RTL Boulevard live kijken

Kijk RTL Boulevard live

Ben je onderweg en sta je op het punt om het laatste nieuws van RTL Boulevard te missen? Bij NLZIET kijk je RTL Boulevard live waar je maar wilt met de app op je smartphone of tablet. Naast live kijken naar je favoriete actualiteitenprogramma’s kun je ook programma’s terug- en soms vooruitkijken. Vanaf nu mis je niets meer!

Altijd op de hoogte

Kijk dagelijks naar live naar RTL Boulevard en blijf op de hoogte van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws! De onderwerpen wisselen elkaar in hoog tempo af. In combinatie met sappige gossip en grappig commentaar van de presentatoren blijf je als kijker geboeid tot het einde.

 

Al bijna twintig jaar op tv

RTL Boulevard is al bijna twintig jaar live te zien op de zender RTL 4. Het beginsucces was te wijten aan de chemie tussen de twee BN’ers aan de desk: Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde. De presentatie is in loop van de jaren in handen geweest van onder andere Daphne Bunskoek, Winston Gerschtanowitz, Ruben Nicolai en Peter van der Vorst. De voice-over wordt sinds het begin af aan ingesproken door Jeroen Kijk in de Vegte, de vertrouwde stem van RTL Boulevard. De opnames vonden vanaf de start van het programma in 2001 plaats in Studio 16 op het Media Park in Hilversum, maar in 2016 verhuisde het programma naar het Leidseplein in Amsterdam.

 

RTL Boulevard – Weekend Editie

Kun je geen genoeg krijgen van RTL Boulevard? Sinds 9 september 2017 kun je ook genieten van de Weekend Editie. Elke zaterdag en zondag start je het begin van je avond met RTL Boulevard, ook dan word je weer bijgepraat over de laatste nieuwtjes.

 

Overal live tv met NLZIET

Wist je dat je met de app van NLZIET in heel Nederland en de EU televisie kunt kijken? Je kijkt live, terug en soms zelfs vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk vanavond RTL Boulevard live op RTL 4.

  • Kijk live naar de 16 tv-zenders van NPO, RTL en SBS
  • Stream op twee apparaten tegelijk binnen één abonnement
  • Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar programma's en series
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.