Expeditie Robinson deelnemers

Expeditie Robinson is terug met alweer het 22e seizoen! Dit zijn de Expeditie Robinson deelnemers van het nieuwe seizoen. Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke week te zien bij NLZIET.

Probeer 14 dagen gratis en kijk direct naar de afleveringen van Expeditie Robinson bij NLZIET.
Dit zijn de Expeditie Robinson deelnemers!

Iliass Ojja

Iliass Ojja is een Nederlandse acteur, geboren in Amsterdam. Hij is vooral bekend door de populaire serie Mocro Maffia. We zijn benieuwd of hij zijn rol in Robinson ook goed kan spelen.


Susan Radder

De 23-jarige actrice Susan Radder is vooral bekend door haar rol als Lieke Meijer in Oogappels. Daarnaast heeft ze rollen gespeeld in Pijnstillers en De Slag om de Schelde. Susan is een jonge, fitte en veelzijdige actrice die mensen nog wel eens om de tuin kan leiden.


London Loy

De 47-jarige London Loy is naast tv-kok ook model en fotograaf. Hij won in 2017 het programma Topchef Academie. Een kok is voor deelnemers erg geliefd en populair, zo kunnen de andere kandidaten namelijk beter eten. Zullen de kookkunsten van London hem helpen op het eiland?


Laura Vlasblom

Laura Vlasblom is zangeres, actrice en stemactrice. Ze is 53 jaar en geboren in Drachten. Laura begon als zangeres in Kinderen voor Kinderen. Daarna heeft ze in 1986 meegedaan aan het Eurovisie Songfestival.


Dennis Wilt

De 52-jarige Dennis Wilt is meteoroloog en presentator. Hij presenteerde jarenlang Het Weer op RTL en nu is hij weerman bij SBS. Helpt hem zijn wetenschappelijke bij de proeven?


Liza Sips

Liza Sips is een actrice, stemactrice, presentatrice en schrijfster. Lisa werd vooral bekend door haar rol als Vicky Pouw in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarnaast speelde ze in veel Nederlandse films.


Thijs Boermans

Thijs Boermans is een 25-jarige acteur uit Amsterdam. Hij werd bekend door zijn rollen in Flikken Maastricht en De held. Naast acteur is hij ook model. Thijs is goede vrienden met de winnaar van het vorige seizoen, Robbert Rodenburg. Zal Robbert hem nog tips hebben gegeven, zodat hij dit seizoen kan winnen?


Niels Oosthoek

De 32-jarige acteur en presentator Niels Oosthoek is vooral bekend door zijn voormalige YouTube-serie Gierige Gasten. Niels is vader van een zoon over wie hij graag veel foto’s deelt op zijn Instagram-profiel.


Devrim Aslan

Devrim Aslan is bekend als Champion in Beat The Champions. Dus hij houdt wel van een spelletje. Expeditie Robinson is één van zijn favoriete spellen. Een seizoen met veel regen, weinig eten, een hoop leuke mensen en weinig slaap. Op een of andere manier heeft Devrim daar zin in.


Rose Betram

De 27-jarige Rose Bertram is een Belgisch model. Haar populariteit groeide toen ze een relatie kreeg met Gregory van der Wiel. Rose was laatst te zien in het online programma Open Kaart van Robbert Rodenburg, de vorige winnaar van Expeditie Robinson.


Vincent Vianen

Vincent Vianen is danser en choreograaf. In 2010 startte hij zijn danscarrière in de Verenigde Staten. Hij danste daar onder andere voor grootheden als Jermaine Jackson en Usher. Vincent is later ook hiphop-choreograaf geworden voor So You Think You Can Dance. Kan hij zich ook moeiteloos door dit avontuur dansen?


Juultje Tieleman

De 23-jarige influencer Juultje Tieleman is de jongste deelnemer van dit seizoen! Juultje is in 2016 bekend geworden doordat ze voorkwam in de vlogs van haar voormalige vriend, YouTuber Gio Latooy.


Ferry Weertman

Ferry Weertman is een Nederlandse zwemmer die gespecialiseerd is in lange afstanden in het open water. Hij won in 2016 olympisch goud op de tien kilometer. Hoe groot is zijn voordeel?


Chatilla van Grinsven

Chatilla van Grinsven is een professioneel basketbalspeelster. Chatilla heeft ook meegedaan aan De Verraders. In dit programma heeft ze haar fanatisme en sluwheid laten zien. Kan ze deze kwaliteiten ook combineren tijdens de expeditie?


Mike Weerts

Mike Weerts is een acteur. Hij brak door met zijn rol in Onderweg naar morgen. Daarnaast speelde hij in verschillende Nederlandse films en series, zoals Celblok H en Ferry.


Kirsten Westrik

Presentatrice Kirsten Westrik is vooral bekend van haar werk bij het RTL 5-programma 112 vandaag. Kirstens zus, Merel Westrik, was in 2019 de Mol in Wie Is De Mol? Kan Kirsten ook een dubbelrol spelen?


Niek Roozen

De 24-jarige Niek Roozen is acteur. Na zijn succes in Brugklas, wist hij een enorme online bereik op te bouwen. Hij werd steeds meer gevraagd voor projecten, en voor NPO Zapp maakte hij zelfs zijn eigen programma, Britt & Niek On Topic.


April Darby

April Darby is een Nederlands-Amerikaanse zangeres en musicalactrice. Ze speelde in musicals als The Bodyguard en Sister Act. April deed in 2019 mee aan The Voice of Holland. Daardoor groeide haar bekendheid bij het grote publiek.


Dzifa Kusenuh

Dzifah Kusenuh is actrice, presentatrice en zangeres. Ze werd landelijk bekend door haar jarenlange deelname aan het populaire jeugdprogramma Checkpoint. Nu presenteert ze zowel online als op televisieprogramma’s voor BNN.


Harry Piekema

De 63-jarige Harry Piekema is acteur, televisiepresentator en stemacteur. Hij speelde van 2004 tot 2014 de supermarktmanager in reclamespotjes voor de Albert Heijn. Harry is met zijn 63 jaar de oudste deelnemer van Expeditie Robinson 2022.


Marion Pauw

Marion Pauw is schrijfster, geboren in Tasmanië, Australië en woont nu in Spanje. Haar boek Daglicht is zelfs verfilmd. Marion viel in 2012 als eerste af in Wie Is De Mol? Gaat Expeditie haar beter af?


Expeditie Robinson gemist en terugkijken?

Benieuwd hoe de Expeditie Robinson deelnemers het ervan afbrengen? Of heb je een aflevering van Expeditie Robinson gemist? Kijk je alle afleveringen on demand zonder reclame terug. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct. Daarna betaal je slechts 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Veel kijkplezier!