Heb je de een lekkere vakantie voor de boeg en eindelijk de tijd om lekker tv te kijken? De nieuwste programma’s in juli kijk je bij NLZIET. En het voordeel is: NLZIET kun je in de gehele EU kijken!

Camping Coppens

SBS6 komt met een nieuwe realityserie, namelijk Camping Coppens! In deze Vlaamse serie zullen Staf Coppens en zijn vrouw een camping openen in het mooie Zweden. Het is altijd hun grote droom geweest om te verhuizen naar een ander land en een eigen bedrijf te starten. Met hun camper beleven ze een hoop avonturen!
Kijk dinsdag 6 juli op SBS6.

BEAT ME: The Five Knock – Outs

Frank Dane presenteert het nieuwe programma BEAT ME: The Five Knock-Outs. In dit nieuwe zangprogramma moeten kandidaten goed kunnen zingen, maar dat niet alleen, want de talenten moeten ook een uitstekend inschattingsvermogen hebben. Wat is hun zangtalent waard? In vijf knock-outs zingen ze verschillende genres. Wie wordt de winnaar?
Kijk zaterdag 10 juli om 20.30u op SBS6.


EK Voetbal finale

De EK Voetbal finale vindt live plaats om 21.00u op 11 juli in Londen. De live stream van de wedstrijd kun je natuurlijk bij NLZIET volgen via NPO 1. De laatste finale werd gewonnen door Portugal. Zal Nederland nu de finale halen?
Kijk zondag 11 juli om 21.00u op NPO 1.

De Slimste Mens

Het achttiende seizoen van de Slimste Mens is bijna weer op televisie te zien met allemaal nieuwe kandidaten. Ze strijden allemaal voor de welbegeerde titel, de Slimste Mens. Maarten van Rossem is aanwezig als jurylid.
Kijk maandag 12 juli om 20.40u op NPO 2.

 • logo

  Vr 27 aug. • 20:35

  40m min

 • logo

  Do 26 aug. • 20:40

  40m min

 • logo

  Wo 25 aug. • 20:40

  40m min

 • logo

  Di 24 aug. • 20:40

  40m min

 • logo

  Ma 23 aug. • 20:40

  40m min

 • logo

  Vr 20 aug. • 20:40

  40m min


B&B vol liefde

Zes vrijgezelle eigenaren van een B&B gaan op liefdesavontuur! Deze zomer willen ze de ware liefde vinden door op bezoek te gaan bij andere eigenaren. Lukt het hen om hun grote liefde te vinden? En durven ze hun dromen met elkaar te delen? Degenen die op liefdesavontuur gaan, zijn: Caroline, Bert, Debbie, Jacob, Roxanne en Vincent.
Kijk vanaf 12 juli op RTL 4.


Zomergasten

Zomerklassieker waarin bekende Nederlanders een bijzonder verhaal vertellen aan de hand videofragmenten. Ze lichten hun fragmenten toe in een interview. De gesprekken en de fragmenten leveren spraakmakende televisie op. Wie zullen allemaal te gast zijn?
Kijk vanaf 18 juli op NPO 2.


Swanenburg

Vanaf 19 juli kun je de gloednieuwe serie Swanenburg kijken bij NLZIET! In deze serie staat de familie Praal centraal. De zoon van de familie, Dirk, wordt in verband gebracht met de dood van een vrouw. De hechte familie gelooft hier niet in, toch zijn er een hoop geruchten. Wie heeft er gelijk?
Kijk vanaf 19 juli op NPO 1.

Olympische Spelen 2021

Vanuit Japan vindt eindelijk De Olympische Spelen plaats. Kijk je het liefst naar volleybal, turnen, paardrijden of allemaal? Bij De Olympische Spelen komen al jouw favorieten sporten voorbij! Vanwege de coronapandemie ging het vorig jaar niet door, maar dit jaar kun je gewoon de Olympische Spelen live kijken via NLZIET. Olympische Spelen gemist? Geen probleem, je kunt alles terugkijken!
Kijk vanaf 23 juli op NPO 1.


Amy Winehouse in Nederland

Het is alweer tien jaar geleden dat Amy Winehouse op 27-jarige leeftijd overlijdt. In 2004 interviewt regisseur Arjan Vlakveld haar als enige in Nederland op beeld. Hij heeft de banden altijd bewaard en het grootste deel van dit gesprek is nog nooit eerder vertoond. In de documentaire Amy Winehouse in Nederland maakt Vlakveld een reconstructie van de momenten dat Winehouse Nederland aandeed. Onder andere Candy Dulfer, Winfried Baijens, Wouter Hamel, Lakshmi, Art Rooijakkers, Savine en Eric Corton komen aan het woord.
Kijk zaterdag 24 juli om 22.05 uur op NPO 3.


Veel kijkplezier!