De programma's van SBS6 live kijken

Ben jij groot fan van Utopia, of zit je iedere avond klaar voor de start van Hart van Nederland? Toch zal het misschien niet iedere dag lukken om op tijd thuis te zijn en je favoriete programma van SBS6 live te kijken. Met de NLZIET app kun je SBS6 live kijken waar jij maar wilt. Op deze manier kun je altijd op je telefoon of tablet de programma’s van SBS6 live kijken. Handig toch?

SBS6 live kijken

Dit zijn de voordelen van NLZIET:

  • De programma’s van NPO, RTL en SBS live, terug of vooruitkijken
  • Meer dan 50.000 beschikbare programma’s
  • Kijken in HD kwaliteit
  • 365 dagen terugkijken zonder reclame
  • Makkelijk opzegbaar
  • 2 schermen tegelijk
  • Meldingen instellen voor favoriete programma’s

 Hart van Nederland 

Iedere dag kijk je bij SBS6 live naar Hart van Nederland. Er wordt een vroege en late editie uitgezonden. In dit nieuws- en actualiteitenprogramma wordt groot en klein nieuws uit het hele land behandeld. Sinds de start van de zender SBS6 is Hart van Nederland al te zien op televisie. De makers van het programma hadden het idee om een nieuwsprogramma met een regionaal karakter te gaan maken. Dit is ook precies waar het programma zich mee onderscheidt ten opzichte van andere nieuwsprogramma’s. In HvN zie je regionaal en lokaal nieuws en wordt “de gewone burger” om zijn mening gevraagd. In 2005 is HvN genomineerd voor De Gouden Televizier-Ring, maar deze prijs is helaas niet gewonnen.

 

Piets Weerbericht

Tijdens de Elfstedentocht in 1997 werd HvN erg succesvol. De lange rubrieken van weerman Piet Paulusma over de tocht en de temperatuur trok miljoenen kijkers. Vanwege de grote populariteit kreeg Piet Paulusma in 2003 zijn eigen programma. In Piets Weerbericht worden de weersvoorspellingen gegeven op locatie. Waar veel mensen Piet van zullen kennen is zijn Friestalige afsluiting met de woorden “Oant moarn”, wat “tot morgen” betekent.

Shownieuws

In 2003 is het programma Shownieuws gestart. Tot die tijd werden de showbizz items behandeld in de reguliere HVN uitzendingen. In Shownieuws wordt in ongeveer dertig minuten het laatste nieuws over beroemde personen uit de Nederlandse en buitenlandse showbizz behandeld.

Voetbalwedstrijden

Voetballiefhebbers zitten ook goed bij de zender SBS6. Je kunt namelijk bij SBS6 live kijken naar de Jupiler League en de UEFA Champions League. Met de NLZIET app kun je een alert instellen voor de voetbalwedstrijd zodat je een seintje krijgt wanneer deze begint bij SBS6. Handig toch? Wil jij ook altijd en overal SBS6 live kijken op je mobiel of tablet? Probeer gratis een proefabonnement bij NLZIET. Veel kijkplezier!

VRAGEN?

Wil je SBS6 live kijken bij NLZIET maar heb je nog vragen?
Ga naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Het lukt mij niet om mijn actiecode te verzilveren, wat nu?
Wat vervelend dat het inwisselen van de code niet goed gaat. Neem contact met ons op via het e-mailadres info@nlziet.nl o.v.v. Digital Marketing Live actie.
Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
Je kunt alle beschikbare content bekijken op je computer, tablet, smartphone en op je smart tv. Je kunt ook via Chromecast en Airplay genieten van NLZIET op het grote scherm.
Hoe werkt de gratis proefperiode?
Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma's van de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Om je gegevens te controleren, brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.
Tot wanneer kan ik mijn actiecode gebruiken?
Je kunt de actiecode tot en met 31 maart 2018 verzilveren.
  • Kijk SBS6 programma's live of terug
  • Naast SBS ook programma's van NPO en RTL
  • De eerste maand is gratis en je kan altijd opzeggen