Online tv-kijken

Online tv-kijken doe je met NLZIET. Kijk live en on demand naar jouw favoriete programma’s. Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis

Onze abonnementen

Bepaal hieronder zelf je keuze voor een maand- of jaarabonnement.

14 dagen gratis

NLZIET

€8,95 / maand

Kies NLZIET
 • Kijk live naar 40 zenders
 • Grootste on demand tv-aanbod (NPO Plus, RTL, KIJK)
 • Beschikbaar op al je apparaten
 • Profielen voor het hele gezin
14 dagen gratis

NLZIET Extra

€10,95 / maand

Kies NLZIET Extra
 • NLZIET + 11 extra zenders:Logo's NLZIET Extra
14 dagen gratis

NLZIET

€95,40 / jaar
(€7,95 / maand) Bespaar 11%
Kies NLZIET

 • Kijk live naar 40 zenders
 • Grootste on demand tv-aanbod (NPO Plus, RTL, KIJK)
 • Beschikbaar op al je apparaten
 • Profielen voor het hele gezin
14 dagen gratis

NLZIET Extra

€119,40 / jaar
(€9,95 / maand)  Bespaar 9%
Kies NLZIET Extra

 • NLZIET + 11 extra zenders:

Tv-kijken zonder kabel

Met NLZIET kun je gemakkelijk tv-kijken zonder kabel. Het enige wat je nodig hebt, is internet en een abonnement op NLZIET.

Een ander bijkomend voordeel: NLZIET is ook goedkoop tv-kijken. Kijk vanaf 8,95 per maand naar de beste programma’s, tv-series, documentaires en films in heel de EU. Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET.

Tv-kijken via internet op bijna elk apparaat

Met NLZIET kun je tv-kijken via internet. Kijk tv wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Op welke apparaten is NLZIET beschikbaar?

 

NLZIET op mobiele apparaten

Tv-kijken op je tablet of mobiel doe je met de mobiele app van NLZIET. Deze is te installeren op een Android smartphone/tablet en iPhone of iPad. Daarnaast kun je tv-kijken op je laptop met NLZIET. Dat kan via de browsers Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer en Edge. Log in op je NLZIET-account en kijk direct.

 

Tv-kijken op het grote scherm met NLZIET

Met NLZIET kun je gemakkelijk tv-kijken via Apple TV. Installeer de NLZIET-app op je Apple TV en kijk direct.

Ook op een smart tv kun je gebruik maken van NLZIET. De NLZIET-app is beschikbaar voor (bepaalde) smart tv’s van Samsung, LG, Panasonic, Sony, Philips en Hisense.

Ben je in bezit van een Android TV-apparaat met Android-versie 6.0 of hoger? Dan kun je de NLZIET-app downloaden in de Google Play Store! Naast Android TV, kun je met NLZIET ook met je Fire TV-stick of Chromecast met Google TV tv-kijken.

Niet in het bezit van bovenstaande apparaten? Geen probleem, je kunt ook gebruikmaken van een Chromecast! Sluit het externe apparaatje aan via de HDMI-ingang van je televisie en verbind de Chromecast met je telefoon/tablet.

Online tv-kijken in heel de EU

Het is ondertussen al een tijdje mogelijk om zonder extra kosten gebruik te maken van roaming in de EU. Internetten in het buitenland is dus lang niet zo duur als voorheen. Met NLZIET kun je ook van Nederlandse televisieprogramma’s en series genieten buiten de eigen landsgrenzen.

Je kunt gebruikmaken van NLZIET in alle landen binnen de EU en dus overal waar jij wilt tv-kijken via internet. Waar je ook naartoe gaat, je hebt je favoriete programma’s en series altijd bij je! Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk tv-kijken op de camping.

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik live televisie kijken?

  Met NLZIET kun je live tv-kijken. Open de NLZIET-app, log in op je account, en selecteer de optie ‘Nu op tv’.

 • Welke tv-zenders kan ik live kijken?

  Bij NLZIET kijk je live naar 40+ tv-zenders!

  Hoofdkanalen:

  NPO 1, NPO 2, NPO 3
  RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z
  SBS6, Veronica, Net5, Viaplay TV

  INPLUS

  Eén, Canvas en Ketnet

  Thema-kanalen:

  NPO:
  NPO 1 Extra, NPO 2 Extra, NPO Politiek en Nieuws

  RTL:
  RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids

  KIJK:
  SBS6 Classics, TV538

  Pebble TV

  ONS

  Regionale omroepen:
  RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Nieuws, TV Drenthe, Oost, Omroep GLD, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, West, Rijnmond, Omroep Zeeland, Omroep Brabant, L1 TV en AT5Met NLZIET Extra krijg je 10 Extra kanalen!

  NLZIET Extra kanalen:
  BBC First, BBC One, BBC Two, BBC News, BBC Entertainment, History, Crime + Investigation, Curiosity Channel, E! Entertainment en Euronews

  Let op: live/restart/replay tv bevat reclame. 

 • Wat is replay/restart tv?

