Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje gemist?

Het Perfecte Plaatje komt terug met een vierde seizoen, waarbij BN’ers hun best doen om de perfecte foto te schieten. Heb je een aflevering van het Perfecte Plaatje gemist en wil je deze graag terugkijken? Dat kan heel gemakkelijk met een abonnement op NLZIET. Probeer nu de eerste maand voor €0,01. Daarna betaal je €7,95 voor een maandabonnement. Je kunt Het Perfecte Plaatje live kijken en ook alle afleveringen terugkijken op een later moment. Kijk op je televisie, tablet, telefoon of computer zonder reclame!

Wist je dat:

  • Het programma gesponsord wordt door Canon?
  • De winnaar een fotoreportage in National Geographic Magazine krijgt?
  • Het programma te zien is bij RTL 4?

Het programma

Het Perfecte Plaatje wordt gepresenteerd door Tijl Beckand. Verschillende BN’ers gaan de strijd met elkaar aan om de perfecte foto te maken. Per aflevering staan er twee specialisaties centraal waar de BN’ers mee aan de slag moeten. Deze specialisaties zijn gekoppeld aan een onderwerp. Elke aflevering heeft een ander onderwerp.

De BN’ers hebben per specialisatie aparte regels waar ze zich aan moeten houden. Voor elke opdracht hebben ze een maximale tijd om de foto’s te schieten en ze moeten werken met verschillende camera’s. Na dat de foto’s zijn geschoten mogen de BN’ers een van hun geschoten foto’s uitkiezen en bewerken. Dit wordt de foto die ze gaan laten zien aan de jury. De jury bestaat uit William Rutten en Cynthia Boll.

Thuisopdracht

Tijdens elke aflevering van het programma wordt er een thuisopdracht opgegeven. Ook tijdens Het Perfecte Plaatje 2019 is dit weer het geval. De kijkers thuis kunnen met deze opdracht en zo zelf een beetje deelnemen aan het programma. Er wordt een winnaar gekozen die een leuke fotografieprijs wint.

Het Perfecte Plaatje 2019: de kandidaten

Ook in tijdens het Perfecte Plaatje 2019 gaan weer acht BN’ers de strijd met elkaar aan. Dit zijn de kandidaten:

Helga van Leur

Helga van Leur is meteorologe. Zij heeft twintig jaar als weervrouw bij RTL Nieuws gewerkt. Daarnaast presenteerde ze ook de wekelijkse weerrubriek ‘Wat een weer’ bij RTL Late Night.

Kees Tol

Kees Tol is tv-presentator (van o.a. vtwonen), acteur en producer. In de soap ‘gewoon Jan Smit’ was hij vaste gast. Hij was te zien in de zomer voorbij samen met Jan Smit, 3JS en soms Nick en Simon. In 2013 deed Tol mee aan het programma Wie is de Mol?, waar hij de mol bleek te zijn. Ook heeft hij in 2016 mee gedaan aan Dance Dance Dance

Daphne Deckers

Daphne Deckers is voormalig fotomodel. Daarnaast is ze ook schrijfster en bekend als presentatrice van verschillende programma’s. Zo presenteerde ze Big Brother en twee seizoenen van Holland’s Next Top Model.

Froukje de Both

Froukje de Both is bekend als actrice, televisie- en radiopresentatrice. Ze presenteerde verschillende televisie en radioprogamma’s, waaronder TV Makelaar, Ik kom bij je eten en Eigen Huis & Tuin. Sinds 2017 is ze de vaste presentatrice van RTL Woomagazine en is ze af en toe te zien als co-presentatrice bij RTL Boulevard.

Christina Curry

Christina Curry is de dochter van Patricia Paay en radiopresentator Adam Curry. Christina is model en was daarnaast te zien in verschillende televisieprogrammas, zoals Op zoek naar God en Een goed stel hersens.

Johnny Kraaijkamp jr.

Johnny Kraaijkamp jr. is acteur en de zoon van John Kraaijkamp sr. Hij speelde in verschillende theaterproducties en televisieseries. Zijn eerste rol was in de comedyserie Het Zonnetje in Huis, waarin hij samen met mijn vader speelde.

Steven Brunswijk

Steven Brunswijk is een presentator en cabaretier. Hij werd bekend onder zijn bijnaam Braboneger, dankzij een video op Dumpert. Steven speelde in verschillende theatershows en had in 2016 zijn eigen programma: De Braboneger Verkaast en het vervolg: De Braboneger Basht! In het negentiende seizoen van Expeditie Robinson was Steven te zien en ook in het nieuwe seizoen van Ranking the Stars was hij vaste gast.

Jamie Westland

Jamie Westland is drummer en DJ. Hij is vooral bekend als de drummer van DI-RECT. Daarnaast hij ook actief als DJ onder de naam DJ Jamie Westland.

Het Perfecte Plaatje kijken bij NLZIET

Heb je een aflevering van Het Perfecte Plaatje gemist? Of wil je Het Perfecte Plaatje 2018 terugkijken? Beide kijk je gemakkelijk terug bij NLZIET. Je kijkt zonder reclame waar en wanneer je wil naar je favorieten tv-programma’s. NLZIET is per maand online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast! Veel kijkplezier!

  • Online televisiekijken waar en wanneer het jou uitkomt
  • Kijk live, terug en vooruit naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Probeer het eens uit, de eerste maand is gratis. Niets voor jou? Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.