De serie Poldark vooruitkijken?

Poldark op tv

Ben je fan van Brits kostuumdrama? Dan zit je met de serie Poldark op tv goed! Enkele jaren terug was Poldark al te zien op Net5, maar nu is de serie te zien op NPO 2. Deze historische dramareeks gaat over de jonge soldaat Ross Poldark en speelt zich af in de 18e eeuw. Heb je een aflevering van Poldark gemist? Geen probleem, want bij NLZIET kijk je Poldark de serie lekker terug. Niet alleen het eerste seizoen, maar ook seizoen twee, drie en vier zijn te zien bij NLZIET! Benieuwd?

De serie Poldark

Het verhaal speelt zich af in 1783 in de vervallen mijnstreek Cornwall. Edelman Ross Poldark keert terug nadat hij heeft gevochten in de Amerikaanse oorlog. Hij is drie jaar weg geweest en komt terug nadat de Britten de oorlog hebben verloren. Wanneer hij thuiskomt, lijkt alles te zijn veranderd. Ross hoort dat zijn vader is overleden en zijn erfenis, het landgoed van zijn vader, is totaal verwaarloosd. Daarnaast is zijn liefje ook nog eens verloofd met iemand anders. Eigenlijk zit alles tegen, maar ondanks deze treurnis, is er ook ruimte voor romantiek in de serie…

Onmogelijke liefde

Poldark draait om romantiek, spanning en rivaliteit. Het koppel Ross Poldark en zijn dienstmeisje Demelza lijkt een onmogelijke liefde. Wanneer Ross terugkeert uit Amerika, blijkt dat zijn eerste liefde Elizabeth op het punt staat om te trouwen met zijn neef. Aan de ene kant heeft hij veel gevoelens voor zijn jeugdliefde Elizabeth, aan de andere kant voelt hij iets voor de temperamentvolle roodharige Demelza.

Seizoen 2

Het tweede seizoen gaat verder waar Poldark seizoen 1 eindigt. Ross is opgepakt en bereidt zich voor op de rechtszitting. Demelza steunt hem en probeert er alles aan te doen om hem vrij te krijgen. Het tweede seizoen is een stuk spannender dan het eerste seizoen. Aflevering 1 van seizoen 2 eindigt met een spannende cliffhanger! Bij NLZIET kijk je alle afleveringen lekker achter elkaar, dus van cliffhangers heb je geen last!

Seizoen 3

Het derde seizoen van de Poldark serie bestaat uit negen afleveringen. Het is inmiddels 1794 en Ross krijgt weer te maken met problemen in de familie- en relatiesfeer. Ross en George hebben een wapenstilstand en hebben besloten om elkaars familie niet meer te zien. Ook dit seizoen barst weer van het geweld, drama en liefde.

Poldark seizoen 4 vooruitkijken

Het derde seizoen eindigde met een enorme cliffhanger op gebied van de liefde. Het is 1796 en het huwelijk van Ross en Demelza staat op losse schroeven. Benieuwd hoe de Poldark serie verder gaat of heb je Poldark op tv gemist? Probeer NLZIET de eerste maand gratis en kijk direct! Vanaf 22 maart 2019 is het vierde seizoen van de historische dramaserie te zien.

  • Televisiekijken waar en wanneer het jou uitkomt met de apps van NLZIET
  • Kijk tot wel 345 dagen terug, sommige programma's vooruit, en 24/7 live naar 12 zenders
  • Benieuwd naar NLZIET? Probeer de eerste maand gratis. Opzeggen kan altijd, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.