SBS6 live kijken via NLZIET

Met NLZIET kun je SBS6 live kijken op een apparaat naar keuze, zoals je laptop, tv, smartphone of tablet. Ook bepaal je zelf waar en wanneer je programma’s van andere zenders kijkt. Zelfs in het buitenland is de app van NLZIET beschikbaar. Je kunt talloze programma’s van SBS6 live kijken, zoals De Oranjewinter, Lang Leve de Liefde, URK en Vandaag Inside. Probeer 14 dagen gratis en kijk jouw favoriete programma.


Kies jouw abonnement

Je kunt elk moment van abonnement veranderen. Altijd online opzegbaar.
Geen verborgen kosten of aansluiting nodig.

14 dagen gratis

NLZIET

€7,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin

14 dagen gratis

NLZIET Extra

€9,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin
  • 10 extra zenders:


SBS6 online kijken

Online tv-kijken en SBS6 live kijken wanneer je wilt? Dat kan met NLZIET! Het enige wat je nodig hebt, is een goed werkende internetverbinding. Kijk op een apparaat naar keuze en op meerdere apparaten tegelijkertijd. NLZIET is dé ideale vervanger voor een traditioneel tv-abonnement.


Jouw favoriete programma’s live kijken

SBS6 is, net zoals Net5, Veronica en SBS9 een echte familiezender. De commerciële zender maakt deel uit van de SBS-groep. SBS6 is altijd actief op zoek naar amuserende programma’s voor de kijkers, programma’s die emotie oproepen.

Kijk SBS6 live voor het nieuws, zoals Hart van Nederland en Shownieuws, maar wist je dat je ook de populaire series Code van Coppens, Chateau Meiland, Steenrijk, Straatarm, Het Roer Om en Massa is Kassa kunt kijken? Kijk live en on demand bij NLZIET.


Wil jij ook altijd en overal SBS6 live kijken op je mobiel of tablet? Of ben je op zoek naar een goedkoop tv-abonnement? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct. Veel kijkplezier!Veelgestelde vragen

Welke programma’s van SBS6 kan ik live kijken bij NLZIET?

Je kunt alle programma’s van SBS6 live kijken bij NLZIET. Kijk tv zonder kabels of kastjes in heel de EU.

Kan ik ook programma’s terugkijken bij NLZIET?

Je kunt de meeste programma’s reclamevrij terugkijken.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Kijk ook andere SBS-programma’s, zoals SBS9, Net5 en Veronica live.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op een device naar keuze, zoals Fire TV, smart tv, Android TV, telefoon, laptop en tablet

Wat zijn populaire programma’s van SBS6?

URK!, Chateau Bijstand, Mr. Frank Visser, Lang Leve de Liefde en Restaurant Misverstand zijn populaire programma’s. SBS6 gemist? Kijk reclamevrij terug.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.