Expeditie Robinson deelnemers

Iedereen zag nog maar kortgeleden hoe Robbert Rodenburg seizoen 21 van het overlevingsprogramma Expeditie Robinson won. Nu komt Expeditie Robinson met een geheel nieuw seizoen, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Art Rooijakkers. De deelnemers van Expeditie Robinson zijn de echte All-Stars!

Probeer 1 maand gratis en kijk direct naar de afleveringen van Expeditie Robinson. Kijk na iedere aflevering een aflevering vooruit bij NLZIET.
Dit zijn de Expeditie Robinson: All Stars deelnemers!

Dit zijn de deelnemers van Expeditie Robinson 2022

Bertie Steur

Bertie was de winnaar van het 17e seizoen van Expeditie Robinson. Nadat ze vroeg werd weggestemd zat ze een maand lang op het afvallerseiland. Hier heeft ze een bijzondere band opgebouwd met Jay Jay. Als nuchtere boerin laat Bertie zich niet snel gek maken. Ben jij ook zo benieuwd hoe ver ze het gaat schoppen?


Carlos Platier Luna

Nadat Carlos als onbekende Nederlander het 18e seizoen van Expeditie Robinson heeft gewonnen, is zijn leven compleet veranderd. Hij stond opeens in de schijnwerpers en kon niet meer normaal over straat. Na zijn deelname was de judoka nog geregeld in verschillende televisieprogramma’s te zien, zoals Expeditie Robinson: Eilandpraat en Boxing Stars.  


Dio

Dio deed in hetzelfde seizoen als Bertie mee en moest het tegen haar opnemen in de finale. Hij was de eerste rapper die het tot de finale heeft geschopt. Dio speelde als deelnemer een sluw spelletje. Hij heeft verschillende bondgenoten verraden en ze met valse beloftes weggespeeld. Krijgt hij dat dit seizoen weer voor elkaar?


Dominique Halzeger

Dominique deed in 2018 mee als onbekende. Hier moest ze het in de finale opnemen tegen winnaar boer Jan en atleet Gregory Sedoc. Zij doen ook weer beide mee aan dit seizoen, dus Dominique is klaar voor een revanche!


Edith Bosch

Als voormalig judoka en Olympiër won Edith in 2013 Expeditie Robinson. Ze nam het op tegen Anna-Alicia Sklias en Geraldine Kemper, die nu het nieuwe seizoen presenteert. Deze finale ging de geschiedenis in als eerste finale met alleen maar vrouwelijke deelnemers.


Ferry Doedens

Acteur en zanger Ferry Doedens haalde in 2014 de finale van Expeditie Robinson. Ferry vond het heerlijk om er even tussenuit te zijn, zijn telefoon in te leveren en terug te gaan naar de basis. Ferry vond het wel moeilijk om te gaan met de verveling. We gaan zien hoe het deze keer voor hem gaat zijn.


Gregory Sedoc

Gregory deed in 2018 mee. Hij stond in de finale met Dominique Hazeleger en boer Jan. Gregory heeft zelf gezegd dat hij op het eiland niet zichzelf was. Hij heeft een rol gespeeld en heeft zich minder lief voorgedaan dan hij eigenlijk is. Zal hij deze rol weer oppakken tijdens dit seizoen van Expeditie Robinson?


Hugo Kennis

In 2019 won tv-kok Hugo Kennis Expeditie Robinson. Als ijzersterke deelnemer won hij na de samensmelting proef na proef. De finale van Hugo was een historische finale. Die werd verdeeld over twee dagen omdat de laatste proef te moeilijk was en het te slecht weer begon te worden. Hugo had het wel zwaar op het eiland maar hij wil deze kans absoluut niet missen.


Jan Bronninkdreef

Jan Bronninkreef, ook wel bekend als Boer Jan, was een deelnemer die Nederland niet snel zal vergeten. Als nuchtere boer won hij in 2018 het 19e seizoen van Expeditie Robinson. Jan wilde al heel lang meedoen aan het programma. En nu hij de kans krijgt om nog een keer mee te doen kan, hij die natuurlijk niet laten liggen.


Kay Nambiar

Model, presentator en muzikant Kay Nambiar won in 2014 het 16e seizoen van Expeditie Robinson. Hij stond toen in de finale met Ferry Doedens en Krystl Pullens. Kay Nambiar speelde in zijn seizoen een tactisch spel. Hij speelde een opvallend dubbelspel met beste vriend Freddy, ze hebben tot de samensmelting volgehouden dat ze elkaar niet kenden.


Krystl Pullens

Zangeres Krystl heeft het in het 16e seizoen geschopt tot de finale. Weinig eten was voor Krystl een grote uitdaging. Ze woog na haar deelname aan de expeditie nog maar 42 kilo. Na haar deelname heeft ze extra veel genoten van al het lekkere eten. Zal ze dat na deze expeditie ook weer doen?


Mariana Verkerk

Mariana werd door veel fans geliefd en gehaat tijdens haar deelname aan het 20e seizoen. Ze heeft door het winnen van proeven en haar listige strategieën genoeg deelnemers naar huis gestuurd. Gaat ze deze vaardigheden nu ook weer gebruiken?


Niels Gomperts

Acteur Niels Gomperts, onder andere bekend van zijn rol in Penoza, deed mee aan het 18e seizoen van Expeditie Robinson. Hij eindigde uiteindelijk op de vijfde plaats. Niels werd door veel van zijn medekandidaten gezien als een terechte winnaar en een echte Robinson. Zal hij de titel als echte Robinson deze keer wel behalen?


Rita Berger

Rita Berger deed mee aan de 7e editie van Expeditie Robinson. In dit seizoen deden er nog geen bekende Nederlanders mee aan het programma. De permanente honger was voor Rita het zwaarst. Maar ze vond Expeditie Robinson het mooiste wat ze ooit heeft meegemaakt en daarom kan ze deze kans natuurlijk niet laten liggen.


Sebastiaan Labrie

Acteur en presentator Sebastiaan Labrie eindigde in 2010 als halvefinalist. Sebastiaan was tijdens zijn deelname mentaal heel sterk, maar zijn lichaam heeft hem wel teleurgesteld. Hij viel tijdens zijn deelname maar liefst 14 kilo af.


Thomas Dekker

Voormalig wielrenner Thomas Dekker deed mee aan Expeditie Robinson in 2016. Hij stond in de finale met Dio en Bertie, waarbij hij uiteindelijk verloor van Bertie. Thomas heeft gezegd dat hij nooit meer mee zou doen aan Expeditie Robinson. Komen we er dit seizoen achter waarom hij toch wel heeft besloten mee te doen?Benieuwd hoe de Expeditie Robinson deelnemers het ervan afbrengen? Of heb je een aflevering van Expeditie Robinson gemist? Kijk je alle afleveringen reclamevrij terug wanneer je wilt, of kijk zelfs iedere week na elke aflevering één aflevering vooruit bij NLZIET. Probeer 1 maand gratis en kijk direct. Daarna betaal je slechts 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.


Veel kijkplezier!