Temptation Island vooruitkijken

Kun je niet wachten, kijk vooruit

Heb jij de laatste aflevering van Temptation Island gezien en kan je niet wachten tot de volgende aflevering wordt uitgezonden? Geen zorgen, bij NLZIET kun je nu al Temptation Island vooruit kijken! Beleef jouw guilty pleasure op ieder moment van de dag en kijk Temptation Island waar en wanneer het jou uitkomt bij NLZIET.

Weetjes over Temptation Island:

 • Tussen 2002 en 2009 zijn er zeven seizoenen van de Nederlands/Vlaamse versie van Temptation Island uitgezonden op televisie.
 • Pas na zeven jaar in 2016 keerde Temptation Island weer terug op televisie en begon seizoen acht!
 • De eerste Temptation Island-baby op 6 november is geboren, zijn naam is Genaï. Trotse ouders Kirstin en Regilio deden mee aan seizoen acht en zijn nog steeds samen.
 • Met gemiddeld meer dan 600.000 kijkers per week is seizoen negen het meest bekeken seizoen Temptation Island ooit sinds de start in 2002.
 • Op 6 april 2017 kon je samen met andere fans op het Museumplein in Amsterdam naar Temptation Island aflevering 10 kijken op groot scherm!
 • Bij NLZIET kun je iedere week al een aflevering Temptation Island vooruit kijken!

Temptation Island vooruitkijken bij NLZIET

Tot nu toe was ieder seizoen van Temptation Island het gesprek van de dag. In 2002 werd er een eerste Nederlands/Vlaamse versie gemaakt van dit programma en dit was gelijk een kijkcijfersucces! Tijdens het elfde seizoen alweer in 2019 wordt iedere donderdag om 20.30 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 5. Hoewel Temptation Island natuurlijk een programma is om voor thuis te blijven, komt de televisieprogrammering niet altijd overeen met jouw persoonlijke schema. Gelukkig kijk je bij NLZIET de gemiste aflevering terug wanneer jij wilt. Nog beter nieuws: je kunt nu alvast de volgende aflevering van Temptation Island vooruitkijken! Met NLZIET mis je niets meer en blijf je op de hoogte van de laatste roddels uit Temptation Island.

Temptation Island kijken zonder reclame

Met NLZIET kijk je Temptation Island op je computer, laptop, smartphone, tablet of op de smart tv. Weet je wat het grote voordeel is van NLZIET? Je bent geen tijd meer kwijt aan het kijken van reclames. Op deze manier houd je veel meer tijd over om nog wat extra afleveringen te bingen! Met NLZIET kan je namelijk alle afleveringen van de laatste twee seizoenen Temptation Island terugkijken én alvast een nieuwe aflevering Temptation Island vooruit kijken. Haal de popcorn maar vast in huis, want jij komt voorlopig niet meer van de bank af!

Wie kan de verleiding weerstaan?

In het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels de ultieme relatietest met elkaar aan. Twaalf dagen lang worden de stellen van elkaar gescheiden en bevinden de mannen en vrouwen zich beiden op een apart eiland. Tot nu toe klinkt dit als een prima vakantie, maar op zowel het mannen- als vrouweneiland lopen tien begerige vrijgezellen rond. Hun enige doel is: verleiden! Met tropische temperaturen, veel luxe, iedere dag een open bar en dates op exclusieve plekken, komt het wel eens voor dat één van de partners een slippertje maakt…. Alles wordt dag en nacht gefilmd en bij het kampvuur krijgen de partners videobeelden van elkaar te zien. Welke relatie is sterk genoeg en wie kan de verleiding weerstaan? Het wordt de stellen ieder seizoen erg moeilijk gemaakt.. Wist je dat alleen in seizoen twee alle stellen aan elkaar trouw zijn gebleven?

Zou jij de verleiding kunnen weerstaan als je één van deze dames of heren tegenover je hebt staan?

