Veronica Inside gemist?

Veronica Inside terugkijken waar het jou uitkomt!

Al sinds 2001 is de voetbaltalkshow Veronica Inside (afgekort VI) niet meer van de Nederlandse kijkbuis weg te denken. Jarenlang werd het onder de naam Voetbal Inside uitgezonden op RTL 7. In de zomer van 2018 ging het programma over naar Veronica en kreeg het de nieuwe naam Veronica Inside. Het concept bleef hetzelfde, alleen werd het programma in een nieuw jasje gestoken, met een nieuwe vormgeving, rubrieken en decor.

 

In de talkshow discussieert Wilfred Genee wekelijks met Johan Derksen en René van der Gijp over de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld en daarbuiten. Naast deze drie heren zitten er ook regelmatig andere vaste gasten aan tafel, zoals Hans Kraay en Wim Kieft. Heb jij Veronica Inside gemist of lukt het je niet altijd om op maandag en vrijdag voor de tv te zitten? Geen probleem! Met NLZIET kijk je Veronica Inside live, maar kun je ook op elk gewenst moment Veronica Inside terugkijken. De eerste maand probeer je NLZIET voor slechts €0,01. Daarna betaal je €7,95 per maand.

Wist je dat?

  • Het trio in 2018 vertrokken is bij RTL? De heren hebben zich voor ten minste 4 jaar verbonden aan Talpa TV. VI blijft wel gewoon te zien zijn op dezelfde dagen en tijdstippen, alleen nu bij Veronica. Onder de naam Veronica Inside.
  • Veronica Inside ook een boekenlijn is? Ze geven verschillende sportboeken uit, waaronder: “De wereld volgens Gijp”, “De hand van Louis van Gaal” en “Rico”.
  • De heren van VI een plek op de RTL Walk Of Fame hebben weten te bemachtigen. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen hebben gezamenlijk een plek gekregen.
  • Veronica Inside een eigen boxershort lijn heeft gelanceerd?
  • Het programma regelmatig in het nieuws komt vanwege de lompe, grove grappen die de heren maken.
  • VI in 2011 de Gouden Televizier-Ring won? Dit was toen geheel tegen ieders verwachting in.

VI onderweg kijken

Met NLZIET hoef je je favoriete voetbal talkshow nooit meer te missen. Je kunt met NLZIET Veronica Inside ook gewoon onderweg kijken. Of je nu in de trein zit of ergens op vakantie in Europa bent, met de app van NLZIET voor op je telefoon of tablet kun je ook onderweg televisie kijken. Zo hoef je VI nooit meer te missen!

 

Elke maandag- en vrijdagavond de leukste voetbaldiscussies

Wist je dat Veronica Inside elke maandag- en vrijdagavond om 20:30 te zien is? Wilfred Genee praat je samen met zijn tafelgasten bij over voetbalwedstrijden, strategieën en prestaties van topvoetballers. Maar de heren kijken ook verder dan voetbal, ook de dagelijkse dingen en het nieuws komen ruimschoots aan bod in het programma.

 

VI presentator: Wilfred Genee

Wilfred is al sinds het begin het vaste gezicht van Veronica Inside, voorheen Voetbal Inside. Daarnaast presenteerde hij verschillende voetbalgerelateerde programma’s voor RTL en presenteert hij sinds 2009 iedere vrijdag het programma The Friday Move op BNR nieuwsradio.

 

In 2018 werd bekend dat John de Mol jr. Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen een vierjarig contract had aangeboden om Voetbal Inside door te zetten op Veronica. Dat doen ze dus sinds augustus 2018 onder de naam Veronica Inside. Genee presenteert ook het gelijknamige radioprogramma op Radio Veronica.

 

De analisten

Naast Wilfred Genee zitten er ook wekelijks analytici aan tafel die samen met Genee alles over en rondom voetbal bespreken. René van der Gijp en Johan Derksen zijn al jaren de vaste analisten in het programma en naast hen schuiven regelmatig vaste gasten aan, zoals Hans kraay, Jan Boskamp en Valentijn Driessen.

