Canvas live kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je Canvas live kijken waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie, overal kijk jij online tv. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct jouw favoriete programma’s.


Kies jouw abonnement

Je kunt elk moment van abonnement veranderen. Altijd online opzegbaar.
Geen verborgen kosten of aansluiting nodig.

14 dagen gratis

NLZIET

€7,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin

14 dagen gratis

NLZIET Extra

€9,95 per maand

  • De beste series, programma’s van de NPO, RTL, KIJK en Regio
  • Kijk live en terug naar 38 tv-zenders
  • Profielen voor het hele gezin
  • 10 extra zenders:


Canvas online kijken

Om Canvas online te kijken heb je de app van NLZIET nodig. Installeer de app op een apparaat naar keuze, zoals je tv, telefoon, tablet of laptop en kijk overal online tv. Kijk live en on demand naar jouw favoriete programma’s.


Programmering

Bij Canvas valt er altijd wel iets te ontdekken. Van internationale documentaires tot actualiteitenprogramma’s. De zender biedt content voor een publiek dat verdieping nodig heeft. Het net informeert, inspireert en verbindt. Populaire programma’s die je op Canvas live kunt kijken zijn:

De Ideale Wereld
Terzake
De Afspraak


Naast actualiteit bruist Canvas ook van cultuur. De zender doet live verslag van de grootste evenementen, zoals muziekfestivals. Ook portretteert het net iconen uit de Belgische popgeschiedenis.


Probeer 14 dagen gratis

Benieuwd naar NLZIET? Probeer 14 dagen gratis en ervaar zelf de vrijheid van de Nederlandse en Vlaamse tv. Kijk waar en wanneer je wilt, zonder kabels en kastjes én in heel de EU. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Canvas live kijken met NLZIET?

Kijk Canvas live op een apparaat naar keuze. Installeer de app van NLZIET op je tv, laptop of tablet en kijk direct Vlaamse tv.

Welke programma’s kan ik van Canvas live kijken?

Populaire programma’s van Canvas zijn: De Ideale Wereld, Terzake en De Afspraak. Naast actualiteitenprogramma’s zendt Canvas de grootste sport- en muziekevenementen uit.

Kan ik Canvas live kijken in het buitenland?

Ja, zeker! NLZIET is in heel de EU beschikbaar.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de proefperiode geniet je 14 dagen gratis van NLZIET. Ervaar zelf het gemak van NLZIET en kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. Je proefabonnement start je met een betaling van 1 eurocent. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Welke zenders heeft NLZIET nog meer?

Met NLZIET kijk je naar 38+ tv-zenders. Ook kun je regionale omroepen kijken en natuurlijk alle programma’s van de VRT en Sporza: Eén, Ketnet en Canvas.

Kan ik tv-kijken op vakantie met NLZIET?

Ja, zeker! Met NLZIET kun je tv-kijken op vakantie in heel de EU. Je kunt tv-kijken op de camping, op het strand, in je tent, overal!