Reality tv kijk je bij NLZIET

De leukste reality tv-programma’s kijken? Dan hebben we leuke tips voor je. Op NLZIET zijn talloze afleveringen van jouw favoriete reality tv-series te zien.


Voor het kijken van deze programma’s heb je een abonnement op NLZIET nodig. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct. Daarna vanaf 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.Poldermocro’s

Je kunt de Marokkaan wel uit Nederland halen, maar haal je Nederland ook uit de Marokkaan? Met die vraag worden zes jonge uitgesproken en totaal verschillende Marokkaanse Nederlanders geconfronteerd in het geboorteland van hun ouders. Een zoektocht naar hun eigen identiteit.


Lang Leve de Liefde

Een liefdesexperiment op SBS6, Lang Leve de Liefde. In dit programma’s daten singles 24-uur lang. Na die 24 uur bepalen de deelnemers of ze de date willen verlengen naar 5 dagen. Vinden ze hun ware liefde?


Steenrijk, Straatarm

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld inkomen een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het eind van de week wordt duidelijk hoeveel de families gemeen hebben.

Chateau Meiland

Wat goeeeed! Deze reality show heeft maar liefst 7 seizoenen. In de afleveringen van Chateau Meiland volgen we Maxime, Erica, Montana en Martien Meiland. Hun avontuur begon in Frankrijk, maar ze kregen heimwee naar Nederland. Daarom gingen ze terug naar hun oude, vertrouwde Noordwijk.

Expeditie Robinson

In Expeditie Robinson proberen twintig deelnemers te overleven op een onbewoond eiland. Deze kandidaten worden onderverdeeld in 2 kampen. Het kamp dat een proef niet wint, beslist wie er van de deelnemers naar huis moet.

Vier Handen Op Eén Buik

In Vier Handen Op Eén Buik laten jonge aanstaande moeders laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Een bekende moeder staat hen bij tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

Familie Gillis: Massa is Kassa

Wie van Familie Meiland houdt, waardeert ook Familie Gillis. In dit programma strijdt Peter voor zijn vakantieparken. Tijdens de coronacrisis sloten veel partner, maar het gezin doet er alles aan om de vakantieadressen klaar te maken voor het nieuwe vakantieseizoen.


B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde zoeken B&B-eigenaren ware liefde. Potentiële partners logeren bij hun date, net zoals bij Boer Zoekt Vrouw. Wie worden de gelukkigen van het nieuwe seizoen?


Beste Zangers

In Beste Zangers reizen zangtalenten af naar het altijd mooie Ibiza om elkaars nummers te ‘coveren’. Dit programma wordt gepresenteerd door Jan Smit. Doordat de zangers een tijd met elkaar leven, krijgen ze een sterke band, waardoor de mooiste vriendschappen ontstaan.


Big Brother

Deelnemers verblijven wekenlang in een Big Brother-huis zonder een telefoon en social media. 24/7 kun jij ze dagelijks volgen via de RTL 5 livestream. Hoe voelt het om afgezonderd te zijn van de buitenwereld?


First Dates

Potentiële partners daten een avond met elkaar in het First Dates-restaurant. De ideale setting om diepe vragen aan elkaar te stellen. Na de date besluit ieder voor zich of ze nog willen afspreken. Het kan ook zijn dat ze het bij één date laten.


Married At First Sight

In Married at First Sight worden singles op basis van hun profiel aan een andere single gekoppeld. De koppeling voert een viertal experts uit. De singles zien elkaar voor de eerste keer recht voor het altaar. Dit alles onder leiding van Carlo Boszhard. 


Boer Zoekt Vrouw

In Boer zoekt Vrouw gaan 10 boeren over het hele land op zoek naar de liefde. 10 vrouwen of mannen komen langs bij de boeren op de boerderij. Hoe leren ze elkaar beter kennen? En is er sprake van liefde?


Kijk live en on demand naar reality tv

Zin gekregen om reality tv-programma’s te bingewatchen? NLZIET is dé plek om onbeperkt reality series te kijken. Ontdek het ruime aanbod van onder andere NPO, RTL en SBS. Kijk live en terug op meerdere apparaten. De meeste programma’s kun je reclamevrij terugkijken. Veel kijkplezier!