RTL live tv-kijken

RTL 4, 5, 7, 8, Z, Crime, Lounge en Telekids live kijken

Wil jij altijd en overal de leukste programma’s en series van kijken? Met de app van NLZIET kun jij overal waar jij maar wilt RTL live tv-kijken. Naast het live tv-kijken van programma’s kun je ook reclamevrij en in hoge kwaliteit programma’s terugkijken en sommige series en soaps vooruitkijken. Vanaf nu hoef jij nooit meer iets te missen!

De leukste soaps en shows

Met NLZIET kijk je naar meerdere zenders binnen de RTL omroep. Je kunt waar jij wilt maar wilt kijken naar RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids. Zit jij dagelijks klaar om bij RTL live te kijken naar RTL Boulevard of het RTL Nieuws? Of kijk jij de spannende tv-programma’s Expeditie Robinson of Moordvrouw? Wanneer je een alert instelt, krijg je een seintje vlak voordat het programma begint.

Best bekeken RTL programma’s

Het komt natuurlijk wel eens voor dat je niet op tijd thuis bent en net de aflevering van GTST of Temptation Island mist. Naast dat je bij NLZIET live naar RTL programma’s kunt kijken, kun je ook programma’s terug- en vooruitkijken.

Tv-kijken waar jij wilt

Met de mobiele app van NLZIET maakt het niet uit waar je bent en kun je RTL live tv kijken waar je maar wilt. Je hebt geen tv-abonnement meer nodig en kijkt gewoon op je mobiel naar televisieprogramma’s. Ben je benieuwd en wil je nu gelijk starten met televisiekijken? Probeer NLZIET eens voor €0,01.

  • Programma's van de Nederlandse tv live, terug en vooruit kijken
  • Bepaal zelf waar, hoe en wanneer je kijkt
  • Probeer het eens, de eerste maand is gratis
Heb je een vraag?

Wil je RTL4 live kijken bij NLZIET maar heb je nog vragen?
Ga naar de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.