 

René van der Gijp

Van der Gijp kun je kennen als oud-profvoetballer, hij heeft gespeeld voor Sparta, PSV, SC Heerenveen en voor Oranje. Meer dan veertien jaar speelde Van der Gijp in de Eredivisie. Na zijn succesvolle voetbalcarrière is hij nu analyticus bij VI. Ook is er in 2012 een boek over hem geschreven genaamd Gijp. Dit boek werd een bestseller.

 

Johan Derksen

Ook Derksen is een voormalig Nederlands voetballer. Na zijn voetbalcarrière maakte hij naam als sportjournalist en voetbalanalist. Derksen neemt in Veronica Inside geen blad voor de mond en is daarom ook regelmatig in het nieuws vanwege de ophef die zijn opmerkingen te weeg brengen. Naast zijn rol in VI schreef hij ook jarenlang voor het sportweekblad Voetbal International.

 

De Gouden Televizier-Ring

In 2011 won Veronica Inside, wat toen nog Voetbal International heette, de Gouden Televizier-Ring. De voetbaltalkshow kreeg ruim 37 procent van de stemmen en versloeg daarmee The Voice of Holland en Wie is de Mol?.

 

Veronica Inside terugkijken bij NLZIET

Met NLZIET kijk je ontzettend gemakkelijk programma’s terug. Het enige dat je nodig hebt is een abonnement op NLZIET. Download de NLZIET app op je telefoon of tablet, gebruik de app op je smart tv of kijk via onze website op je computer. Je kijkt naar de programma’s van NPO, RTL, SBS, Veronica en Net5. Met NLZIET heb je geen traditioneel tv-abonnement meer nodig!

 

Ook sport kijk je waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu live een sportuitzending op de NOS wilt zien, een Champions League wedstrijd wilt kijken of lekker wilt luisteren naar de mannen van VI, met NLZIET kijk je al je favoriete sportprogramma’s makkelijk terug via één app. Dus wil je Veronica Inside live kijken of heb je Veronica Inside gemist? Probeer NLZIET dan nu één maand voor €0,01! Met NLZIET kun je afleveringen van Veronica Inside tot wel een jaar na uitzending terugkijken. Veel kijkplezier!

Nog meer tv-plezier voor de voetballiefhebber
Live naar de Champions Leaugeue, NCIS, The Big Bang Theory en Border Security kijken? Dan zit je goed bij veronica!
Bij de NOS kun je terecht voor je dagelijkse portie sport-tv! Van voetbal tot Formule 1.
Kijk naar de wedstrijden van de Champions League waar het jou uitkomt!
  • Kijk VI live waar het jou uitkomt
  • De programma’s van NPO, RTL en SBS bij elkaar in één abonnement
  • Kijken waar en wanneer je maar wilt op mobiel, tablet, laptop en smart tv
Meer weten?

Wil je weten wat je nog meer met NLZIET kunt zien? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Hoe snel staat iets op NLZIET?
Bij NLZIET kun je programma's live kijken. Heb je de start van het programma gemist? Gebruik dan de "begin gemist"-functie. De on demand video zonder reclame kun je direct (in ieder geval binnen een uur) na uitzending online verwachten.
Is alles een jaar terug te kijken?
De meeste programma's zijn een jaar lang terug te kijken. Enkele programma's zijn korter beschikbaar vanwege de uitzendrechten.
Kan ik programma's downloaden?
Je kunt het aanbod van NLZIET niet opslaan of downloaden. Wel kun je alerts instellen om je favoriete programma's in een handig overzicht te houden. Je ontvangt dan automatisch een alert wanneer een nieuwe aflevering voor jou beschikbaar is.
Wat is de beeldkwaliteit van NLZIET?
Bij NLZIET worden alle programma's in de hoogst mogelijke kwaliteit online gezet. De beeldkwaliteit kan verschillen per aanbieder en per apparaat waarop het wordt afgespeeld. De kwaliteit kan ook beïnvloed worden door andere factoren, zoals je locatie, de beschikbare bandbreedte en/of de snelheid van je internetverbinding.
Hoe kan ik zien welke programma's vooruit gekeken kunnen worden?
In de rij "Vooruitkijken" zie je per zendergroep (NPO Start, RTL XL en KIJK) welke programma's er vooruit te kijken zijn. Deze programma's zijn ook te herkennen aan het icoon wat bovenin de programmategel staat.