Kijk live naar Europees voetbal op NLZIET

Bij NLZIET kun je naar Europees voetbal kijken waar en wanneer jij maar wilt. Of je nou onderweg bent of thuis zit, je hoeft niks te missen van de wedstrijden in de Champions League, Europa League, Europa Conference League, Nations League, Super Cup en het WK. Ben je niet op tijd thuis en heb je het begin van de wedstrijd gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kun je ook programma’s vanaf het begin afspelen zodat je niks hoeft te missen. Probeer de eerste maand NLZIET gratis en kijk direct alles van de Nederlandse tv.Nederland speelt Europees voetbal

Diverse Nederlandse clubs hebben zich weten te plaatsen voor belangrijke wedstrijden, zoals PSV en Ajax. Deze wedstrijden hebben we voor je op een rijtje gezet.

UEFA Europa League

Het programma van de UEFA Europa League seizoen 2021-2022 loopt van donderdag 5 augustus 2021 t/m woensdag 28 mei 2022. De wedstrijden van de Europa League zijn op Veronica en Sporza te zien.

UEFA Europa Conference League

Sommige wedstrijden van de UEFA Conference League worden ook uitgezonden bij NLZIET. De UEFA Conference League is de laagste competitie van de UEFA. De UEFA heeft deze competitie in het leven geroepen, zodat ook clubs met een minder niveau kunnen meedoen. Kijk in de tv-gids welke wedstrijden je van Vitesse, AZ en Feyenoord kunt volgen bij NLZIET. 

UEFA Champions League

Ajax is geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. Vanaf 23 februari 2022 zendt RTL 7 deze wedstrijden live uit. Het hoogste niveau wordt hier gespeeld. Naast Nederlandse clubs kun je ook de buitenlandse clubs volgen bij NLZIET, zoals Chelsea en Real Madrid.

UEFA Nations League

De UEFA Nations League is een voetbalcompetitie voor de nationale teams van de UEFA-lidstaten. De Volkenbond wordt om de twee jaar gehouden en de Europese Volkenbond wordt UNL genoemd. Deze wedstrijden hebben grotendeels de internationale vriendschappelijke wedstrijden vervangen, waardoor fans hun nationale team spannendere wedstrijden kunnen zien spelen. Nederland speelt weer op 22 september tegen Polen.


WK 2022

Elke vier jaar strijden diverse voetbalteams om de wereldbeker. Het WK is in Qatar en zal voor de eerste keer in de winter plaatsvinden. Nederland en Senegal spelen de openingswedstrijd. Het WK is van 21 november t/m 18 december te zien via NPO op NLZIET. Met NLZIET mis je niets van Europees voetbal en kijk je naar de wedstrijden van deze Nederlandse clubs in de Europa League. Ga jij ook kijken naar de UEFA Europa League, Champions League, Nations League op NPO 1, Veronica en RTL 7 live kijken? Met NLZIET blijf je op de hoogte van al het voetbal op tv! Veel kijkplezier!