RTL XL gemist

Programma’s van RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z vind je online bij RTL XL. Je kan programma’s tot 7 dagen na uitzending kijken met reclame. Wil je reclamevrij kijken dan moet je daarvoor betalen. Je kijk dan zonder onderbrekingen, langer terug en soms zelfs vooruit. Dit premium abonnement is onderdeel van NLziet.

Naast het terug- en vooruitkijken van programma’s biedt RTL XL ook een aantal exclusieve online programma’s, zoals: Katwalk, Michella Kox: De Rijdende Vechter, Nicky & Genevieve Gaan Het Helemaal Anders Doen en Dave het Huis uit.

probeer NLziet nu

RTL XL en NLziet

NLziet is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en SBS Broadcasting. Het aanbod van NPO Plus, RTL XL en KIJK wordt gebundeld in een dienst. Zo heb je alles bij elkaar, voor een vast bedrag van €7,95 per maand. Bovendien is de eerste maand is gratis!

De voordelen van NLziet:
• Het aanbod van RTL XL premium, NPO Plus en KIJK in een abonnement
• Reclamevrij je favoriete programma’s terugkijken
• Kijk tot een jaar  terug en sommige programma’s vooruit
• Krijg een melding als er een nieuwe aflevering van je favoriete programma beschikbaar is

Uitzending RTL gemist? Kijk terug of vooruit met NLziet!

Heb je een aflevering van RTL gemist? Geen probleem. Bij NLziet kijk je alle programma’s van RTL XL terug en soms zelf vooruit! Goede Tijden, Slechte Tijden en The Bold and The Beautiful zijn bijvoorbeeld vooruit te kijken. Zo weet jij als eerste hoe het spannende einde van een aflevering verder gaat! Of binge in een hele week!

Kijk de programma’s van RTL XL op jouw apparaat

Waarom een televisieprogramma kijken op het moment dat het uitgezonden wordt op tv als je zelf kan bepalen waar en wanneer je jouw favoriete programma kijkt? Kijk bijvoorbeeld All You Need Is Love  in de bus op je smartphone, kijk een aflevering van de favoriete RTL gemist op je tablet op de camping of binge een hele week GTST op je smart tv.

Abonnement NLziet

Binnen een paar minuten heb je een abonnement op NLziet. De eerste maand dat je NLziet gebruikt is gratis. Zo kun je kennismaken met het aanbod en de apps. Het abonnement gaat vanzelf over in een betaald abonnement van €7,95 per maand.  Opzeggen gaat gemakkelijk via ‘Mijn NLziet’, zo zit je nergens aan vast en betaal je alleen voor de maanden dat je NLziet ook echt gebruikt. Probeer het zelf een keer!