Spelprogramma’s kijk je bij NLZIET

Spelprogramma’s zijn leuk, spannend, gezellig en komisch. Perfect om samen met je familie of vrienden naar te kijken. Ontdek de leukste spelshows bij NLZIET.

Probeer 14 dagen gratis en kijk je favoriete spelshow waar en wanneer je maar wilt.Holland’s Got Talent

Nederland is absoluut een uitstekende plek voor iedereen die geïnteresseerd is in zingen, dansen, schilderen, noem maar op! Talentvolle creatievelingen krijgen in Holland’s Got Talent de kans om zich uit te blinken en hun talent te delen met heel Nederland. Wie o wie wint de hoofdprijs van 50.000 euro?


Ik hou van Holland

Nederland heeft een rijke geschiedenis, maar wat weten we eigenlijk over dit kikkerlandje? Die kennis testen we bij het beroemde Ik hou van Holland-spel, onder leiding van Rob Kemps. Twee teams nemen het tegen elkaar op. De teamcaptains zijn Leo Alkemade en Jeroen van Koningsbrugge.

Weet Ik Veel

Weet Ik Veel is een kennisquiz die de algemene kennis van Nederland test. De studio zit wekelijks vol met nieuwsgierige en kundige studenten. Ook krijgen drie bekende Nederlanders vijftig kennisvragen voorgeschoteld.


Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson strijden twintig kandidaten om de titel van ultieme Robinson. Deze kandidaten moeten 30 dagen op een onbewoond eiland overleven, ze maken hun eigen vuur, eigen onderdak en zoeken hun eigen eten. In spectaculaire beproevingen kunnen zij hun kracht en talenten demonstreren om immuniteit te krijgen van de eilandsraad.


Miljoenenjacht

In het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht zit je weer 7 weken lang elke zondagavond op het puntje van je stoel, gepresenteerd door Linda de Mol. De kandidaten in de studio maken allemaal kans om met een miljoen naar huis te gaan.


Race om de Ringen

In het programma Race om de Ringen testen zes stellen met trouwplannen hoe sterk hun relatie is en strijden ze tegen andere koppels om de huwelijksreis van hun leven te winnen.


Oh, Wat Een Jaar!

Chantal Janzen, Ruben Nicolai en Carlo Boszhard reizen in Oh, Wat Een Jaar elke aflevering naar een ander jaar. Ook passen ze de kleding en interieur daarop aan. Elke aflevering komen er twee bekende gasten langs die meedoen met grappige spellen. Zo willen ze geld inzamelen voor het publiek.


Code van Coppens

In Code van Coppens dagen de broers Mathias en Staf Coppens twee bekende Nederlandse koppels uit om uit een escaperoom te ontsnappen. De spectaculaire en spannende proeven zijn bedacht door de broers, zij volgen de duo’s op de voet. Dat zorgt voor spannende en hilarische momenten.


De Verraders

Achttien bekende Nederlanders komen in De Verraders terecht in een psychologisch en spannend spel. Het spel bestaat uit vijftien getrouwen en drie verraders. Zij moeten samen zilverstaven verdienen voor de pot. Elke avond wordt een getrouwe vermoord door de verraders. De overgebleven getrouwen moeten de verraders ontmaskeren.


Make Up Your Mind

Twintig bekende Nederlanders worden in Make Up Your Mind omgetoverd tot drag queen. Vijf queens nemen het tegen elkaar op. Uit elke aflevering komt er een winnaar die daarna in de finale tegen elkaar strijden voor de titel als Beste Drag Queen. Fred van Leer en Nikkie de Jager moeten onder leiding van Carlo Boszhard raden welke Nederlandse beroemdheden deze queens zijn.


Beat the Champions

In Beat the Champions nemen quizliefhebbers het in hun eentje op tegen de vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde speelt een kandidaat een bepaald bedrag bij elkaar. Kandidaten concurreren vervolgens met een of meer superquizers om het aantal te verhogen.


Wie van de 3

In Wie van de 3 beantwoorden drie willekeurige personen vragen over hun beroep. Maar één persoon spreek de waarheid. Martien Meiland, Britt Dekker, Najib Amhali en Raven van Dorst moeten onder leiding van Wendy van Dijk raden wie van de drie de waarheid spreekt.


Wie is de Mol?

In Wie is de Mol? reizen tien deelnemers af naar het buitenland. Daar moeten ze door opdrachten achterhalen wie de Mol is. De kandidaten moeten zoveel mogelijk geld binnenhalen voor de pot, maar de Mol wil die zo laag mogelijk houden..


Kijk live en on demand naar jouw favoriete spelprogramma’s

Zin om direct je favoriete spelshow te kijken? NLZIET is de uitkomst als je een aflevering van een spelprogramma hebt gemist. Probeer 14 dagen gratis, daarna slechts 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.