  Ben je iets te laat voor de live-uitzending? Wil je een programma dat nog uitgezonden wordt vanaf het begin kijken? NLZIET maakt het mogelijk om live-tv programma’s te herstarten, zodat je deze vanaf het begin van het programma kunt kijken (restart tv).

  Tip: in restart-streams kun je spoelen. 

  Via “Tv & gids” kun je programma’s die wij vanwege uitzendrechten niet on demand kunnen aanbieden 7 dagen lang terugkijken. Deze programma’s bevatten de oorspronkelijke reclameblokken die ook te zien waren in de live-streams.

  Let op:

  • Replay-tv bevat dezelfde reclame als de live-uitzending.
  • Spoelen is niet toegestaan en derhalve ook niet mogelijk.
  • Liever geen reclame? Kijk afleveringen dan on demand via de verschillende rijen of vind je favoriete programma via de zoekbalk.
 • Wat is on demand kijken?

  Kijk waar en wanneer jij wilt, zonder reclame! NLZIET maakt het, dankzij een samenwerking tussen NPO, RTL en KIJK, mogelijk om on demand te genieten van de programma’s van NPO (Plus), RTL én KIJK.

  De unieke combinatie van de publieke en de commerciële tv-programma’s zorgt voor het meest uitgebreide en uiteenlopende on demand aanbod van Nederlandse tv programma’s en oneindig veel kijkplezier.

  • Kijk de programma’s via de verschillende rijen op het startscherm of via de zoekbalk.
  • De programma’s die je on demand kunt kijken, hebben een seriepagina met een overzicht van de beschikbare afleveringen. Bij deze items staat “on demand” in de omschrijving en zie je het logo van NPO Plus, RTL of KIJK.
  • Je kunt de programma’s toevoegen aan “Kijk later” om op een later moment te kijken of aan “Mijn series” om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen. Zo mis je niets meer!

  Wanneer een programma niet (goed) geplaatst is, gaan wij natuurlijk ons best doen om te zorgen dat de aflevering snel (opnieuw) wordt aangeboden.

 • Wat is interactieve tv?

  Met interactieve tv neem je actief deel aan je kijkervaring. Met onze functies kun je live tv pauzeren, programma’s terugspoelen en zelfs gemiste afleveringen inhalen wanneer het jou uitkomt. Het is televisie kijken op jouw manier. Dit zijn de voordelen:

  • Kijk waar en wanneer je wilt
  • Pauzeer, spoel terug en kijk vooruit
  • Kijk op verschillende apparaten
  • Voeg programma’s toe aan ‘Mijn Series’ en ‘Kijk Later’
  • Maak je eigen profiel aan
 • Waarom bevatten sommige programma’s reclame?

  Met NLZIET geniet je ook live van de mooiste tv-programma’s. Als je live tv kijkt, is reclame onderdeel van de stream.

  Replay tv
  Programma’s die niet on-demand (zonder reclame) aangeboden mogen worden, kun je 7 dagen lang terugkijken via de tv-gids (replay tv). Deze programma’s bevatten de reclameblokken die ook in de live-stream te zien waren. Door de (programma-onderbrekende) reclame mag in deze afleveringen ook niet worden gespoeld.

  Internationale zenders
  Veel buitenlandse programma’s in de tv-gids worden aangeboden als replay-stream. Voor de Vlaamse zenders (KetNet, Canvas, Een) en Extra-kanalen geldt dat deze programma’s niet On Demand te zien zijn, enkel via replay tv.

  On demand zonder reclame
  Wil je geen reclame zien? Kijk dan het online aanbod van NPO Plus, RTL en KIJK (on-demand) terug (en soms ook vooruit), zónder reclame en in hoge kwaliteit. De (meeste) programma’s worden direct na (of nog voor) de live-uitzending aangeboden op NLZIET.

  Let op: vanwege uitzendrechten mogen echter niet alle programma’s reclamevrij en in hoge kwaliteit online aangeboden worden.

  Via de zoekbalk en de verschillende rijen op het startscherm kun je de (meeste) programma’s ook “on-demand” vinden. Deze afleveringen zijn langdurig beschikbaar zonder reclame en worden overzichtelijk aangeboden op de seriepagina van het programma.

  Vind je geen seriepagina bij een programma, maar alleen een losse aflevering? Dan mag het programma niet reclamevrij aangeboden worden en is alleen de replay-stream beschikbaar.

 • Kan ik programma’s ook kijken met ondertiteling?

  Buitenlandse programma’s worden ondertiteld aangeboden op de Nederlandse tv-kanalen. Bij on demand-items van KIJK kan dit, afhankelijk van het device, ook uitgeschakeld worden. Bepaalde programma’s van de NLZIET Extra-zenders worden niet ondertiteld aangeboden.

  Ondertiteling inschakelen
  Via de website en in de NLZIET-app voor iOS, Android, Android TV, Google TV, Fire TV en Smart TV kun je de ondertiteling ook inschakelen voor Nederlandstalige NPO-programma’s (VOD). Op andere apparaten en live tv is dit (nog) niet mogelijk.

