Alle programma's van Veronica live kijken

Alle programma’s van Veronica live kijken

Programma’s als NCIS, The Big Bang Theory en Border Security kijk je live bij Veronica. En natuurlijk ook live voetbal, zoals de Champions League en het populaire voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Vanaf augustus is de UEFA Champions League 2019/2020 te zien op de SBS6 live stream. Sommige programma’s wil je graag zien wanneer ze uitgezonden worden en niet later terugkijken. Daarom kan je via NLZIET Veronica live kijken. Maar ook als je een programma gemist hebt, ben je bij NLZIET aan het juiste adres. Je kunt alle programma’s van Veronica namelijk ook tot een jaar terugkijken. Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en start direct met kijken!

Mis niets meer van Veronica

Kijk alle programma’s van Veronica online en live waar en wanneer je maar wil. Mis geen moment meer en kijk altijd Veronica live via NLZIET, probeer de eerste maand voor €0,01. Dit zijn de voordelen van NLZIET:

  • De programma’s van NPO, RTL en SBS live, terug of vooruitkijken
  • Meer dan 100.000 beschikbare programma’s
  • Kijken in de hoogst mogelijke kwaliteit
  • 365 dagen terugkijken zonder reclame
  • Makkelijk opzegbaar
  • Kijken op 2 schermen tegelijk
  • Meldingen instellen voor favoriete programma’s

Kijk waar en wanneer het jou uitkomt

Je kijkt de programma’s van Veronica live op je laptop in de browser, met de app op je smartphone en tablet of op je tv met de smart tv app. Daarnaast kun je ook kijken via de Google Chromecast, Android TV en via de Apple TV-app. NLZIET kijken kan in Nederland, maar ook als je op vakantie bent. Je kunt NLZIET namelijk in heel Europa kijken. Welke apparaat je ook gebruikt en waar je ook bent, Veronica live kijken doe je met NLZIET!

Veronica live voetbal, Amerikaanse series en meer

Overdag kijk je op Veronica naar de programma’s van Disney XD. Vanaf zes uur worden de Veronica programma’s uitgezonden. Op deze zender kijk je naar veel Amerikaanse series zoals NCIS, Hawaii Five-O en Scorpion. Daarnaast kan je op Veronica live voetbal kijken. Je kijkt de kwalificatiewedstrijden van het Nederlandse mannen en vrouwen elftal en natuurlijk de UEFA Champions league. Als dit niet uitkomt kan je ook achteraf nog de nabeschouwing terugkijken. Daarnaast volg je met NLZIET ook de spannende actiefilms die regelmatig worden uitgezonden op Veronica. Kijk onder andere live naar deze programma’s bij Veronica:

Veronica Inside

Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en wisselende gasten bespreken wekelijks wat er op en naast de voetbalvelden gebeurt. In Veronica Inside komen de meest interessante discussies over voetbal en andere zaken voorbij. Dit mag je niet missen!

Two and a Half Man

Charlie Harper (Charlie Sheen) is een vrijgezelle jingle- en reclameschrijver. Hij leidt een lekker leventje in zijn strandhuis in Malibu, verdient veel geld en heeft aan vrouwen geen gebrek. Zijn luxeleven wordt abrupt verstoord als zijn jongere broer Alan met zijn zoont Jake bij hem intrekken nadat Alans huwelijk op de klippen liep. Benieuw? Kijk iedere dag live naar Two and a Half Man bij Veronica.

The Big Bang Theory

Deze serie gaat over vier vrienden: Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper, Howard Wolowitz en Rajesh Koothrappali, die allemaal werken bij Caltech. Leonard, Sheldon en Rajesh zijn gepromoveerd en hebben een PhD in een natuurwetenschappelijke richting, Howard is een ingenieur met een masterdiploma. Het zijn alle vier echte geeks. Dit levert grappige situaties op wanneer ze op een dag een nieuw overbuurmeisje krijgen: Penny.

Border Security

In Border Security volg je de douane van verschillende grote landen. Aan de landsgrenzen komen ze vaak de gekste dingen tegen. Van het smokkelen van drugs tot levende dieren. De douaniers hebben de handen vol aan mensen die verboden producten in hun koffer hebben zitten.

UEFA Champions League

De Champions League is het belangrijkste Europese voetbaltoernooi dat door de UEFA wordt georganiseerd. Met NLZIET weet je zeker dat je niets van de Champions League hoeft te missen. Je kunt alle wedstrijden live volgen waar je maar wilt. En heb je een keer een wedstrijd gemist? Dan kijk je die ook gemakkelijk terug met NLZIET.

UEFA Champions League 2019/2020

Ook in de Champions League 2019/2020 kunnen we Ajax weer bewonderen in de groepsfase. Na de spannende wedstrijden van vorig jaar zijn ze gelukkig ook dit jaar weer van de partij. Via de NLZIET app kun je alle Veronica live voetbal wedstrijden volgen en dus ook alle Champions League wedstrijden. Dus ga er lekker voor zitten en volg de wedstrijden van Ajax gemakkelijk op een apparaat naar keuze! Vanaf Augustus zijn de wedstrijden van de Champions League te zien bij SBS6.

De tv-gids

In de tv-gids in de NLZIET-app kun je direct zien wat er vandaag op Veronica te zien is. De tv-gids gaat tot een week terug en drie dagen vooruit. Heb je een programma gevonden dat je wilt zien, klik dan op het programma en de replay stream start direct. Zo kun je direct zien wanneer je weer naar live voetbal kunt kijken of wanneer die leuke actiefilm begint.

Televisie zonder tv

Met NLZIET kijk je overal tv en wanneer je maar wilt. Je hebt niet langer een tv-scherm nodig om live tv te kijken. Je kijkt alles van Veronica gemakkelijk online. Op je televisie, laptop, tablet en smartphone. Ook kan je nog gewoon op het grote tv-scherm kijken. Dat kan met onze smart tv-app, een Chromecast, Android TV of Apple TV-app. Ben je overtuigd en wil je direct Veronica live kijken? Probeer NLZIET dan nu de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!

  • Live kijken, maar ook terug- en soms vooruitkijken naar de programma's van NPO, RTL en SBS
  • Is NLZIET toch niets voor jou? Je kunt je abonnement gemakkelijk online opzeggen via je account
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.