Dit zijn de boeren van Boer Zoekt Vrouw 2022 NLZIET

Dit zijn de boeren van Boer Zoekt Vrouw 2022

10 maart 2022

In Boer zoekt Vrouw 2022 gaan 10 boeren over het hele land op zoek naar de liefde. 10 vrouwen of mannen komen langs bij de boeren op de boerderij om ze zo beter te leren kennen. Maar wat weten we eigenlijk al over de boeren die dit jaar meedoen? En naar wat voor een vrouw of man zijn zij op zoek?

Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s Nog geen NLZIET-abonnement? Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis

1. Boer Jouke

Boer Jouke is 31 jaar en komt uit Friesland. Hij is eigenaar van een melkveehouderij met 110 Jerseykoeien. Jouke heeft de boerderij overgenomen van zijn vader. Hij heeft nog twee oudere broers. Jouke kreeg meer dan 400 brieven van verschillende vrouwen. Jouke zoekt geen vrouw die zelf ook op de boerderij wil werken, maar iemand die zelfstandig is.

2. Boer Joost

De 47-jarige boer Joost heeft een plantenkwekerij met 20 verschillende soorten planten in Noord-Brabant. Joost heeft een broertje en een zusje. Zijn ouders wonen in het dorp en komen regelmatig langs.

3. Boer Evert

Boer Evert is 58 jaar en heeft een melkveehouderij met 186 koeien in Drenthe. Evert komt uit een groot gezin. Hij is de derde van zes kinderen. Evert werkt samen met zijn broer op de boerderij. Hij is op zoek naar een vrouw die vooral met hem kan lachen.

4. Boerin Janine

Er doen 2 boerinnen mee aan dit seizoen van Boer zoekt Vrouw. Janine is 32 jaar en eigenares van een begrazingsbedrijf met 3000 schapen in Limburg. Janine woont samen met haar ouders op het erf, ze heeft een eigen appartement op de boerderij. Ze wil met haar toekomstige man samenwonen op de boerderij en een echt team vormen.

5. Boer Hans

Boer Hans is 69 jaar en de eigenaar van een paardenfokkerij. Hans is vader van drie dochters en een zoon. Hij is de trotse opa van zeven kleinkinderen. Zijn vrouw is in 2000 overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Hans zoekt een gezellige dame met wie hij lief en leed kan delen.

6. Boer Rob (fruit)

De 52-jarige Rob heeft een fruitteeltbedrijf in Gelderland. Rob heeft in 1991 het familiebedrijf overgenomen van zijn ouders. Hij heeft een dochter van twaalf uit een eerder huwelijk. Rob zoekt iemand met wie hij zijn passies kan delen, maar ook iemand die zelfstandig is.

7. Boerin Hilda

Hilda is de tweede vrouwelijke boer die dit jaar meedoet aan Boer zoekt Vrouw. Hilda is 34 jaar en eigenares van een melkveehouderij en een rijpaardenverhuur op Terschelling. Hilda runt samen met haar ouders het bedrijf. Hilda wil samen met haar toekomstige man veel avonturen beleven.

8. Boer Gerben

Boer Gerben is 31 jaar en de eigenaar van een geitenhouderij met 600 melkgeiten in Utrecht. Gerben heeft een broer en zus, en zijn ouders wonen samen met hem op de boerderij. Gerben kan zelf niet koken dus zijn moeder of zus kookt altijd voor hem. Gerben is opzoek naar een vrouw die houdt van gezelligheid en iemand die een beetje kan koken.

9. Boer Rob (witlof)

De 50-jarige boer Rob is de eigenaar van een witlof/bollenbedrijf in Noord-Holland. Rob heeft het bedrijf overgenomen van zijn ouders. Zij wonen naast hem in een kangoeroewoning. Rob heeft een zoon van 8, Olivier, hij heeft het Syndroom van Down. Rob zoek een warme, zorgzame vrouw die lief voor hem is, maar ook voor zijn zoon Olivier.

10. Boer Robert

Boer Robert is 39 jaar en onderhoudt 120 stuks vleesvee in Overijssel. Robert is de jongste van drie zussen en een broer. Zijn ouders wonen nog op de boerderij. Hij zelf woont vier kilometer verderop in een boerderijtje. Naast boer is Robert ook vrachtwagenchauffeur in het veetransport. Robert zoekt een vrouw met wie hij gelukkig kan worden en de liefde mee kan delen.

Boer Zoekt Vrouw gemist en terugkijken?

Boer Zoekt Vrouw gemist? Bij NLZIET kijk je reclamevrij naar alle afleveringen van Boer zoekt Vrouw. Wil je weten hoe het verder gaat met de boeren van Boer Zoekt Vrouw? Probeer 14 dagen gratis en kijk direct naar alles van de Nederlandse en (Vlaamse) tv. Veel kijkplezier!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatiebetaling te doen van 0,01 cent. Na je proefperiode wordt je abonnement automatisch omgezet in een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 7,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis