SBS6 live kijken? Kijk direct!

Met NLZIET kun je SBS6 live kijken op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, tv, smartphone of tablet. Ook bepaal je zelf waar en wanneer je programma’s van andere zenders kijkt. Zelfs in het buitenland is de app van NLZIET beschikbaar. Je kunt talloze programma’s van SBS6 live kijken, zoals Ik hou van Holland en Vandaag Inside. Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk jouw favoriete programma.Voordelen van NLZIET

  • 38 tv-zenders live en on demand kijken
  • Kijk tv zonder kabel
  • Kijken in hoge kwaliteit
  • Kijk tv via internet
  • Een jaar terugkijken zonder reclame
  • Makkelijk opzegbaar
  • Meldingen instellen voor favoriete programma’s
  • Goedkoopste tv-abonnement

SBS6 online kijken

Online tv-kijken en SBS6 live kijken wanneer je wilt? Dat kan met NLZIET! Het enige wat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding. Kijk thuis of onderweg. Wil je huisgenoot of partner wat anders kijken? Geen probleem, want met NLZIET kun je op twee apparaten tegelijkertijd kijken. NLZIET is dé ideale vervanger voor een traditioneel tv-abonnement.


Jouw favoriete programma’s live kijken

SBS6 is, net zoals Net5, Veronica en SBS9 een echte familiezender. De commerciële zender maakt deel uit van de SBS-groep. SBS6 is altijd actief op zoek naar amuserende programma’s voor de kijkers, programma’s die emotie oproepen.

Kijk SBS6 live voor het nieuws, zoals Hart van Nederland en Shownieuws, maar wist je dat je ook de populaire series Undercover in Nederland, BN’ers in het ziekenhuis, Steenrijk, Straatarm, Massa is Kassa en Lang Leve de Liefde kunt kijken? Programma gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je gewoon terugspoelen naar de start van de aflevering. Liever een programma later terugkijken? Dat kan natuurlijk ook! Zo mis je echt niets meer van de Nederlandse en Vlaamse televisie!


Wil jij ook altijd en overal SBS6 live kijken op je mobiel of tablet? Probeer de eerste maand NLZIET gratis. Veel kijkplezier!Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s van SBS6 kan ik live kijken bij NLZIET?

Je kunt alle programma’s van SBS6 live kijken bij NLZIET.

Kan ik ook programma’s terugkijken bij NLZIET?

Je kunt de meeste programma’s reclamevrij terugkijken.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

38 zenders van NPO, SBS en RTL kun je kijken bij NLZIET of kijk andere SBS-programma’s op Net5 en Veronica live.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op een device naar keuze, zoals Fire TV, smart tv, Android TV, telefoon, laptop en tablet

Wat zijn populaire programma’s van SBS6?

URK!, Chateau Bijstand, Mr. Frank Visser, Lang Leve de Liefde etc. SBS6 gemist? Kijk reclamevrij terug.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.