RTL Boulevard live kijken

Kijk RTL Boulevard live

Ben je onderweg en sta je op het punt om het laatste nieuws van RTL Boulevard te missen? Bij NLZIET kijk je RTL Boulevard live waar je maar wilt met de app op je smartphone of tablet. Naast live kijken naar je favoriete actualiteiten programma’s kun je ook programma’s terug- en soms vooruitkijken.

Altijd op de hoogte

Kijk dagelijks live naar RTL Boulevard en blijf op de hoogte van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws! De onderwerpen wisselen elkaar in hoog tempo af. In combinatie met sappige gossip en grappig commentaar van de RTL Boulevard presentatoren blijf je als kijker geboeid tot het einde.

Al bijna twintig jaar op tv

Het praatprogramma is al bijna twintig jaar live te zien op de zender RTL 4Het succes was in het begin te wijten aan de chemie tussen de twee BN’ers aan de desk: Beau van Erven Dorens en Albert Verlinde. De RTL Boulevard presentatoren waren de afgelopen jaren onder andere Daphne Bunskoek, Winston Gerschtanowitz, Ruben Nicolai en Peter van der Vorst. De voice-over wordt sinds het begin af aan ingesproken door Jeroen Kijk in de Vegte, de vertrouwde stem van het programma. De opnames vonden vanaf de start van het programma in 2001 plaats in Studio 16 op het Media Park in Hilversum, maar in 2016 verhuisde het programma naar het Leidseplein in Amsterdam.

RTL Boulevard – Weekend Editie

Kun je geen genoeg krijgen van RTL Boulevard? Sinds 9 september 2017 kun je ook genieten van de Weekend Editie. De vaste RTL Boulevard presentatoren verzorgen ook de presentatie in het weekend. Elke zaterdag en zondag start je het begin van je avond met het praatprogramma, ook dan word je weer bijgepraat over de laatste nieuwtjes.

Overal live tv met NLZIET

Wist je dat je met de app van NLZIET in heel Nederland en de EU televisie kunt kijken? Je kijkt live, terug en soms zelfs vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS. Benieuwd? Probeer NLZIET de eerste maand voor €0,01 en kijk vanavond RTL Boulevard live op RTL 4.

  • Kijk live naar de 21 tv-zenders van NPO, RTL en SBS
  • Stream op twee apparaten tegelijk binnen één abonnement
  • Kijk live, terug en soms zelfs vooruit naar programma's en series
Meer weten?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.