingen gegeven op locatie. Waar veel mensen Piet van zullen kennen is zijn Friestalige afsluiting met de woorden “Oant moarn”, wat “tot morgen” betekent. Vanaf 2020 is Piets Weerbericht niet meer te zien bij SBS6, maar bij Omroep MAX.

Shownieuws

In 2003 is het programma Shownieuws gestart. Tot die tijd werden de showbizz items behandeld in de reguliere HVN uitzendingen. In Shownieuws wordt in ongeveer dertig minuten het laatste nieuws over beroemde personen uit de Nederlandse en buitenlandse showbizz behandeld.

Met de NLZIET app kun je een alert instellen voor je favoriete programma zodat je een seintje krijgt wanneer deze begint bij SBS6. Handig toch? Wil jij ook altijd en overal SBS6 live kijken op je mobiel of tablet? Probeer de eerste maand NLZIET voor €0,01. Veel kijkplezier!

 • Kijk SBS6 programma's live of terug
 • Naast SBS ook programma's van NPO en RTL
 • De eerste maand is gratis en je kan altijd opzeggen
Meer weten?

Wil je een programma van SBS live kijken bij NLZIET maar heb je nog vragen? Ga naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.