Kijk live naar de NOS waar jij wilt

Volg overal het laatste nieuws

Wil jij altijd en overal het laatste nieuws volgen? Met de app van NLZIET kun jij overal waar jij maar wilt NOS live kijken. Waar je eerst met NLZIET alleen actualiteitenprogramma’s kon terugkijken, kun je nu ook NOS live tv-kijken. Mocht je toch een NOS live uitzending missen, dan markeer je het NOS-programma gemakkelijk als favoriet. Je krijgt dan een melding van ons wanneer er een nieuwe aflevering van het programma voor je klaar staat zonder reclame.

Betrouwbare en onafhankelijke nieuwsvoorziening

Al bijna veertig jaar heeft de omroep NOS de verantwoordelijkheid om als publieke omroep betrouwbaar en onafhankelijk

nieuws te brengen. Dit doen zij door het uitzenden van journaals, sport en teletekst. NOS live volgen kan via de radio, televisie, internet, apps en sociale media.

NOS actualiteitenprogramma’s

De belangrijkste NOS live uitzendingen zijn de NOS Journaals. Deze zijn bijna ieder uur te zien. Het Achtuurjournaal is het meest uitgebreide journaal, hier wordt het nieuws van de hele dag zo uitgebreid mogelijk behandeld. Naast de reguliere nieuwsuitzendingen, wordt iedere schooldag het NOS Jeugdjournaal uitgezonden. Hier wordt het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer behandeld, speciaal voor de jonge kijker. In het programma NOS Nieuwsuur wordt er dieper ingegaan op actuele onderwerpen. Er wordt vooral aandacht besteed aan Nederlandse en Europese politiek en economisch nieuws. Het programma is dagelijks te zien op televisie.

NOS sportuitzendingen

Veel sportliefhebbers zullen NOS live kijken om de sportprogramma’s die de zender uitzendt. Meer dan tachtig sporten zijn te zien in de uitzendingen. De grootste sporten die op dit moment bij NOS live te zien zijn, zijn Formule 1, voetbal, wielrennen, schaatsen en tennis.

NOS Sportjournaal

Iedere dag rond zeven uur ‘s avonds is het Sportjournaal te zien met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

NOS Studio Sport

In het weekend kun je bij NOS live kijken naar Studio Sport met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

NOS Studio Sport Eredivisie

Voetballiefhebbers stemmen in het weekend af op Studio Sport Eredivisie. In dit programma zijn samenvattingen te zien van de gespeelde duels in de Eredivisie van die dag.

NOS Studio Voetbal

Na afloop van Studio Sport met wedstrijdsamenvattingen, kijken voetbalfans naar de talkshow Studio Voetbal.  In dit voetbalprogramma kijk je naar de nabeschouwing van het afgelopen voetbalweekend.

Studio Sportzomer

Naast de reguliere nieuws- en sportuitzendingen worden er ook thema uitzendingen uitgezonden van belangrijke sportevenementen. In het programma NOS Sportzomer worden de grote sportevenementen zoals de Olympische Zomerspelen, het Europees kampioenschap voetbal, het wereldkampioenschap voetbal en de Tour de France aan bod. Tijdens de gesprekken aan tafel komen reportages, nieuws en prijsvragen aan bod.

 

Wil je nu gelijk de mogelijkheid hebben om naar NOS live tv te kijken? Probeer NLZIET één maand voor €0,01 en kijk direct.

  • Met NLZIET heb je heel veel tv-programma's bijenkaar. Er zijn meer dan 50.000 beschikbare programma’s.
  • Samen gebruikmaken van het NLZIET abonnement is geen probleem. Kijk op twee schermen tegelijk naar hetzelfde NOS live programma of kijk een ander programma.
  • Kijk in HD kwaliteit alle programma’s van NPO, RTL en SBS. Kijk live, tot 365 dagen terug en soms zelf vooruit!
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over NLZIET? Lees onze Veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Werkt NLZIET in het buitenland?
Vanaf april 2018 is NLZIET te gebruiken in de gehele EU. Om NLZIET in de EU te kunnen gebruiken, dient het hoofdverblijf van de kijker in Nederland gevestigd te zijn. Dit kan bijvoorbeeld gecontroleerd worden aan de hand van het (Nederlandse) bankrekeningnummer bij het afsluiten van het abonnement.
Hoe is NLZIET ontstaan?
De behoefte bij het Nederlandse televisiepubliek om programma's te kijken op een zelf gekozen plek en tijdstip groeit. Nederland loopt voor in de ontwikkeling van snelle breedbandverbinding. Bij alle drie de partijen (NPO, RTL en SBS) stond on-demand tv kijken al langer hoog op de agenda. In 2011 werd het idee tot samenwerken op dit gebied geopperd. De drie grote zendergroepen hebben de krachten gebundeld om zo de consument nóg meer te laten genieten van al het moois van de Nederlandse televisie.
Waarom werkt NPO met RTL en SBS?
NLZIET is een unieke samenwerking. De publieke omroepen hebben geen commercieel belang, terwijl de commerciële omroepen dat juist wel hebben. Om aan de wens van de televisiekijker te voldoen is NLZIET opgericht. Hierdoor kunnen gebruikers op één plek het aanbod van de elf grootste Nederlandse zenders bekijken. NLZIET brengt hierdoor gemak en ontspanning voor iedereen.
Er zijn al VOD-diensten. Waarom NLZIET?
NLZIET is de enige dienst die programma's van zowel de publieke als de commerciële omroepen aanbiedt voor een vast bedrag per maand. Je hoeft niet meer te betalen om een losse aflevering terug of vooruit te kijken. Voor één vast tarief per maand ben je klaar, dat is één van de voordelen van NLZIET. Je hebt geen onverwachte kosten meer en komt dus niet meer voor verrassingen te staan. Een ander bijkomend voordeel is dat je via de zoekbalk die altijd bovenin je scherm staat, kunt zoeken in het programma-aanbod van alle zendergroepen. Je kijkt bovendien terug en vooruit zonder reclame.
Is er verschil met Videoland of Netflix?
NLZIET biedt het grootste en breedste tv-aanbod van de grootste Nederlandse televisiezenders gebundeld in één abonnement. Met NLZIET krijg je toegang tot NPO Plus, RTL XL en KIJK. Zo kun je onbeperkt de mooiste programma's en series van tv terug en regelmatig ook vooruitkijken. Wanneer je wilt, zoveel als je wilt waar mogelijk zonder reclame. Kortom: met NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt televisie. Bij Videoland en Netflix kijk je vooral naar films en series.