Temptation Island vooruitkijken

Kun je niet wachten, kijk vooruit

Heb jij de laatste aflevering van Temptation Island gezien en kan je niet wachten tot de volgende aflevering wordt uitgezonden? Geen zorgen, bij NLZIET kun je nu al Temptation Island vooruit kijken! Beleef jouw guilty pleasure op ieder moment van de dag en kijk Temptation Island waar en wanneer het jou uitkomt bij NLZIET.

Weetjes over Temptation Island:

 • Tussen 2002 en 2009 zijn er zeven seizoenen van de Nederlands/Vlaamse versie van Temptation Island uitgezonden op televisie.
 • Pas na zeven jaar in 2016 keerde Temptation Island weer terug op televisie en begon seizoen acht!
 • De eerste Temptation Island-baby op 6 november is geboren, zijn naam is Genaï. Trotse ouders Kirstin en Regilio deden mee aan seizoen acht en zijn nog steeds samen.
 • Met gemiddeld meer dan 600.000 kijkers per week is seizoen negen het meest bekeken seizoen Temptation Island ooit sinds de start in 2002.
 • Op 6 april 2017 kon je samen met andere fans op het Museumplein in Amsterdam naar Temptation Island aflevering 10 kijken op groot scherm!
 • Bij NLZIET kun je iedere week al een aflevering Temptation Island vooruit kijken!

Temptation Island vooruit kijken bij NLZIET

Tot nu toe was ieder seizoen van Temptation Island het gesprek van de dag. In 2002 werd er een eerste Nederlands/Vlaamse versie gemaakt van dit programma en dit was gelijk een kijkcijfersucces! Tijdens het tiende seizoen alweer in 2018 wordt iedere donderdag om 20.30 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 5. Hoewel Temptation Island natuurlijk een programma is om voor thuis te blijven, komt de televisieprogrammering niet altijd overeen met jouw persoonlijke schema. Gelukkig kijk je bij NLZIET de gemiste aflevering terug wanneer jij wilt. Nog beter nieuws: je kunt nu alvast de volgende aflevering van Temptation Island vooruitkijken! Met NLZIET mis je niets meer en blijf je op de hoogte van de laatste roddels uit Temptation Island.

Temptation Island kijken zonder reclame

Met NLZIET kijk je Temptation Island op je computer, laptop, smartphone, tablet of op de smart tv. Weet je wat het grote voordeel is van NLZIET? Je bent geen tijd meer kwijt aan het kijken van reclames. Op deze manier houd je veel meer tijd over om nog wat extra afleveringen te bingen! Met NLZIET kan je namelijk alle afleveringen van de laatste twee seizoenen Temptation Island terugkijken én alvast een nieuwe aflevering Temptation Island vooruit kijken. Haal de popcorn maar vast in huis, want jij komt voorlopig niet meer van de bank af!

Wie kan de verleiding weerstaan?

In het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels de ultieme relatietest met elkaar aan. Twaalf dagen lang worden de stellen van elkaar gescheiden en bevinden de mannen en vrouwen zich beiden op een apart eiland. Tot nu toe klinkt dit als een prima vakantie, maar op zowel het mannen- als vrouweneiland lopen tien begerige vrijgezellen rond. Hun enige doel is: verleiden! Met tropische temperaturen, veel luxe, iedere dag een open bar en dates op exclusieve plekken, komt het wel eens voor dat één van de partners een slippertje maakt…. Alles wordt dag en nacht gefilmd en bij het kampvuur krijgen de partners videobeelden van elkaar te zien. Welke relatie is sterk genoeg en wie kan de verleiding weerstaan? Het wordt de stellen ieder seizoen erg moeilijk gemaakt.. Wist je dat alleen in seizoen twee alle stellen aan elkaar trouw zijn gebleven?

Zou jij de verleiding kunnen weerstaan als je één van deze dames of heren tegenover je hebt staan?

