Kijk The Bold And The Beautiful terug bij NLZIET

Heb je The Bold and the Beautiful gemist?

Bij NLZIET bepaal je zelf hoe en wanneer je The Bold kijk. De televisie is al lang niet meer het enige scherm waarop je televisie kijkt. Geen tijd gehad om je favoriete soap live te kijken? Kijk dan de aflevering toch terug, zonder reclame. Maar dat is niet het enige voordeel van online tv-kijken.

The Bold and the Beautiful kijken bij NLZIET:

 • Op ieder moment van de dag online terugkijken
 • Vijf afleveringen vooruitkijken
 • Kijken in HD kwaliteit
 • De eerste maand kijk je gratis
 • Met NLZIET bekijk je online programma’s van NPO Plus, RTL XL en KIJK
 • Kijk online op je laptop, computer of via de apps voor tv, tablet en smartphone

Kijk The Bold and the Beautiful terug met NLZIET

Al dertig jaar is The Bold and the Beautiful één van de meest populaire series wereldwijd. De serie is in ongeveer 130 landen te zien op televisie. Overal ter wereld, beleven trouwe kijkers dagelijks hun B&B-momentje. Toch kan het voorkomen dat je eens een aflevering mist. Op zo’n moment kun je gelukkig met jouw abonnement bij NLZIET alles makkelijk terugkijken, waar en wanneer je wilt!

 

Reclamevrij vooruitkijken

Met je abonnement bij NLZIET kun je afleveringen van The Bold and the Beautiful terugkijken en daarnaast ook één week vooruit kijken. Op deze manier mis je echt niets meer van de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations. En nog een ander voordeel: je kijkt de afleveringen zonder vervelende reclames tussendoor. Cliffhangers zijn voor jou verleden tijd, wanneer je niet kunt wachten, kijk je de volgende aflevering gewoon vast vooruit. Dit is pas écht ongestoord The Bold and the Beautiful kijken!

 

The Bold and the Beautiful afleveringen

Op 23 maart in 1987 werd de allereerste aflevering ooit uitgezonden in de Verenigde Staten. Sinds 1990 kan ook Nederland dagelijks meegenieten van de beslommeringen rondom de familie Forrester in Californië, Los Angeles. De serie draaide in het begin alleen om de families Forrester, Logan en Spectra. Maar gedurende de afgelopen dertig jaar hebben vele andere personages de revue gepasseerd en vervullen ook de familie Marone en Spencer een rol in de serie. In tegenstelling tot de meeste andere Amerikaanse soaps duurt TBATB inclusief reclame geen uur, maar een half uur. Het aantal acteurs is ook niet zo groot als bij andere Amerikaanse soaps.

 

De belangrijkste scenarioschrijver Bradley Bell heeft de gewoonte om verhaallijnen af te kappen wanneer deze niet aanslaan bij de kijker. Fans hebben al veelvuldig geliefde personages uit de serie zien vertrekken en menen zelfs dat de scenarioschrijver favoriete karakters heeft die niet uit de serie zullen verdwijnen. Deze “Fab Five” worden altijd voorgetrokken en bestaan uit de personages Ridge Thorne, Nick, Brooke en Taylor.

 

In 2012 werd bekend dat acteur Ronn Moss na 25 jaar uit de serie zou stappen. Hij speelde met glans de rol van modemagnaat Ridge Forrester en is te herkennen aan zijn machtige kaaklijn, volle haardos, donkere stem en een goddelijk lichaam. Moss verdween van het scherm zonder verdere uitleg. Twee weken later werd bekend dat ook Susan Flannery na 25 jaar de serie zou verlaten. Haar rol als Stephanie Forrester werd wel keurig uit de serie geschreven.

 

Over The Bold and The Beautiful

Toen de soap in 1990 voor het eerst op de Nederlandse televisie kwam keken er gemiddeld dagelijkse rond de 900.000 mensen. The Bold werd toen iedere werkdag op 17.30 uur uitgezonden op RTL 4. In 2006 verhuisde de soap, SBS6 kocht de rechten. TBATB was van maandag tot en met vrijdag te zien om 16.15 uur, helaas kwamen de kijkcijfers niet boven de 500.000 uit. Helaas niet zo’n succes. Reden voor SBS om te stoppen met de Amerikaanse soap. Sinds 2011 is de serie weer dagelijks te zien bij RTL 8. Sinds 2014 kun je ook online vooruitkijken bij NLZIET.

 

Leuke weetjes over The Bold And The Beautiful

 • In Vlaanderen is de soap bekend onder de titel Mooi en Meedogenloos.
 • In oktober 2015 was de Nederlandse acteur Ferry Doedens (bekend van GTST) te zien in TBATB. Hij begeleidde personages Hope, Liam, Ivy en Wyatt tijdens een bezoek in Amsterdam voor hun modehuis.
 • De serie heeft talloze prijzen in de wacht gesleept, zoals de Daytime Emmy Awards en de TV Soap Golden Boomerang Awards.
Krijg je direct zin om deze serie te bingen? Ga er lekker voor zitten, want bij NLZIET zijn er zo’n driehonderd afleveringen beschikbaar!
 • Bepaal zelf wanneer je kijkt. Je kan op ieder moment TBATB online terugkijken
 • Nieuwsgierig naar wat er komen gaat? Kijk tot een week vooruit
 • Kijk online op verschillende apparaten. Kijk op je smart tv, computer of op je tablet of smartphone
VRAGEN?

Wil je The Bold And The Beautiful bij NLZIET kijken maar heb je nog vragen?
Ga naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.