NPO 2 live kijken met NLZIET

Op NPO 2 live kijken naar jouw favoriete programma’s. NPO 2 heeft vele programma’s die inspelen op het nieuws en actualiteiten. Zo mis je niks van alles wat er momenteel in de wereld speelt. Je kunt niet alleen programma’s van NPO 2 live kijken bij NLZIET, maar je kijkt naar alle zenders van NPO, RTL en SBS. Start je proefabonnement en geniet van alles wat NLZIET te bieden heeft!Voordelen van NLZIET

Online tv-kijken bij NLZIET biedt vele voordelen:

  • De programma’s van NPO, RTL en SBS live en on demand kijken
  • Tot een jaar terugkijken zonder reclame
  • Makkelijk opzegbaar
  • Meldingen instellen voor je favoriete programma’s
  • In heel de EU beschikbaar. Kijk dus waar en wanneer jij maar wilt
  • Goedkoop tv-kijken zonder kabel


Verdiepende zender

NPO 2 wordt ook wel gezien als de verdiepende zender van NPO. De zender biedt veel programma’s die in gaan op politiek, cultuur, samenleving en religie. Naast deze onderwerpen heeft NPO 2 ook veel programma’s die in gaan op nieuws en actualiteiten. Een aantal van deze programma’s zijn:


  • Nieuwsuur: In het programma Nieuwsuur wordt er veel aandacht besteed aan politiek, zowel op Nederlands als op Europees niveau. Alle gebeurtenissen uit Den Haag worden besproken, maar ook wordt er aandacht geschonken aan alle beslissingen van het Europees Parlement. Naast het politieke nieuws wordt er ook gekeken naar andere actualiteiten.
  • Zembla: Het onderzoeksjournalistiek programma Zembla onderzoekt ontwikkelingen en gebeurtenissen binnen de samenleving. Het doel van het programma is informatie verstrekken aan een breed publiek door middel van opiniërende journalistiek.
  • NOS Journaal: Het welbekende NOS Journaal wordt niet alleen op NPO 1 uitgezonden, maar ook op NPO 2. Het programma toont het belangrijkste nieuws van de dag en informeert de kijker over wat er gebeurt in eigen land en de rest van de wereld.
  • Sterren op het doek: In het programma Sterren op het Doek interviewt Özcan Akyol sterren als Freek Vonk, Dieuwertje Blok en Ruth Jacott worden. Het interview staat in het teken van persoonlijke verhalen, waarbij een drietal kunstenaars deze sterren zullen schilderen en de mooiste creaties zullen maken.


Al deze programma’s kun je kijken bij NLZIET. Als je NPO 2 live tv wil kijken en niks te missen van de programma’s van deze zender, kun je nu een proefabonnement bij NLZIET afsluiten.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Welke programma’s van NPO 2 kan ik live kijken bij NLZIET?

Je kunt alle programma’s van NPO 2 live kijken bij NLZIET.

Kan ik ook programma’s van NPO 2 terugkijken als ik deze gemist heb?

Bij NLZIET kun je ook programma’s van NPO 2 terugkijken, tot wel een jaar. Zo hoef je niks te missen van NPO 2 en andere zenders.

Welke zenders kan ik nog meer kijken bij NLZIET?

Je kijkt bij NLZIET naar programma’s van NPO, RTL, SBS en regionale zenders. Kijk bijvoorbeeld NPO 1 en NPO 3 live. Ook kun je alle programma’s van RTL, SBS en NPO terugkijken.

Op welke apparaten kan ik NLZIET kijken?

Op een device naar keuze, zoals Fire TV, smart tv, Android TV, telefoon, laptop en tablet

Hoe werkt de gratis proefperiode bij NLZIET?

Tijdens de kennismakingsperiode geniet je gratis van NLZIET. Ervaar zelf het totale programma-aanbod en het gemak. Je ziet direct onbeperkt de mooiste programma’s van NPO, SBS en RTL. Om je gegevens te controleren brengen we voor de proefperiode wel 1 cent in rekening. Als je tevreden bent en gebruik wil blijven maken van NLZIET, hoef je niets te doen. Na je kennismakingsperiode wordt je abonnement vanzelf omgezet naar een maandabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.