NPO 2 live kijken met NLZIET

Met NLZIET kun je op NPO 2 live kijken naar jouw favoriete programma’s. NPO 2 heeft vele programma’s die inspelen op het nieuws en actualiteiten. Zo mis je niks van alles wat er momenteel in de wereld speelt. Je kunt niet alleen programma’s van NPO 2 live kijken, maar je kijkt ook naar alle zenders van NPO, RTL en SBS.

Start je proefabonnement en geniet van alles wat NLZIET te bieden heeft.Verdiepende zender

NPO 2 wordt ook wel gezien als de verdiepende zender van NPO. Deze zender biedt veel programma’s die in gaan op politiek, cultuur, samenleving en religie. Naast deze onderwerpen biedt NPO 2 ook veel programma’s aan die inspelen op nieuws en actualiteiten. Een aantal van deze programma’s zijn:


Nieuwsuur
Zembla
NOS Journaal
De Slimste Mens
Zomergasten


Al deze programma’s kun je kijken bij NLZIET. Als je NPO 2 live tv wil kijken en niks wil missen van jouw favoriete programma’s, kun je nu een proefabonnement bij NLZIET afsluiten.


Veelgestelde vragen

Welke programma’s van NPO 2 kan ik live kijken bij NLZIET?

Je kunt alle programma’s van NPO 2 live kijken bij NLZIET.

Kan ik ook programma’s van NPO 2 terugkijken als ik deze gemist heb?

Een uitzending van NPO gemist? Bij NLZIET kun je ook programma’s van NPO 2 terugkijken, tot wel een jaar. Zo hoef je niks te missen van NPO 2 en andere zenders.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Je kijkt bij NLZIET naar programma’s van NPO, RTL, SBS en regionale zenders. Kijk bijvoorbeeld NPO 1 en NPO 3 live. Ook kun je alle programma’s van RTL, SBS en NPO terugkijken.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op een device naar keuze, zoals Apple TV, Fire TV, smart tv, Android TV, telefoon, laptop en tablet

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.