Kijk live naar Europees voetbal op NLZIET

Bij NLZIET kun je naar Europees voetbal kijken waar en wanneer je wilt. Onderweg of thuis, je hoeft niets te missen van de wedstrijden in de Champions League, Europa League, Europa Conference League, Nations League, Super Cup en het WK.

Ben je niet op tijd thuis en heb je het begin van de wedstrijd gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kun je ook programma’s vanaf het begin afspelen, zodat je niets hoeft te missen. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct, daarna vanaf 7,95 per maand. Een abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.Nederland speelt Europees voetbal

Diverse Nederlandse clubs hebben zich weten te plaatsen voor belangrijke wedstrijden, zoals PSV en Ajax. Deze wedstrijden hebben we voor je op een rijtje gezet.

UEFA Europa League

Het programma van de UEFA Europa League seizoen 2022 loopt van donderdag 4 augustus 2022 t/m woensdag 31 mei 2023. De hoofdwedstrijden van de Europa League zijn op Veronica en Sporza te zien.

UEFA Europa Conference League

De meeste wedstrijden van de UEFA Conference League worden ook uitgezonden bij NLZIET. De UEFA Conference League is de laagste competitie van de UEFA. De UEFA heeft deze competitie in het leven geroepen, zodat ook clubs met een minder niveau kunnen meedoen. Kijk in de tv-gids welke wedstrijden je kunt kijken bij NLZIET.

UEFA Champions League

Vanaf 7 september zendt RTL 7 live de UEFA Champions League wedstrijden uit. Het hoogste niveau wordt hier gespeeld. Naast Nederlandse clubs kun je ook de buitenlandse clubs volgen bij NLZIET, zoals Juventus, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund en AC Milan.

UEFA Nations League

De UEFA Nations League is een voetbalcompetitie voor de nationale teams van de UEFA-lidstaten. Deze wedstrijden hebben grotendeels de internationale, vriendschappelijke wedstrijden vervangen, waardoor fans hun nationale team spannendere wedstrijden kunnen zien spelen. 


WK 2022

Elke vier jaar strijden diverse voetbalteams om de wereldbeker. Het WK is in Qatar en vindt voor de eerste keer in de winter plaats. Nederland en Senegal spelen de eerste wedstrijd. Het WK is van 21 november t/m 18 december te zien op NPO 1 bij NLZIET.

 

Met NLZIET mis je niets van Europees voetbal. Ga jij ook naar de UEFA Europa League, Champions League, Nations League op NPO 1, Veronica of RTL 7 live kijken? Met NLZIET blijf je op de hoogte van al het voetbal op tv. Veel kijkplezier!