Reality-tv kijken bij NLZIET

Reality-tv blijft gezellig, spannend, komisch, maar vooral vermakelijk! Zin om een familie of deelnemers een tijdje te volgen? Maar heb je geen idee welke reality show bij je past? Geen probleem, want we hebben een aantal populaire programma’s voor je uitgelicht en wie weet vind je jouw guilty pleasure in dit overzicht.

Wil je een reality serie terugkijken bij NLZIET? En wil je lekker meerdere afleveringen achter elkaar kijken? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk je favoriete programma waar en wanneer je wilt. Gewoon via je smartphone, tablet of laptop!


Temptation Island

Dé topper van reality-tv, Temptation Island! In het programma gaan knappe koppels de verleiding aan op een exotisch eiland. De koppels worden van elkaar gescheiden, maar op het eiland zijn verleiders en verleidsters op hen aan het wachten. Wie kan de verleiding weerstaan? Kijk snel het laatste seizoen terug als je Temptation Island gemist hebt.


Love Island

Wie denkt dat Love Island een kopie is van Temptation Island heeft het mis. Begeerde vrijgezellen komen op het zogenoemde ‘Love Island’. Ze hopen allemaal de ware liefde te vinden. De singles moeten tijdens de afleveringen koppels vormen. Kijkers kunnen degenen die niet populair zijn of niet in een koppel zitten naar huis stemmen. Het winnende koppel krijgt 25.000 euro. Bij NLZIET kun je elke dag om 21.30u op RTL 5 het programma kijken of kijk een aflevering terug voor als je Love Island gemist hebt.
Chateau Meiland

Wat goeeeed! Deze reality show heeft niet 1, 2 of 3, maar 4 seizoenen. Eerst kende niemand familie Meiland, maar nu zijn ze niet meer weg te denken van de Nederlandse televisie. In de seizoenen volgen we o.a. Maxime, Erica, Montana en Martien Meiland die verhuisd zijn naar Frankrijk. Ze beginnen hun eigen Bed & Breakfast, maar er moet nog veel aan het kasteel gebeuren… Chateau Meiland gemist? Bij NLZIET kun je seizoen 2, 3 en 4 van Chateau Meiland terugkijken.


Utopia

Utopia klonk als een krankzinnig experiment. Wie wil nou zijn hachje verlaten voor een nieuw verblijf met onbekenden? Toch besloten vijftien mensen een nieuw bestaan op te bouwen in een nieuwe gemeenschap waarin je je ook niet aan bepaalde regels hoeft te houden, een jaar lang! Zin om Utopia weer te zien? Of heb je nog geen tijd gehad om te kijken? Geen punt, want met NLZIET kijk je gewoon de meeste afleveringen terug. Ideaal, als je Utopia gemist hebt. Laat het genieten van reality-tv maar beginnen!


Wie is de Mol?

Wist je dat er ook reality spelprogramma’s zijn? Daar is WIDM het ultieme voorbeeld van. In WIDM reizen tien deelnemers af naar het buitenland. Daar moeten ze door middel van opdrachten achterhalen wie de Mol is. Tijdens de opdrachten moeten de kandidaten zoveel mogelijk geld binnenhalen voor de pot, maar de Mol wil die zo laag mogelijk houden. Pas in de finale kom je erachter wie de spelbedrieger is. Wie is de Mol gemist? Geen probleem, want met NLZIET kun je lekker veel seizoenen van Wie is de Mol terugkijken.


 • logo

  Jan. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Jan. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Feb. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Feb. 2005 • 20:25

  55m min

 • logo

  Feb. 2005 • 21:55

  1u 0m min

 • logo

  Feb. 2005 • 20:25

  1u 0m minExpeditie Robinson

Ja ja, nog meer reality-tv op een eiland. In Expeditie Robinson proberen ongeveer 20 deelnemers op een onbewoond eiland te overleven. De kandidaten worden onderverdeeld in 2 kampen. De groepen moeten meedoen aan proeven om privileges te krijgen voor bijvoorbeeld voedsel. Het kamp dat een proef niet wint, moet beslissen wie er van de deelnemers van hun groep het onbewoonde eiland moet verlaten. Expeditie Robinson gemist? Met NLZIET kun je het laatste seizoen van Expeditie Robinson terugkijken.


Lang Leve de Liefde

Een nieuw liefdesexperiment op SBS6, Lang Leve de Liefde! Singles willen de ware liefde vinden, maar ze vinden dat nog lastig. Daarom gaan ze op een 24-uurs blind date. Na die 24 uur kunnen deelnemers bepalen of ze de date willen verlengen naar 5 dagen. Vinden ze hun ware liefde? Dit programma wordt elke werkdag uitgezonden rond 18.00u. Helaas een aflevering van Lang Leve de Liefde gemist, omdat je andere dingen aan je hoofd had? Met NLZIET kun je alle afleveringen van de reality show reclamevrij terugkijken.


Familie Gillis: massa is kassa

Wie van familie Meiland houdt en hun reality serie houdt, kan familie Gillis ook wel waarderen. In het programma zien we Peter Gillis strijden voor zijn vakantieparken. Door de coronacrisis zag hij veel parken sluiten, maar zijn gezin doet er alles aan om de onderkomens klaar te maken voor het nieuwe vakantieseizoen. Familie Gillis: massa is kassa gemist? Met NLZIET kijk je alle afleveringen gemakkelijk terug!
De Bauers in Argentinië

Frans Bauer kennen we als Nederlandse volkszanger, maar ook van programma’s als Frans Bauer in China en Frans en Martine. In de reality show Bauers in Argentinië laten de Bauers zich onderdompelen in Argentinië. Ze ontdekken de natuur en cultuur en leren veel nieuwe dingen. Wie gevoel voor humor heeft, lacht zich kapot tijdens het kijken van De Bauers in Argentinië.


Beste Zangers

In Beste Zangers reizen zangtalenten af naar het altijd mooie Ibiza om elkaars nummers te ‘coveren’. De zangers en zangeressen van dit seizoen zijn: Wulf, Miss Montreal, Stef Bos, Tabitha, Diggy Dex, Milow en Suzan & Freek. Het programma wordt gepresenteerd door Nick en Simon. Doordat de zangers een tijd met elkaar leven krijgen ze een sterke band. Beste Zangers gemist? Met NLZIET kun je alle seizoenen terugkijken. Bingen maar!Zin om gelijk je guilty pleasure te kijken? NLZIET is ideaal voor als je een aflevering van een reality show gemist hebt. Probeer NLZIET nu één maand gratis en kijk direct de afleveringen via je smartphone, laptop of tablet. Toch liever langer kijken? Na de eerste maand betaal je slechts €7,95.

Veel kijkplezier!