Europees voetbal kijken op NLZIET

Kijk live naar Europees voetbal op NLZIET

Ajax en PSV hebben zich weten te kwalificeren voor de Europa League en op 18 februari spelen zij de zestiende finale. Dit wil je niet missen! Op RTL 7 kun je Europees voetbal live kijken en blijf je op de hoogte van de EUFA Europa League.

 

Bij NLZIET kijk je waar en wanneer jij maar wilt. Of je nou onderweg bent of thuis zit, je hoeft niks te missen van de wedstrijden in de Europa League. Ben je om 18.55u niet thuis en heb je het begin van de wedstrijd gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kun je ook programma’s vanaf het begin afspelen zodat je niks hoeft te missen. Probeer de eerste maand NLZIET gratis en kijk live, terug en soms vooruit naar programma’s van NPO, RTL en SBS.

Ajax en PSV spelen Europees voetbal

De Nederlandse clubs die zich hebben weten te plaatsen voor de zestiende finales zijn Ajax en PSV. Op donderdag 18 februari zullen ze voor het eerst hun tegenstanders treffen.

LOSC Lille – Ajax

Op 18 februari om 21.00u speelt Ajax tegen LOSC uit het Franse Lille. In het vorige seizoen van de Europa League stonden de clubs tweemaal tegenover elkaar. Beide keren wist Ajax er met de winst vandoor te gaan, namelijk met 3-0 en 0-2. Weten ze de club ook dit jaar te verslaan?

De return wedstrijd tegen LOSC wordt op donderdag 25 februari gespeeld om 18.55u in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Olympiacos – PSV

Op donderdag 18 februari speelt om 18.55u PSV tegen het Griekse Olympiacos. PSV wist in de voorrondes groepswinnaar te worden en werd zo gekwalificeerd voor de Europa League. Olympiakos is een van de voorlopers in het Griekse voetbal, dus dat het een spannende wedstrijd wordt is wel zeker!  

De return wedstrijd tegen Olympiacos wordt op donderdag 25 februari gespeeld om 21.00u in Eindhoven.

Finale Europa League

De finale van de UEFA Europa League zal plaatsvinden op woensdag 26 mei in Gdansk, Polen. De winnaar van de finale, mag komend jaar meedoen met de UEFA Champions League.

Met NLZIET mis je niets van Europees voetbal en kijk je naar de wedstrijden van deze Nederlandse clubs in de Europa League. Ga jij ook kijken naar de UEFA Europa League op RTL 7 live kijken? Veel kijkplezier!