Alle programma's van Veronica live kijken

Alle programma’s van Veronica live kijken

Programma’s als NCIS, The Big Bang Theory en Border Security kijk je op Veronica live. Sommige programma’s wil je graag zien wanneer ze uitgezonden worden en niet later terugkijken. Daarom kan je via NLZIET Veronica live kijken. Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en start direct met kijken!

Mis niets meer van Veronica

Kijk alle programma’s van SBS online en live waar en wanneer je maar wil. Mis geen moment meer en kijk altijd Veronica live via NLZIET, probeer de eerste maand voor €0,01. Dit zijn de voordelen van NLZIET:

  • De programma’s van NPO, RTL en SBS live, terug of vooruitkijken
  • Meer dan 50.000 beschikbare programma’s
  • Kijken in de hoogst mogelijke kwaliteit
  • 365 dagen terugkijken zonder reclame
  • Makkelijk opzegbaar
  • 2 schermen tegelijk
  • Meldingen instellen voor favoriete programma’s

Kijk waar en wanneer het jou uitkomt

Kijk de programma’s van Veronica live op je laptop in de browser, met de app op je smartphone en tablet of op je tv met de smart tv app, via Google Cast en via de Apple TV-app. Zo kun je alles van Veronica live kijken waar jij wilt.

 

Kijk de programma’s van Veronica live

Overdag kijk je op Veronica naar de programma’s van Disney XD. Vanaf zes uur worden de Veronica programma’s uitgezonden. Op Veronica kijk je naar veel Amerikaanse series zoals NCIS, Hawaii Five-O en Scorpion. Daarnaast kan je op Veronica live voetbal kijken. Zoals de kwalificatiewedstrijden van het Nederlandse mannen en vrouwen elftal en de UEFA Champions league. Als dit niet uitkomt kan je ook achteraf nog de nabeschouwing terugkijken. Daarnaast kan je regelmatig de spannendste actiefilms van Veronica online kijken via NLZIET. Kijk onder andere live naar deze programma’s op Veronica:

 

Border Security

In Border Security volg je de douane van verschillende grote landen. Aan de landsgrenzen komen ze vaak de gekste dingen tegen. Van het smokkelen van drugs tot levende dieren. De douaniers hebben de handen vol aan mensen die verboden producten in hun koffer hebben zitten.

 

UEFA Champions League

Het belangrijkste Europese voetbaltoernooi georganiseerd door de UEFA. De Champions League is in 1955 gestart. De eerste 5 edities zijn door Real Madrid gewonnen en met de zesde zege in 1966 zijn zij recordhouder. Het toernooi is zes keer door een Nederlandse club gewonnen. Een keer door Feyenoord in 1970, door AFC Ajax in 1971, 1972, 1973 en 1995 en door PSV in 1988.

 

De tv-gids

In de tv-gids kun je direct zien wat er vandaag op Veronica te zien is. De tv-gids gaat tot een week terug en drie dagen vooruit. Heb je een programma gevonden dat je wilt zien, klik dan op het programma en de replay stream start direct. Zo kun je meteen zien wanneer je weer op Veronica voetbal live kunt kijken of een spectaculaire film begint.

 

Televisie zonder tv

Kijk overal waar en wanneer je maar wilt. Je hebt niet langer een tv-scherm nodig om live tv te kijken. Met NLZIET kijk je alles van SBS online. Dus op je televisie, laptop, tablet en smartphone. Maar je kan ook nog gewoon op het grote tv-scherm kijken. Bijvoorbeeld met de smart tv-app, Google Cast, HUMAX TV+ H3 en de Apple TV-app.

  • Kijk waar het jou uitkomt live naar de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS6, RTL 7, Veronica/Disney XD, Net5, RTL 8, RTL Z, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids
  • Live kijken, maar ook terug- en soms vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Is NLZIET toch niets voor jou? Je kunt je abonnement gemakkelijk online opzeggen via je account
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 16 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Naar welke zenders kan ik live kijken bij NLZIET?
NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.