Kijk live naar Europees voetbal op NLZIET

Het EK Voetbal is pas net geweest, maar er staan al weer nieuwe toernooien voor de deur! Bij NLZIET kun je live naar Europees voetbal kijken waar en wanneer jij maar wilt. Of je nou onderweg bent of thuis zit, je hoeft niks te missen van de wedstrijden in de Champions League, Europa League, de Europa Conference League, Super Cup en de WK Kwalificatie. Ben je niet op tijd thuis en heb je het begin van de wedstrijd gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kun je ook programma’s vanaf het begin afspelen zodat je niks hoeft te missen. Probeer de eerste maand NLZIET gratis en kijk direct alles van de Nederlandse tv.


Nederland speelt Europees voetbal

Diverse Nederlandse clubs hebben zich weten te plaatsen voor belangrijke wedstrijden, zoals PSV en Ajax. Deze wedstrijden hebben we voor je op een rijtje gezet.

UEFA Europa League

Het programma van de UEFA Europa League seizoen 2021-2022 loopt van donderdag 5 augustus 2021 t/m woensdag 28 mei 2022.  De wedstrijden van de Europa League zijn op Veronica te zien en worden vanaf 16 september uitgezonden. PSV speelt in de groepsfase van de Europa League tegen Sturm Graz en AS Monaco, maar hun eerste wedstrijd spelen ze tegen Real Sociedad. Kijk de Real Sociedad – PSV livestream bij NLZIET.

UEFA Europa Conference League

Sommige wedstrijden van de UEFA Conference League worden ook uitgezonden bij NLZIET. De UEFA Conference League is de laagste competitie van de UEFA. De UEFA heeft deze competitie in het leven geroepen, zodat ook clubs met een minder niveau kunnen meedoen. Sommige wedstrijden van Vitesse, AZ en Feyenoord kun je volgen bij NLZIET. 

UEFA Champions League

Ajax is geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Vanaf 16 september zendt RTL 7 deze wedstrijden live uit. Ajax speelt onder andere tegen Sporting Portugal, Besiktas en Borussia Dortmund. Het hoogste niveau wordt hier gespeeld! Kijk de Ajax – Sporting Portugal livestream bij NLZIET.

WK Kwalificatie 2022

De wedstrijden van de WK Kwalificatie 2022 zal vanaf 1 september te zien zijn. De groepswinnaar plaatst zich voor het WK die plaatsvindt volgend jaar in Qatar. Bij NLZIET worden de Nederlandse WK Kwalificatiewedstrijden uitgezonden.

Nederland

Nederland moet de eerste kwalificatiewedstrijd het tegen Noorwegen opnemen. Naast Noorwegen, neemt Nederland het op tegen Turkije, Montenegro, Letland en Gibraltar. 

Met NLZIET mis je niets van Europees voetbal en kijk je naar de wedstrijden van deze Nederlandse clubs in de Europa League. Ga jij ook kijken naar de UEFA Europa League, Champions League, op Veronica en RTL 7 live kijken? Met NLZIET blijf je op de hoogte van al het voetbal op tv! Veel kijkplezier!