Spelprogramma's NLZIET

Ontdek de leukste spelprogramma’s

11 maart 2024

Spelprogramma’s zijn leuk, spannend, gezellig en komisch. Perfect om samen met je familie of vrienden naar te kijken. Ontdek de leukste spelshows bij NLZIET. Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op Instagram of TikTok en mis niets meer.

Met NLZIET kijk je tv, live, terug en vooruit. Op meerdere apparaten tegelijk. Overal in de EU. Het enige dat je nodig hebt is internet.

 

Probeer 14 dagen gratis

No Way Back

In No Way Back, een realityshow gepresenteerd door Jan Versteegh, leidt ex-commando Ray Klaassens zestien avonturiers door de Noorse wildernis. Hier ondergaan ze uitdagende proeven. Met 100.000 euro op het spel, moeten ze kiezen tussen stoppen of doorgaan, waarbij elke keuze definitief is.

Kamp van Koningsbrugge

Vuur maken, kilometers in ijskoud water zwemmen en diep in de nacht navigeren. De basiseisen om mee te doen aan dit seizoen van Kamp van Koningsbrugge waren nog nooit zo streng. Jeroen legt daarmee, samen met Ray en Dai, de lat een flink stuk hoger voor de cursisten.

Heel Holland Bakt

Tien kandidaten strijden in Heel Holland Bakt om de titel ‘Beste Thuisbakker van Nederland’. Deze tien getalenteerde bakkers maken iedere uitzending hun beste bakcreaties onder het toeziend oog van de kritische jury, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson strijden eenentwintig kandidaten om de titel van ultieme Robinson. Deze kandidaten moeten 33 dagen op een onbewoond eiland overleven. Ze maken hun eigen vuur, eigen onderdak en zoeken hun eigen eten. In spectaculaire beproevingen kunnen zij hun kracht en talenten demonstreren om immuniteit te krijgen voor de eilandraad.

Oh, Wat Een Jaar!

In Oh, Wat Een Jaar blikken teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling samen met presentatrice Chantal Janzen terug naar een specifiek jaar, bijvoorbeeld 1984 of 2000. Ze worden wekelijks bijgestaan door andere bekende Nederlanders.

Waar Gaat Het Over?

In deze dagelijkse spelshow, van de makers van Ik Weet Er Alles Van!, draait alles om het leggen van verbanden. Vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Wie heeft, aan de hand van de aanwijzingen, als eerste door waar het over gaat? De beste speler neemt het op tegen de kampioen van voorgaande afleveringen.

Marble Mania

Sinds 2020 bestaat de spelshow Marble Mania op SBS6, waarin BN’ers de strijd met elkaar aangaan op de knikkerbaan. Het gaat hier niet om knikkeren in een kuiltje of op het schoolplein, maar om iets veel spectaculairders: knikkeren op een heuse racebaan.

IJsmeesters

Zes ijskunstenaars nemen het tegen elkaar op in een spannende afvalrace. Wekelijks worden zij uitgedaagd om binnen een thema de mooiste ijssculpturen te maken. De ijskunstenaar die de jury het meest weet te imponeren en alle tegenspelers weet te verslaan, kroont zich tot IJsmeester.

Lingo

Bij Lingo proberen twee teams, onder leiding van Jan Versteegh, om zoveel mogelijk woorden goed te raden en op de juiste manier spellen. Wandelend woordenboek JP is er om controleren of de woorden wel correct zijn.

DNA Singers

Is zangtalent erfelijk? Ben je als neef of zus van een bekende zanger of zangeres automatisch gezegend met een gouden keeltje? In DNA Singers laten onbekende zangvogels, die een bloedband hebben met een bekende artiest, hun stem horen. Aan Jaap Reesema en Jeroen van Koningsbrugge en hun teams de taak om te raden met wie de onbekende op het podium zijn DNA deelt.

Holland’s Got Talent

Nederland is een uitstekende plek voor iedereen die geïnteresseerd is in zingen, dansen, schilderen, noem maar op! Getalenteerde creatievelingen krijgen in Holland’s Got Talent de kans om zich uit te blinken en hun talent te delen met heel Nederland. Wie o wie wint de hoofdprijs van 50.000 euro?

Ik hou van Holland

Nederland heeft een rijke geschiedenis, maar wat weten we eigenlijk over dit kikkerlandje? Die kennis testen we bij het bekende Ik Hou van Holland-spel, onder leiding van Linda de Mol. Twee teams nemen het tegen elkaar op. De teamcaptains zijn Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk.

Weet Ik Veel

Weet Ik Veel is een kennisquiz die de algemene kennis van Nederland test. De studio zit wekelijks vol met nieuwsgierige en kundige studenten. Ook krijgen drie bekende Nederlanders vijftig kennisvragen voorgeschoteld.

Postcode Loterij Miljoenenjacht

In Postcode Loterij Miljoenenjacht, gepresenteerd door Linda de Mol, maken de kandidaten in de studio allemaal kans op een grote geldprijs. Hiervoor moeten zij vragen beantwoorden en vallen er telkens kandidaten af. De overgebleven kandidaat mag het grote kofferspel gaan spelen en maakt hiermee kans om met een paar miljoen naar huis te gaan, of juist met helemaal niks.

