Veronica live kijken via NLZIET

Wil je Veronica live kijken zonder kabels of kastjes? Of zoek je een alternatief voor je dure tv-abonnement? NLZIET is dé vervanger voor een traditioneel tv-abonnement. Kijk live naar 38 tv-zenders. Ook als je een programma wil terugkijken, ben je bij NLZIET aan het juiste adres. Probeer NLZIET één maand gratis en start direct met kijken!Voordelen van NLZIET

  • Kijk Veronica live op je laptop, met de app op je smartphone en tablet of op je smart tv.
  • Daarnaast kun je ook kijken via de Google Chromecast, Android TV en via de Apple TV-app.
  • Op Veronica live voetbal kijken? Kijk live en on demand waar je wilt!
  • Kijk gemakkelijk voordelig tv voor slechts 7,95 per maand.
  • Een abonnement is maandelijks opzegbaar.
  • Je kunt in heel de EU kijken.


Veronica live voetbal

Via de NLZIET app kun je op Veronica live voetbal volgen en dus ook de meeste Europa League wedstrijden. Dus ga er lekker voor zitten en volg de wedstrijden gemakkelijk op een apparaat naar keuze! Benieuwd naar welke wedstrijden je vanavond kunt kijken? Lees dan het blog over welke wedstrijden je van voetbal vandaag live kunt kijken. Vanaf dit jaar kun je de wedstrijden van de Champions League op RTL 7 live kijken.


Televisie zonder tv

Met NLZIET kijk je overal tv en wanneer je maar wilt. Je hebt niet langer een tv-scherm nodig om live tv te kijken. Je kijkt alles van Veronica gemakkelijk online. Op je televisie, laptop, tablet en smartphone. Ook kan je nog gewoon op het grote tv-scherm kijken. Dat kan met onze smart tv-app, een Chromecast, Android TV of Apple TV-app. Ben je overtuigd en wil je direct Veronica live kijken? Probeer NLZIET dan nu de eerste maand gratis en kijk zonder kabels of kastjes!
Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Kan ik Veronica live kijken met NLZIET?

Ja! Het enige wat je hoeft te doen is de app van NLZIET te installeren op een device naar keuze. Zo kun je jouw favoriete programma’s kijken.

Op welke apparaten is NLZIET beschikbaar?

O.a. op je tv, smartphone, tablet en laptop.

Kan ik tijdens een aflevering programma’s terugspoelen naar de start?

Ja! Je kunt programma’s gewoon vanaf het begin afspelen voor als je de start gemist hebt.

Kan ik programma’s van Veronica terugkijken?

Ja, de meeste programma’s kijk je reclamevrij terug.

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

Welke zenders van SBS kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Je kunt Veronica, SBS6 en Net5 live kijken.