Welke Apple TV heb ik?

Apple TV 4 en Apple TV 4K

De NLZIET bèta app is te testen op decApple TV 4/Apple TV 4 HD (2015), een Apple TV 4K (2017) en Apple TV 4K (2e gen) (2021). Hoe herken je deze modellen nu precies?

 

Er zijn verschillende Apple TV-modellen beschikbaar. Er is een NLZIET app beschikbaar voor Apple TV 4 (4de generatie) of Apple TV 4K (5de generatie). Je kunt de NLZIET app downloaden via de App Store.  In dit overzicht hebben we ze allemaal overzichtelijk op een rijtje gezet: van de originele Apple TV tot de Apple TV 4K 2021.
  • Apple TV 4K 2021: Geleverd met zilverkleurige aluminium Siri Remote 2021, tweede generatie (met meer knoppen en nieuw klikvlak).
  • Apple TV 4K 2017: Geleverd met zwarte Siri Remote (met witte ring rondom Menu-knop).
  • Apple TV HD: Geleverd met zwarte Siri Remote.
Er is een NLZIET app beschikbaar voor Apple TV 4 (4de generatie) of Apple TV 4K (5de generatie). Je kunt de NLZIET app downloaden via de App Store.

 

Ben je op zoek naar het Apple TV modelnummer, dan vind je deze aan de onderkant van de Apple TV zelf. Op de nieuwste Apple TV’s vind je dit ook via Instellingen > Algemeen > Info.

Bron: iCulture.nl

 

Met een Apple TV 1, Apple TV 2 of Apple TV 3 is het helaas niet mogelijk om mee te testen. Deze modellen zijn te herkennen aan de zilverkleurige afstandbediening.

 

Heb je vragen? Stuur ons een bericht op [email protected]. We helpen je graag verder!