Code van Coppens

In Code van Coppens dagen de broers Mathias en Staf Coppens twee bekende Nederlandse koppels uit om uit een escaperoom te ontsnappen. De spectaculaire en spannende proeven zijn bedacht door de broers, die de duo’s op de voet volgen. Dat zorgt voor spannende en hilarische momenten.

De Verraders

De deelnemers van De Verraders komen terecht in een psychologisch en spannend spel. In het spel zitten drie Verraders, de rest van de deelnemers zijn de Getrouwen. Zij moeten samen zilverstaven verdienen voor de pot. Elke nacht wordt er een Getrouwe vermoord door de Verraders. De overgebleven getrouwen moeten de Verraders ontmaskeren.

Make Up Your Mind

Vijfentwintig bekende Nederlanders worden in Make Up Your Mind omgetoverd toch dragqueen. Elke aflevering nemen vijf queens het tegen elkaar op. De winnaars van alle afleveringen gaan in de finale tegen elkaar strijden voor de titel Beste Dragqueen. Teamcaptains Fred van Leer en Nikki de Jager moeten onder leiding van presentator Carlo Boszhard raden wie de queens zijn.

Beat The Champions

In Beat The Champions nemen quizliefhebbers het in hun eentje op tegen de vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde speelt een kandidaat een bedrag bij elkaar, om het vervolgens op te nemen tegen de Champions. Hoe meer Champions de kandidaat uitdaagt, hoe groter het te winnen geldbedrag, maar ook hoe groter het risico om helemaal niks te winnen.

Wie van de 3

In Wie van de 3 beantwoorden drie willekeurige personen antwoorden over hun beroep. Maar één persoon spreekt de waarheid. Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst moeten onder leiding van Wendy van Dijk raden wie van de drie de waarheid spreekt.

Wie is de Mol?

In Wie is de Mol? reizen tien deelnemers af naar het buitenland. Daar moeten ze door opdrachten achterhalen wie De Mol is. De kandidaten moeten zoveel mogelijk geld binnenhalen voor de pot, terwijl De Mol deze juist zo laag mogelijk wil houden.

Secret Duets

In Secret Duets staan vier bekende artiesten klaar om een duet te zingen. Er staat een muur tussen hen in, waardoor ze niet weten met wie ze zingen. De artiesten moeten zien te raden wie er aan de andere kant van de muur staat. Dit wordt pas onthuld als de muur omhoog gaat.

Kijk live en on demand naar jouw favoriete spelprogramma’s

Zin om direct je favoriete spelshow te kijken of heb je een uitzending gemist? Bij NLZIET kan je alle afleveringen terugkijken. Probeer nu 14 dagen gratis, daarna vanaf 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET is een app waarmee je online tv kunt kijken. Live, terug en soms zelfs vooruit. Krijg toegang tot meer dan 40 zenders die je kunt kijken op je tv, tablet, laptop of telefoon. Kijk alles van NPO Plus, RTL en KIJK wanneer je maar wil. Kies je voor NLZIET Extra, dan krijg je toegang tot 11 internationale zenders extra.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 40+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en KIJK.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als je NLZIET voor het eerst gebruikt, start je abonnement met een proefperiode en kun je NLZIET 14 dagen uitproberen. Het abonnement loopt automatisch door, maar kan op ieder moment worden opgezegd. Ook in de proefperiode.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Ja, je kunt je abonnement op ieder moment opzeggen in ‘Mijn NLZIET’ via onze website.

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?

  Je kunt NLZIET kijken op verschillende apparaten. Gebruik onze app om te kijken op je smart tv, Apple TV of Android TV-apparaat. Je kunt ook casten naar je grote scherm, kijken op je smartphone/tablet of gebruik maken van onze website op je computer.

 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, je kunt NLZIET overal binnen de EU gebruiken.

  Landen waar je NLZIET kunt kijken:

  • België
  • Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Estland
  • Finland
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Hongarije
  • Ierland
  • IJsland
  • Italië
  • Kroatië
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Spanje
  • Tsjechië
  • Zweden

  Let op: vanwege de Brexit zijn de (meeste) programma’s niet langer beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland).

  Bovenstaande geldt ook voor Zwitserland. Zwitserland heeft een unieke relatie met de Europese Unie. Het land wordt vrijwel geheel omsloten door EU-lidstaten, maar maakt zelf geen deel uit van de EU. Dit betekent dat NLZIET mogelijk niet volledig werkt in Zwitserland, vanwege uitzendrechten die niet afgegeven zijn voor dit land.

  De Benedenwindse Eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) en Bovenwindse Eilanden (Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten) behoren niet tot de EU en (een deel van) het aanbod is daar, wegens (ontbrekende) uitzendrechten, mogelijk niet beschikbaar.

Kijk tv vanaf €7,95 per maand

Stream alles wat je wil zien.
NLZIET. Slim bekeken.

Probeer 14 dagen gratis