NOS live kijken

Volg overal het laatste nieuws

Wil jij altijd en overal het laatste nieuws volgen? Met de app van NLZIET kun jij overal waar jij maar wilt NOS live kijken. Waar je eerst met NLZIET alleen actualiteitenprogramma’s kon terugkijken, kun je nu ook NOS live tv-kijken. Mocht je toch een NOS live uitzending missen, dan markeer je het NOS programma gemakkelijk als favoriet. Je krijgt dan een melding van ons wanneer er een nieuwe aflevering van het programma voor je klaar staat zonder reclame.

Het laatste nieuws van NOS kijk je live met NLZIET

Betrouwbare en onafhankelijke nieuwsvoorziening

Al bijna veertig jaar heeft de NOS de verantwoordelijkheid om als publieke omroep betrouwbaar en onafhankelijk

nieuws te brengen. Dit doen zij door het uitzenden van journaals, sport en teletekst. NOS live volgen kan via de radio, televisie, internet, apps en sociale media.

NOS actualiteitenprogramma’s

De belangrijkste NOS live uitzendingen zijn de NOS Journaals. Deze zijn bijna ieder uur te zien. Het Achtuurjournaal is het meest uitgebreide journaal, hier wordt het nieuws van de hele dag zo uitgebreid mogelijk behandeld. Naast de reguliere nieuwsuitzendingen, wordt iedere schooldag het NOS Jeugdjournaal uitgezonden. Hier wordt het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer behandeld, speciaal voor de jonge kijker. In het programma NOS Nieuwsuur wordt er dieper ingegaan op actuele onderwerpen. Er wordt vooral aandacht besteed aan Nederlandse en Europese politiek en economisch nieuws. Het programma is dagelijks te zien op televisie.

NOS sportuitzendingen

Veel sportliefhebbers zullen NOS live kijken om de sportprogramma’s die de zender uitzendt. Meer dan tachtig sporten zijn te zien in de uitzendingen. De grootste sporten die op dit moment bij NOS live te zien zijn, zijn Formule 1, voetbal, wielrennen, schaatsen en tennis.

NOS Sportjournaal

Iedere dag rond zeven uur ‘s avonds is het Sportjournaal te zien met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

NOS Studio Sport

In het weekend kun je bij NOS live kijken naar Studio Sport met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

NOS Studio Sport Eredivisie

Voetballiefhebbers stemmen in het weekend af op Studio Sport Eredivisie. In dit programma zijn samenvattingen te zien van de gespeelde duels in de Eredivisie van die dag.

NOS Studio Voetbal

Na afloop van Studio Sport met wedstrijdsamenvattingen, kijken voetbalfans naar de talkshow Studio Voetbal.  In dit voetbalprogramma kijk je naar de nabeschouwing van het afgelopen voetbalweekend.

Studio Sportzomer

Naast de reguliere nieuws- en sportuitzendingen worden er ook thema uitzendingen uitgezonden van belangrijke sportevenementen. In het programma NOS Sportzomer worden de grote sportevenementen zoals de Olympische Zomerspelen, het Europees kampioenschap voetbal, het wereldkampioenschap voetbal en de Tour de France aan bod. Tijdens de gesprekken aan tafel komen reportages, nieuws en prijsvragen aan bod.

 

Wil je nu gelijk de mogelijkheid hebben om naar NOS live tv te kijken? Start gratis een proefabonnement bij NLZIET.

  • Met NLZIET heb je heel veel tv-programma's bijenkaar. Er zijn meer dan 50.000 beschikbare programma’s.
  • Samen gebruikmaken van het NLZIET abonnement is geen probleem. Kijk op twee schermen tegelijk naar hetzelfde NOS live programma of kijk een ander programma.
  • Kijk in HD kwaliteit alle programma’s van NPO, RTL en SBS. Kijk live, tot 365 dagen terug en soms zelf vooruit!