Beau live

Kijk Beau live bij NLZIET

Beau is de late night talkshow van Beau van Erven Dorens op RTL 4. In deze show bespreekt Beau het nieuws van de dag met verschillende gasten. Beau is elke werkdag te zien bij RTL 4 om 22:30 uur. Kun je niet elke dag om 22:30 uur voor de televisie zitten? Geen punt! Met de app van NLZIET kijk je Beau live vanaf je televisie, tablet, laptop of telefoon in Nederland en Europa. Dus ook onderweg of op vakantie!

 

Heb je de live-uitzending van Beau gemist? Bij NLZIET kun je dit programma ook gemakkelijk terugkijken. Probeer NLZIET nu de eerste maand voor €0,01 en kijk direct!

Dit wist je nog niet over Beau van Erven Dorens:

  • Wist je dat Beau de eerste 4 jaar van zijn leven in Maleisië heeft gewoond?
  • Wist je dat het eerste programma van Beau ook een late-nightshow was? Het programma heette Alles voor de kijkcijfers.
  • Wist je dat Beau in 2018 een Zilveren Televizier-ring won voor beste televisie-presentator?

Beau op de late avond

Sinds september 2019 kun je elke werkdag van Beau genieten. Na het eindigen van RTL Late Night met Humberto en later met Twan Huys was er plek voor een nieuw programma. Er waren al langer geluiden dat de kijkers Beau van Erven Dorens graag later op de avond wilden zien. De keren dat hij mocht invallen voor de vaste presentatoren kwamen hier veel enthousiaste reacties op.

 

Een paar jaar later heeft hij uiteindelijk toch de stap gemaakt naar de late-avondshow. De nieuwe show ‘Beau’ heeft een andere insteek dan RTL Late Night. In Beau staat geen grote tafel meer waar alle gasten aan zitten, maar mogen de gasten een voor een plaats nemen op de bank. Niet alleen het grote nieuws wordt besproken, maar ook de kleinere lokale berichten. Zo krijg je een show met veel verschillende onderwerpen! Heb je een aflevering van Beau gemist? Naast het live kijken kun je bij NLZIET ook alle afleveringen terugkijken. Zoals dit moment waar Baas B en Lange Frans voor het eerst sinds 10 jaar weer samen optreden:

 

Het decor van het programma

Het decor is altijd een belangrijk onderdeel van een programma. Het kan een programma maken of breken. Het decor van Beau kreeg vanaf het begin van het programma een heleboel kritiek. Daarbij was het belangrijkste punt dat het bureau van Beau veel te klein was. Het werd een ‘smurfenbureau’ genoemd en Chantal Janzen probeerde het eruit te slopen toen zij te gast was. Ook vonden kijkers dat er een tafel ontbrak in de studio waar de gasten samen met Beau aan konden zitten.

 

Inmiddels is het vervangen voor een grote tafel waar alle gasten aan zitten. Vergelijkbaar met het decor van voorganger RTL Late Night.

 

Beau van Erven Dorens

Beau is al lang een geliefde presentator. Beau is in 1970 geboren in Haarlem. Hij volgde drie studies aan de Universiteit van Amsterdam, maar maakt er geen een af. Hij is presentator, acteur, cabaretier en schrijver. Hij begon zijn carriere als columnist en was daarnaast te horen op de radio. In 1998 ging hij aan de slag bij RTL 4. Hij presenteerde “Alles voor de kijkcijfers” en had gastrollen in o.a. GTST en Baantjer.

 

Sinds die tijd is hij voornamelijk bekend als presentator. Hij heeft in zijn televisie carrière al 46 programma’s gepresenteerd. Onder andere RTL Boulevard, Deal or No Deal, Dancing With The Stars en Beau Five Days Inside.

 

In 2018 won Beau met zijn programma Beau Five Days Inside een Gouden Televizier-ring. In dit programma ging hij bij verschillende instanties langs om daar 5 dagen te overnachten. Zo was hij op bezoek bij Circus Renz en het Rosa Spier Huis. In datzelfde jaar werd hij verkozen tot omroepman van het jaar.

 

Beau terugkijken

Met elke dag een aflevering kan het zo zijn dat je af een toe niet kan kijken. Bij NLZIET kan je Beau terugkijken zonder reclame. Heb je zin in een ander actualiteiten programma dan kan je bijvoorbeeld ook Pauw, Jinek of RTL Boulevard terugkijken.

  • Mis nooit meer iets van de Nederlandse tv en kijk programma's live, terug en soms zelfs vooruit
  • Met NLZIET bepaal je zelf waar je televisie kijkt, met de apps voor tablet en smartphone kijk je overal in de EU online tv
  • Is NLZIET iets voor jou? Probeer het eens een maand uit voor €0,01. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken met NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 34 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.