Overal de programma's van NPO2 live kijken

Online live NPO2 kijken

Programma’s van NPO 2 kijk je online live op je (smart)tv, computer, tablet en smartphone. Super handig, want zo bepaal je zelf wat en waar je kijkt. Zo kijk je VPRO Tegenlicht en Blauw Bloed direct live op NPO2 met de livestream van NLZIET.

Live de beste programma’s van NPO2

Goede series, achtergronden bij het nieuws en documentaires. Het soort programma’s dat bij NPO2 live te zien zijn. De zender omschrijft het aanbod als ‘programma’s die je verder laten kijken’. De tweede NPO zender richt zich daarmee op beschouwende programma’s. Informatieve achtergrond programma’s over nieuws en actualiteiten. Een paar bekende NPO2 programma’s:

 • VPRO Tegenlicht
  De zelfbenoemde future affairs-rubriek van de VPRO is een informatief programma. Trends en nieuwe ideeën in politiek, economie en maatschappij worden onderzocht.
 • Blauw Bloed
  De EO brengt de kijker iedere week op de hoogte van het wel en wee van de vorstenhuizen. Het Nederlandse koningshuis wordt extra uitgelicht. Staatsbezoeken, (exclusieve) interviews, geschiedenis en kleding, het komt allemaal aan bod.
 • De Slimste Mens
  Kennisquiz die elke doordeweekse dag te zien is, gepresenteerd door Philip Freriks. In de tv-quiz testen bekende Nederlanders hun kennis en ze strijden voor de welbegeerde titel, De Slimste Mens.

Start een programma vanuit de gids

Geen idee wat er op NPO2 live te zien is? Neem een kijkje in onze tv-gids. Tot een week terug en drie dagen vooruit zie je wat er uitgezonden wordt op de zenders van NPO, RTL en SBS. Een programma gevonden wat je graag wilt kijken? De meeste programma’s uit de gids kun je terugkijken, bijvoorbeeld BinnensteBuiten van eergisteren of het programma wat NPO 2 live uitzendt. Heel eenvoudig dus.

Tv-kijken zonder tv

Je bent niet langer gebonden aan het televisiescherm om televisie te kijken. Door online tv te kijken heb je meer vrijheid en zie jij wat jij wilt zien wanneer jij dat wil. Is het 22:00 uur en wil je op NPO2 live nieuwsuur kijken. Met de app op je smartphone kijk je overal in Nederland. Dus ook in de trein, in bed of in de tuin.

Hoe werkt dat dan? Online live tv

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Online start je een abonnement bij NLZIET (de eerste maand is gratis) en je hebt direct toegang tot de zestien grootste zenders van Nederland. Je kunt direct dat ene programma op NPO2 live kijken, of je kijkt iets van een week terug. Het kan allemaal, het abonnement biedt je live tv, uitzendingen die je gemist hebt en soms kun je zelfs programma’s vooruitkijken van NPO, RTL en SBS. Probeer het eens, je kan het abonnement altijd online opzeggen.

 • De grootste Nederlandse tv-zender live, terug en soms zelfs vooruit kijken. Alles bij elkaar.
 • Zoek door het grootste aanbod van Nederland, kijk in de tv-gids of neem een kijkje bij alle programma's. Er is altijd iets te zien.
 • Even geen tijd om tv te kijken, geen probleem, je kunt je abonnement starten en stoppen wanneer jij dat wilt. Je zit nergens aan vast.