Aflevering Steenrijk, straatarm gemist?

Steenrijk, straatarm terugkijken?

In Steenrijk, straatarm onderzoeken twee gezinnen of geld wel echt zo gelukkig maakt als dat er wordt beweerd. Rijk en arm wisselen een week lang van huis, budget én levens om een antwoord te vinden op deze vraag. Heb je Steenrijk, straatarm gemist? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk alle afleveringen achter elkaar terug.

Grote verschillen tussen arm en rijk

In Nederland zijn de verschillen tussen arm en rijk erg groot. De 10 procent inwoners van ons land die van een minimum moet leven heeft nog geen 100,- euro per week te besteden. Terwijl de rijkste groep zonder problemen wekelijks 1500,- euro of meer uit kan geven. Maar geld maakt niet gelukkig, of toch wel? De gezinnen in Steenrijk, straatarm ondervinden het zelf.

Twee gezinnen gaan het onderzoeken, kun je nog kiezen als echt álles kan? En wat kan je doen als je niets hebt? Rijk en arm wisselen een week lang van elkaars levens.

Steenrijk

Bij de rijke gezinnen lijkt het geluk niet op te kunnen, alles is er namelijk in overvloed. Het gezin hoeft zich niet druk te maken om geld, woont in een mooi groot huis en heeft alles wat ze zich maar kunnen wensen. Maar hoe is het om te wonen en leven met een krap weekbudget?

In Steenrijk, straatarm gaat het rijke gezin een week lang leven in het huis van het arme gezin, met het bijbehorende weekbudget. Voor het gezin is het een hele omschakeling omdat ze thuis nooit op geld hebben gelet en in deze week ineens de eindjes aan elkaar moeten zien te knopen.

Straatarm

Bij het rijke gezin hoeft er niet op geld te worden gelet, bij het arme gezin is dit wel even anders. Het gezin heeft een krap weekbudget en geld voor extraatjes is er zeker niet! Vaak zijn de arme gezinnen lid van de voedselbank.

Tijdens de wisseling neemt het arme gezin een kijkje in het leven van het rijke gezin. Ze krijgen een énorm weekbudget waar ze naast eten ook nog eens kunnen doen wat ze maar wensen! Wat zou jij als eerste doen wanneer je één week heel veel geld te besteden hebt?

Vijf seizoenen van Steenrijk, straatarm

Wist je dat je alle afleveringen van Steenrijk, straatarm te zien zijn bij NLZIET? Al vier seizoenen wisselen arm en rijk van huis en budget. Heb je een aflevering gemist of wil je alle seizoenen van Steenrijk, straatarm terugkijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Kijk de programma's de Nederlandse tv binnen één app op mobiel, tv, tablet of laptop
  • Waar je maar wilt live, terug en soms vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Probeer NLZIET eens uit voor €0,01. Is het niets voor jou? Je kunt je abonnement online stoppen via je account
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.