Europees voetbal kijken op NLZIET

Kijk live naar Europees voetbal op NLZIET

Op 20 februari spelen Ajax en AZ de zestiende finales van de Europa League. Dit mag je natuurlijk niet missen! Op RTL 7 kun je Europees voetbal live kijken en blijf je op de hoogte van de EUFA Europa League.

Of je nu thuis of onderweg bent, met de app van NLZIET kijk je waar je maar wilt online televisie. Je hoeft dus niet stipt om 18.55u thuis te zitten wanneer de wedstrijd begint. Probeer de eerste maand NLZIET gratis en kijk live, terug en vooruit naar de programma’s van NPO, RTL en SBS.

Ajax en AZ spelen Europees voetbal

Ajax en AZ hebben zich geplaatst voor de zestiende finales. Ze treffen op donderdag 20 februari hun tegenstanders.

Getafe CF – Ajax

Op 20 februari om 18.55u speelt Ajax tegen de nummer vier van Spanje: Getafe CF. Ajax werd derde in zijn Champions League poule en stroomde door naar de Europa League. In het seizoen 2018-2019 speelde Ajax nog de halve finales van de Champions League.

De return wedstrijd tegen Getafe CF wordt op donderdag 27 februari gespeeld om 21.00u.

AZ – LASK

Donderdag 20 februari wordt een topavond qua Europees voetbal, want om 21.00u speelt AZ thuis tegen LASK. Deze tegenstander is je vast niet onbekend, want LASK ging ten koste van PSV als groepswinnaar door naar de laatste 32. Nu hopen dat AZ de club wel baas is en door kan naar de volgende ronde.

De return wedstrijd tegen LASK wordt op donderdag 27 februari gespeeld om 18.55u.

Finale Europa League

De finale van de UEFA Europa League zal plaatsvinden op 27 mei in Gdansk, Polen. De winnaar van de finale, mag komend jaar meedoen met de UEFA Champions League.

Wist je dat Ajax 2,5 jaar geleden nog in de UEFA Europa League finale stond? En AZ haalde in 1981 de Europa League finale.

Met NLZIET mis je niets van Europees voetbal en kijk je naar de wedstrijden van deze Nederlandse clubs in de Europa League. Ga jij ook kijken naar de UEFA Europa League op RTL 7? Veel kijkplezier!