DE VROUWELIJKE VERLEIDERS VAN TEMPTATION ISLAND 2018

 

 

 • Yana is 23 jaar oud en noemt zich dé fantasie van vele mannen. Op haar 18e heeft ze haar borsten laten vergroten en daardoor hoeft ze maar weinig moeite te doen om mannen aan de haak te slaan.
 • Laetitia is 22 jaar oud en krijgt altijd wat ze wil. Ze is ervan overtuigd dat mannen het niet belangrijk vinden of haar borsten echt of nep zijn. “Tetten zijn tetten” aldus Laetitia.
 • Inge is 22 jaar oud en valt op foute mannen. Ze is het meest trots op haar mooie lange benen en weet dat er altijd wel wat lekkers voor haar klaar staat.
 • Maxim is 24 jaar oud en helpt mannen graag om te ontsnappen aan de realiteit. Ze is erg trots op haar tieten, die hebben haar overigens wel wat gekost maar dat maakt haar niet uit.
 • Yasmine is 20 jaar oud en noemt zichzelf ook wel de Moroccan princess. Haar doel tijdens Temptation Island is om te bewijzen dat geen enkele man te vertrouwen is.
 • Billy is 18 jaar oud en daarmee de jongste verleidster van dit seizoen. Billy mag dan wel jong zijn, als ze eenmaal haar zinnen op een man heeft gezet krijgt ze precies wat ze wil.
 • Zwanetta is 20 jaar oud en je kunt haar kennen van de clip ‘Vroom’ van Famke Louise. Ze is danseres en maakt gebruik van haar dansmoves om de mannen te verleiden.
 • Cherish is 26 jaar oud en heeft een zwak voor gespierde mannen met tattoos. Het motto van Cherish is: “Ik ben een echt blondje, met een klein pittig kontje maar wel een groot mondje.”

DE MANNELIJKE VERLEIDERS VAN TEMPTATION ISLAND 2018

 

 

 • Andrea is 23 jaar oud en is een echte macho. Met zijn Italiaanse roots hoopt hij minimaal drie vrouwen te kunnen verleiden.
 • Fabrizio is 25 jaar oud en heeft een eigen tattoozaak. Hij is ervan overtuigd dat niemand trouw kan blijven in een relatie. Wie weet kan hij deze overtuiging waarmaken op het eiland…
 • Joshua is 20 jaar oud en droomt ervan om model te worden. Door zijn tactiek ‘eerst bezinnen, dan bespringen’ hoopt hij de vrouwen voor zich te winnen.
 • Gino is 27 jaar oud en ziet het als zijn taak om vrouwen te verleiden. In zijn woonplaats Den Haag heeft hij de reputatie van vrouwenverslinder en hij is van plan deze reputatie ook op het eiland waar te maken.
 • Thomas is 23 jaar oud en studeert Media, informatie & communicatie. Hij wordt niet snel verliefd en ziet de liefde als een spel!
 • Tireily is 21 jaar oud en een vriend heeft hem voor de grap opgegeven. Je kunt Tireilly nog kennen van het programma ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’ en is volgens zijn moeder een mooiboy eerste klas.
 • Matthew is 26 jaar oud en werkzaam als administratief medewerker. Matthew heeft last van bindingsangst wat hem een goede verleider voor Temptation Island maakt.
 • Tijs is 24 jaar oud en vindt zichzelf een goede babbelaar. Tijs is vaak in de sportschool te vinden en weet precies hoe hij de vrouwen moet verleiden. Zijn motto: “A shoulder to cry on becomes a dick to ride on.”

 

 

Het is niet mogelijk om de finale aflevering van Temptation Island vooruit te kijken bij NLZIET, dit is aflevering nummer 16.

 

Kun je geen genoeg krijgen van deze guilty pleasure? Je kunt de aflevering van seizoen 2016 en 2018 Temptation Island terugkijken.

Meer weten over NLZIET?
Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
 • Kijk Temptation Island van 2016 en 2017 terug
 • Online tv-kijken in HD-kwaliteit voor slechts €7,95 per maand
 • De programma’s van NPO, RTL en SBS kijk je op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone