Shownieuws gemist?

Blijf op de hoogte van het laatste Shownieuws

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de binnen- én buitenlandse showbizzwereld? Shownieuws op SBS is al jaren hét entertainmentprogramma van Nederland dat je bijpraat over alle bekende sterren. Heb je Shownieuws gemist of kijk je het liever op bijvoorbeeld je telefoon of tablet? Bij NLZIET kijk je Shownieuws live en terug, wanneer het jou uitkomt, op élk apparaat.

Wist je dat:

  • Shownieuws elke dag live vanuit de SBS studio uitgezonden?
  • Je tips kunt insturen, die dan mogelijk in de uitzending terecht komen?
  • Het programma op 10 maart 2018 maarliefst 15 jaar bestond? Dit vierde Shownieuws met een bijzondere extra lange aflevering gepresenteerd door Shelly Sterk.

Shownieuws gemist

Shownieuws is dagelijks te zien bij SBS6 rond 19:15 en 23:00 uur, maar misschien lukt het je niet om elke dag voor de tv te zitten. Heb je een uitzending van Shownieuws gemist of wil je een oudere aflevering nog eens terugkijken? Bij NLZIET kijk je alle afleveringen van Shownieuws tot wel een jaar lang terug én reclamevrij. Zo hoef je nooit meer een reclameblok te wachten om dat ene spannende nieuwtje over een bekende Nederlander te horen. Probeer dan nu NLZIET één maand gratis en kijk of het bevalt!

Shownieuws live kijken

Het komt niet altijd uit om stipt voor het begin van de aflevering klaar te zitten bij de televisie en Shownieuws live te kijken. Met NLZIET kijk je online televisie waar en wanneer het jou uitkomt. Met de apps voor mobiel en tablet maakt het niet uit waar je je bevindt, zolang je een abonnement op NLZIET hebt en een internetverbinding. Via onze app op een apparaat naar keuze kijk jij Shownieuws live. Of je nu thuis, onderweg of op vakantie in Europa bent.

Shownieuws presentatoren

Al vanaf 1996 kun je bij SBS genieten van het laatste Shownieuws en er zijn in al die jaren heel wat presentatoren geweest. Zo is Shownieuws begonnen als een nieuwsblok in Hart van Nederland en het werd toentertijd gepresenteerd door Albert Verlinde. Vanaf 2003 werd Shownieuws een ‘vast’ programma binnen SBS6 en werd het direct na Hart van Nederland uitgezonden.

Sinds Albert Verlinde in 2001 naar RTL4 vertrok, hebben er een hoop mensen achter de desk gestaan. Er zijn al meer dan 20 presentatoren geweest. Zo heeft Beau van Erven Dorens van 2012 tot 2015 regelmatig achter de desk gestaan. Andere presentatoren waren onder andere Bridget Maasland, Kees Tol en Viktor Brand. De laatste jaren wordt Shownieuws onder andere gepresenteerd door Celine Huijsmans, Airen Mylene, Wietze de Jager en Shelly Sterk.

Shownieuws edities

Elke avond kun je genieten van twee afleveringen: de vroege editie en de late editie. De vroege editie wordt om 19:15 uur uitgezonden en de late versie om 22:55 uur. De vroege editie duurt een kwartier en de lange editie duurt iets minder dan een half uur.

Dus heb jij een van deze afleveringen van Shownieuws gemist of wil je Shownieuws live kijken op je televisie of op een ander apparaat? Start dan nu een abonnement op NLZIET en kijk shownieuws live en terug wanneer het jou uitkomt. De eerste maand voor slechts €0,01.

  • Mis niets meer van de Nederlandse tv met NLZIET. Kijk programma's live, terug en vooruit
  • 24/7 online tv-kijken naar de zenders van NPO, RTL en SBS
  • Iets voor jou? Probeer de eerste maand voor €0,01. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.