Kijk alles van Mr. Frank Visser bij NLZIET

Mr. Frank Visser gemist?

Mr. Frank Visser rijdt het hele land door om conflicten op te lossen. Hij gaat bij de gewone Nederlander op bezoek en geeft advies over juridische problemen. Dit doet hij in twee programma’s enerzijds samen met Viktor Brand in Mr. Frank Visser doet Uitspraak en anderzijds met Mr. Frank Visser rijdt visite.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist?

Samen met Viktor Brand lost Mr. Frank Visser hoog opgelopen conflicten op. Zaken van de gewone Nederlander. Viktor krijgt de taak om de ruziënden rond de tafel te krijgen. Geen gemakkelijke taak, vaak gunnen ze elkaar het licht in de ogen niet. Frank onderzoekt het conflict en doet een bindende uitspraak.

 

Heb je een aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Meld je aan bij NLZIET en kijk deze dan reclamevrij en tot wel een jaar terug.

 

Mr. Visser en Viktor lossen het op

Het zal je maar gebeuren dat een kleine onenigheid met de buren oploopt tot een enorm conflict. Zelfs zo erg dat de scheldwoorden over de schutting heen-en-weer gaan en een vriendelijke ‘goedendag’ uitmondt in een burenruzie. Wat doe je dan? Je meldt je aan voor het programma. Samen met Viktor Brand schiet hij te hulp en samen zoeken ze uit hoe de zaak precies in elkaar steekt en proberen een passende oplossing te vinden.

Afleveringen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak hebben titels als ‘Gore rot leugenaars’, ‘Een grote strontput’ en ‘De slip ruikt naar wiet’. Deze namen liegen er niet om. De ruzies zijn vaak zo uit de hand gelopen dat alleen een oordeel van de rechter het nog op kan lossen.

 

Als kijker is het zeer vermakelijk om te zien hoe Viktor probeert de kemphanen tot bedaren te krijgen. Meestal wordt hij genegeerd tijdens het moddergooien, pas wanneer Mr. Visser uit de auto stapt komen de twee partijen tot rust. Hij zorgt dat het conflict goed wordt onderzocht, naast professionals doen mr. Visser en Viktor samen onderzoek. Deze onderzoeken leiden vaak tot hilarische televisie.

De uitspraak

In het programma rijdt de rechter heel Nederland door om ruzies op te lossen. Hoewel de uitspraak die de Meester niet officieel rechtspraak is, is zijn uitspraak wel bindend. De twee partijen tekenen vooraf een vaststellingsovereenkomst waarin zij akkoord gaan met de uitspraak die de meester doet in Mr. Frank Visser Doet Uitspraak.

 

De uitspraak wordt gedaan in een café of buurthuis in de woonplaats waar het conflict zich afspeelt. Een enkele keer is een conflict zo hoog opgelopen dat Mr. Visser de uitspraak doet tot een algeheel contactverbod. De twee partijen moeten dan doen alsof ze lucht voor elkaar zijn.

 

Mr. Frank Visser rijdt visite gemist?

In dit programma gaat Mr. Visser op bezoek bij de gewone Nederlander met een juridisch probleem. Hij gaat het hele land door om mensen juridisch advies te geven vanuit hun woonkamer. Is hun claim terecht of niet?

 

Juridisch advies

In Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist geeft hij bindend advies waar de twee partijen zich aan moeten houden. In Mr. Frank Visser rijdt visite is dat anders hier geeft hij juridisch advies aan een partij. Deze partij kan hier vervolgens mee doen wat zij willen. waar deze partij zelf kan bepalen wat zij hier mee gaan doen.

 

Zoals Jan uit Groningen die zijn scootmobiel niet meer in zijn voortuin mag zetten van de woningbouw, omdat zijn buren dit lelijk vinden. Vanwege zijn COPD heeft hij moeite met lopen en kan hij alleen nog buiten komen dankzij zijn scootmobiel. Dit conflict loopt zo hoog op dat hij zelfs door zijn buren bedreigd wordt. Dankzij het advies van Mr. Frank Visser kan Jan actie ondernemen en zijn scootmobiel voor de deur laten staan.

 

Mr. Frank Visser: Hoe Is Het Nu Met? gemist?

In dit programma wordt terug geblikt op conflicten van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Hebben ze het advies opgevolgd en kan iedereen nu weer door een deur? Of zijn de problemen alleen maar erger geworden? Viktor gaat weer op pad en gaat onderzoeken of de uitspraak geholpen heeft.

 

Zoals bij Jan Piet en Anke die ten einde raad waren toen hun nieuwe buurman een supersonisch nieuwbouwhuis gebouwd had die hun uitzicht verpestte. Daarnaast waren ze het ook niet eens over de erfgrens en een eikenboom die net naast deze erfgrens staat. Wim wilde geen reactie meer geven maar Jan Piet en Anke hebben Victor nog een rondleiding gegeven en laten de nieuwe schutting zien en de boom die zij gekapt hebben. Ze kunnen nog steeds niet samen door een deur maar hebben geen last meer van elkaar.

 

De uitspraak was dus zeker succesvol ondanks dat de band tussen de buren nog steeds beter kan.

 

Over Mr. Frank Visser

Frank Visser werd bekend als ‘rijdende rechter’ in het gelijknamige televisieprogramma. Voor zijn televisiecarrière was hij kantonrechter, griffier bij de rechtbank, rechercheur bij de politie, reclasseringsambtenaar bij het Leger des Heils en officier van justitie.

 

Maar de meeste Nederlanders kennen Mr. Visser van televisie. Hij begon zijn tv-carrière bij NPO als de Rijdende Rechter. Daarnaast is hij ook bekend als De Vakantierechter en van het tv-programma Recht in de Regio.

 

In 2015 maakte hij de overstap naar SBS6 waar hij Mr. Frank Visser doet Uitspraak en Mr. Visser Rijdt Visite maakt.

  • Bepaal zelf wanneer je kijkt. Kijk Mr. Frank Visser Doet Uitspraak live of reclamevrij terug
  • Je bepaalt zelf hoe je kijkt! Kijk thuis op je smart tv, via Google Chrome of met AirPlay. Onderweg met de app je Smartphone. Of in de browser met je computer
  • Voor €7,95 kijk je naar het grootste online aanbod van NPO, RTL en SBS
Meer weten?

Wil je Mr. Frank Visser terugkijken, maar wil je eerst meer weten over NLZIET?

Geen probleem, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. We helpen je graag.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.