Kijk live naar Europees voetbal op NLZIET

Het EK Voetbal is pas net geweest, maar er staan al weer nieuwe toernooien voor de deur! Bij NLZIET kun je live naar Europees voetbal kijken waar en wanneer jij maar wilt. Of je nou onderweg bent of thuis zit, je hoeft niks te missen van de wedstrijden in de Champions League, Europa League, Super Cup en de WK Kwalificatie. Ben je niet op tijd thuis en heb je het begin van de wedstrijd gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kun je ook programma’s vanaf het begin afspelen zodat je niks hoeft te missen. Probeer de eerste maand NLZIET gratis en kijk live, terug en soms vooruit naar programma’s van NPO, RTL en SBS.

Nederland speelt Europees voetbal

Diverse Nederlandse clubs hebben zich weten te plaatsen voor belangrijke wedstrijden, zoals PSV en Ajax. Deze wedstrijden hebben we voor je op een rijtje gezet.

PSV – Galatasaray

Op 21 juli om 20.00u speelt PSV tegen Galatasaray. Het is de tweede kwalificatieronde voor de Champions. De return is een week later op 28 juli. Weet PSV Galatasaray te verslaan? De uitzendingen zijn dit jaar te zien op RTL 7 bij NLZIET! Ajax plaatst zich al voor de groepsfase, dus die hoeven niet te spelen in de voorrondes.

UEFA Europa League

Het programma van de UEFA Europa League seizoen 2021-2022 loopt van donderdag 5 augustus 2021 t/m woensdag 28 mei 2022. De clubs die mee zullen doen aan dit toernooi, worden volgende week bevestigd. De wedstrijden van de Europa League zijn op Veronica te zien.

WK Kwalificatie 2022

De wedstrijden van de WK Kwalificatie 2022 zal vanaf 1 september te zien zijn. De groepswinnaar plaatst zich voor het WK die plaatsvindt volgend jaar in Qatar.

Noorwegen – Nederland

Nederland moet de eerste kwalificatiewedstrijd het tegen Noorwegen opnemen. Naast Noorwegen, neemt Nederland het op tegen Turkije, Montenegro, Letland en Gibraltar.

Met NLZIET mis je niets van Europees voetbal en kijk je naar de wedstrijden van deze Nederlandse clubs in de Europa League. Ga jij ook kijken naar de UEFA Europa League, Champions League, op Veronica en RTL 7 live kijken? Met NLZIET blijf je op de hoogte van al het voetbal op tv! Veel kijkplezier!