DE VROUWELIJKE VERLEIDERS VAN TEMPTATION ISLAND 2019

 

 

 • De 21-jarige Lizzy is voornamelijk in Saint Tropez te vinden, waar ze werkt als barvrouw. Met haar prachtige rode krullen weet ze ale mannen om haar vinger te winden.
 • Tisha is 23 jaar en een echt multitalent. Ze is model, zangeres en danseres. Ze is in Vlamingen al bekend, hier deed ze in 2014 mee aan Eurosong.
 • Kimberly wilde zich eerst als koppel opgeven, maar haar relatie ging uit. Daarom besloot ze mee te doen als verleidster. Haar doel is om samen met de andere dames de mannen te verleiden.
 • De 21-jarige Emma wil de dames in een koppel helpen. Ze gelooft namelijk dat geen enkele man te vertrouwen is. Ze is een echt feestbeest en gaat tot in de kleiner uurtjes door.
 • Naomi werkt in een callcenter en is danseres. Ze kletst de oren van je hoofd en is bloedeerlijk, maar als ze op de dansvloer staat voelt ze zich pas echt op haar gemak.
 • Armanda is een stille kracht. De 22-jarige gelooft dat alle mannen te verleiden zijn en gaat dat ook zeker bewijzen.
 • Ayleen is met haar 18 jaar de jongste verleidster. Ze is student en werkt daarnaast als gogodanseres. Ze weet precies hoe en wanneer ze iemand moet verleiden.
 • Demi is 23 jaar en in het dagelijks leven barvrouw. Ze houdt van onbereikbare mannen, Temptation Island is dus op haar lijf geschreven.

DE MANNELIJKE VERLEIDERS VAN TEMPTATION ISLAND 2019

 

 

 • Timone is met zijn 26 jaar de oudste verleider. Hij heeft een eeneiige tweelingbroer waarmee hij de stad in het weekend onveilig maakt.
 • Danicio is 21 jaar en geniet enorm van de aandacht van het andere geslacht. Hij is een echt feestbeest en na een drankje is hij helemaal in zijn element.
 • De 23-jarige Ricardo heeft een missie: alle koppels moeten als vrijgezel naar huis. Hij ziet zichzelf als de leider van de groep en houdt ervan om onrust te stoken.
 • Jaimy is 21 jaar en is opgegroeid in het Amsterdamse horecaleven. Hij houdt van golfen en vind zichzelf een nette jongen met manieren, maar hij is zeker niet vies van een feestje.
 • Gaetan is 25 jaar en in het dagelijks leven model. Met zijn humor weet hij alle vrouwen voor zich te winnen en hij is trots op zijn Congolese roots.
 • De 24-jarige Maxime heeft bijna zijn hele leven in Dubai gewoond. Met zijn charmante Britse accent en vele complimentjes weet hij alle vrouwen te charmeren.
 • Giorgio is veel in de sportschool te vinden. Hij zegt met zijn lijf alle vrouwen te kunnen verleiden. Veel spieren, maar een klein hartje.
 • Jietse is 21 jaar en ondernemer. Hij houdt er van om samen thuis te koken met een drankje. Hij is iemand waar vrouwen hun hart kunnen luchten en lange gesprekken mee kunnen voeren.

 

 

Het is niet mogelijk om de finale aflevering van Temptation Island vooruit te kijken bij NLZIET, dit is aflevering nummer 16.

 

Kun je geen genoeg krijgen van deze guilty pleasure? Je kunt de aflevering van seizoen 2018 Temptation Island terugkijken.

Meer weten over NLZIET?
Wat is NLZIET?
Met NLZIET kijk je tv op jouw manier. Waar en wanneer jij maar wilt. Je hebt toegang tot het grootste online aanbod programma’s van dé Nederlandse tv-zenders. Duizenden uren kijkplezier in alle denkbare genres. Series, documentaires, drama, reality, actualiteit, talkshows en amusement. Je favoriete programma’s vind je via de zoekbalk en via de verschillende rijen op het homescherm. Bij NLZIET kijk je online live, terug en vooruit naar tv-programma's. Je kunt complete series tot een jaar terugkijken zonder reclame. Sommige series zijn zelfs te zien voordat ze op televisie zijn uitgezonden. Je kijkt in de hoogst mogelijke beeldkwaliteit. Overal in Nederland op je PC, laptop, smartphone, tablet of tv. De eerste maand kost €0,01, daarna betaal je € 7,95 per maand. Altijd en makkelijk opzegbaar.
Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
 • Kijk Temptation Island van 2018 en 2019
 • Online tv-kijken in HD-kwaliteit voor slechts €7,95 per maand
 • De programma’s van NPO, RTL en SBS kijk je op desktop of via de apps voor tv, tablet en smartphone