  Ondertiteling kun je inschakelen in de player.

 • Hoe lang zijn de programma’s beschikbaar?

  NLZIET maakt het, dankzij een samenwerking tussen NPO, RTL en Talpa, mogelijk om on demand te genieten van de programma’s van NPO (Plus), RTL én KIJK. De unieke combinatie van de publieke en de commerciële tv-programma’s zorgt voor het meest uitgebreide en uiteenlopende on demand aanbod van Nederlandse tv programma’s en oneindig veel kijkplezier.

  • (De beschikbaarheid van) het aanbod is afhankelijk van de programma’s die op tv uitgezonden zijn/worden en de daarbij (door zendergroepen) verkregen uitzendrechten.
  • Het grootste deel van het on demand aanbod is een jaar lang terug te kijken.
  • Programma’s die, binnen een jaar na de tv-uitzending, herhaald zijn op tv, kunnen bijvoorbeeld langer dan een jaar aangeboden worden op NLZIET.
  • Ook zijn veel series langdurig beschikbaar vanaf de eerste aflevering van het eerste seizoen, tot een jaar na de uitzending van de laatste aflevering van het laatst beschikbare seizoen.
  • Bepaalde (vaak buitenlandse) programma’s mogen wegens rechten juist niet langer dan een maand aangeboden worden.
  • Mochten er onverhoopt geen rechten verkregen zijn om een programma/film on demand aan te bieden, dan kun je via de tv-gids 7 dagen lang terugkijken, met reclame (replay-tv). Mochten er in een uitzonderlijk geval ook geen rechten zijn voor het aanbieden van een bepaald programma als replay, dan zal dit programma doorgestreept zijn in de gids.

  Benieuwd naar het aanbod? Start dan hier abonnement en geniet direct van het grootste on demand aanbod van de Nederlandse tv. Via nlziet.nl kun je vast even rondkijken.

 • Kan ik programma’s opnemen met NLZIET?

  Nee, je kunt de programma’s niet opnemen. Je kunt de (meeste) programma’s na afloop van de live-uitzending on demand terugkijken. Soms kun je zelfs vooruitkijken.

  Zijn er geen rechten om een item zonder reclame aan te bieden? Dan kun je het programma meestal 7 dagen lang terugkijken via de tv-gids (replay-tv). Met NLZIET mis je dus niets meer en kun je zorgeloos genieten van al het moois van de Nederlandse tv: waar en wanneer jij wilt.

Over NLZIET

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 40+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Als je opzegt, stopt het abonnement aan het einde van die gratis periode en betaal je dus niet voor een NLZIET-abonnement.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hoger. Wil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Op hoeveel apparaten kun je NLZIET tegelijkertijd gebruiken?

  NLZIET kan op twee apparaten tegelijkertijd gebruikt worden en je kan met vijf apparaten per dag inloggen. Een browser wordt ook geteld als apparaat.

 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

  Landen waar je NLZIET kunt kijken:

  • België
  • Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Estland
  • Finland
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Hongarije
  • Ierland
  • IJsland
  • Italië
  • Kroatië
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Spanje
  • Tsjechië
  • Zweden

  Let op: vanwege de Brexit zijn de (meeste) programma’s niet langer beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland).

  Bovenstaande geldt ook voor Zwitserland. Zwitserland heeft een unieke relatie met de Europese Unie. Het land wordt vrijwel geheel omsloten door EU-lidstaten, maar maakt zelf geen deel uit van de EU. Dit betekent dat NLZIET mogelijk niet volledig werkt in Zwitserland, vanwege uitzendrechten die niet afgegeven zijn voor dit land.

  De Benedenwindse Eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) en Bovenwindse Eilanden (Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten) behoren niet tot de EU en (een deel van) het aanbod is daar, wegens (ontbrekende) uitzendrechten, mogelijk niet beschikbaar.

Deze zenders kijk je bij NLZIET

008

Veronica

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
012

Viaplay TV

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
013

INPLUS

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
015

Canvas

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
016

Ketnet

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
017

TV 538

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
018

RTL Crime

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
019

RTL Lounge

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
020

RTL Telekids

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
021

Pebble TV

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
022

SBS6 Classics

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
024

NPO 1 Extra

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
025

NPO 2 Extra

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
026

NPO Politiek en Nieuws

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
027

BBC First

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
028

BBC One

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
029

BBC Two

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
030

BBC Three

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
031

BBC Four

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
032

BBC News

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
033

HISTORY Channel

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
034

Crime + Investigation

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
035

Curiosity Channel

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
036

E! Entertainment

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
037

Euronews

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
038

Omrop Fryslân

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
039

RTV Noord

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
040

TV Drenthe

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
042

TV Gelderland

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
043

Omroep Flevoland

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
045

RTV Utrecht

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
046

TV West

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
047

TV Rijnmond

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
048

Omroep Zeeland

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over
049

Omroep Brabant

ReplayVideo on demandRestartFull HD
Lees meer over

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis