Ontdek de leukste reality tv-programma's NLZIET

Ontdek de leukste reality tv-programma’s

23 september 2022

De leukste reality tv-programma’s kijken? Dan hebben we leuke tips voor je. Op NLZIET zijn talloze afleveringen van jouw favoriete reality tv-series te zien.

Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s Nog geen NLZIET-abonnement? Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

Probeer 14 dagen gratis

Poldermocro’s

Je kunt de Marokkaan wel uit Nederland halen, maar haal je Nederland ook uit de Marokkaan? Met die vraag worden zes jonge uitgesproken en totaal verschillende Marokkaanse Nederlanders geconfronteerd in het geboorteland van hun ouders. Een zoektocht naar hun eigen identiteit.

Lang Leve de Liefde

Een liefdesexperiment op SBS6, Lang Leve de Liefde. In dit programma’s daten singles 24-uur lang. Na die 24 uur bepalen de deelnemers of ze de date willen verlengen naar 5 dagen. Vinden ze hun ware liefde?

Steenrijk, Straatarm

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld inkomen een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het eind van de week wordt duidelijk hoeveel de families gemeen hebben.

Chateau Meiland

Wat goeeeed! Deze reality show heeft maar liefst 7 seizoenen. In de afleveringen van Chateau Meiland volgen we Maxime, Erica, Montana en Martien Meiland. Hun avontuur begon in Frankrijk, maar ze kregen heimwee naar Nederland. Daarom gingen ze terug naar hun oude, vertrouwde Noordwijk.

Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson proberen twintig deelnemers te overleven op een onbewoond eiland. Deze kandidaten worden onderverdeeld in 2 kampen. Het kamp dat een proef niet wint, beslist wie er van de deelnemers naar huis moet.

Vier Handen Op Eén Buik

In Vier Handen Op Eén Buik laten jonge aanstaande moeders laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Een bekende moeder staat hen bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

Familie Gillis: Massa is Kassa

Wie van Familie Meiland houdt, waardeert ook Familie Gillis. In dit programma strijdt Peter voor zijn vakantieparken. Tijdens de coronacrisis sloten veel partner, maar het gezin doet er alles aan om de vakantieadressen klaar te maken voor het nieuwe vakantieseizoen.

B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde zoeken B&B-eigenaren ware liefde. Potentiële partners logeren bij hun date, net zoals bij Boer Zoekt Vrouw. Wie worden de gelukkigen van het nieuwe seizoen?

Beste Zangers

In Beste Zangers reizen zangtalenten af naar het altijd mooie Ibiza om elkaars nummers te ‘coveren’. Dit programma wordt gepresenteerd door Jan Smit. Doordat de zangers een tijd met elkaar leven, krijgen ze een sterke band, waardoor de mooiste vriendschappen ontstaan.

Big Brother

Deelnemers verblijven wekenlang in een Big Brother-huis zonder een telefoon en social media. 24/7 kun jij ze dagelijks volgen via de RTL 5 livestream. Hoe voelt het om afgezonderd te zijn van de buitenwereld?

First Dates

Potentiële partners daten een avond met elkaar in het First Dates-restaurant. De ideale setting om diepe vragen aan elkaar te stellen. Na de date besluit ieder voor zich of ze nog willen afspreken. Het kan ook zijn dat ze het bij één date laten.

Married At First Sight

In Married at First Sight worden singles op basis van hun profiel aan een andere single gekoppeld. De koppeling voert een viertal experts uit. De singles zien elkaar voor de eerste keer recht voor het altaar. Dit alles onder leiding van Carlo Boszhard.

Boer Zoekt Vrouw

In Boer zoekt Vrouw gaan 10 boeren over het hele land op zoek naar de liefde. 10 vrouwen of mannen komen langs bij de boeren op de boerderij. Hoe leren ze elkaar beter kennen? En is er sprake van liefde?

Kijk live en on demand naar reality tv

Zin gekregen om reality tv-programma’s te bingewatchen? NLZIET is dé plek om onbeperkt reality series te kijken. Ontdek het ruime aanbod van onder andere NPO, RTL en SBS. Kijk live en terug op meerdere apparaten. De meeste programma’s kun je reclamevrij terugkijken. Veel kijkplezier!

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis