Dit zijn de B&B Vol Liefde kandidaten 2022 NLZIET

Dit zijn de B&B Vol Liefde kandidaten 2023

3 januari 2023

B&B Vol liefde is terug! Maar liefst 11 B&B eigenaren zijn op zoek naar de liefde. De grote stap om opnieuw te beginnen in een ander land hebben ze al genomen. Nu zoeken ze alleen nog iemand met wie ze hun paradijs kunnen delen.

De deelnemers zijn al voorgesteld! Hieronder lees je precies welke mensen het zijn en wat ze zoeken in een man of vrouw. Meer kijkinspiratie nodig? Volg ons op Instagram of TikTok en mis niets meer.

Met NLZIET kijk je live en on demand naar jouw favoriete programma’s Nog geen NLZIET-abonnement? Kijk waar en wanneer je wilt, op een apparaat naar keuze. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct.

 

Probeer 14 dagen gratis

Walter – Frankrijk

Walter is 54 jaar. Na 35 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft hij zijn goedlopende familiebedrijf verkocht. Afgelopen jaar heeft hij zijn Franse paradijs in de prachtige natuur van de Correze gekocht, daar heeft hij een plek gecreëerd waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en tot zichzelf kunnen komen. Zijn interesse in onder andere energieën en tantra zijn twintig jaar geleden ontstaan.

Walter biedt ruimte voor healings en workshops maar je kunt bij hem ook terecht voor een energetische massage of een creatieve cursus. Walter hoopt een open-minded vrouw te ontmoeten die geïnteresseerd is in spiritualiteit en die net als hij met beide benen op de grond staat.

Marian – Portugal

De 68-jarige Marian is een goed verzorgde, selfmade-woman die na een leven hard werken nu heerlijk geniet van een leven onder de Portugese zon. Ze is een op en top gastvrouw die graag haar gasten verwelkomt in haar luxe villa. Marian woont al 35 jaar in de Algarve.

Ze zette een succesvol makelaarsbedrijf op en hielp veel mensen aan prachtige huizen in Portugal. Marian is een actieve dame die regelmatig een balletje op de naastgelegen golfbaan slaat. Ze sluit een dagje op ‘the green’ graag af met een glaasje wit. Voor haar staan dieren op nummer één. Haar chihuahua Amy gaat overal mee naar toe.

Marian is een echte levensgenieter en stilzitten komt niet voor in haar vocabulaire. Ze zoekt een bourgondische man die nog actief is en vol initiatief in het leven staat.

Joy – Spanje

De 25-jarige Joy is een ambitieuze en creatieve jongen. Hij is de jongste deelnemer ooit aan B&B Vol liefde. Joy vertrok op zijn twintigste in zijn eentje naar Spanje om het vervallen en verlaten vakantiehuis van zijn vader op te knappen.

Hij werd verliefd op het huis en de omgeving en besloot er een nieuw bestaan op te bouwen. Een flinke verbouwing van een paar jaar volgde die hij grotendeels eigenhandig deed. Ondernemen zit in zijn bloed.

Naast het runnen van zijn B&B, bouwt en verkoopt hij campers. Hij heeft een grote drive om altijd bezig te zijn en nieuwe bedrijfjes op te starten. Joy zoekt een vrouw die liefdevol is, zorgzaam en mee kan gaan in zijn plannen en ideeën. Een dame die, net als hij, graag het avontuur aangaat!

Debbie – Spanje

De flamboyante Debbie is 62 jaar. Ze gooide in 2005 haar leven om toen ze met haar gezin verhuisde naar het Spaanse Catalonië. De oud-televisieproducente besefte door het verlies van twee vriendinnen, dat het leven zomaar voorbij kan zijn.

Ze kocht met haar toenmalige man en twee kinderen een oude boerderij uit 1600 in Sant Andreu del Terri. Het is een smaakvolle, kleurrijke plek met pipowagens waar ook gasten kunnen verblijven. Afgelopen jaar heeft ze ook een nabijgelegen pand omgetoverd tot een prachtige plek en met deze uitbreiding van haar B&B is Debbie zo trots als een pauw.

Debbie zit niet graag stil en bruist altijd van de ideeën. Naast haar B&B organiseert ze voor haar gasten onder andere yoga retraites en evenementen. Ze zoekt een stoere ‘vrolijkerd’ die optimistisch is en van gezelligheid houdt.

Martijn – Thailand

De Rotterdamse Martijn is 47 jaar. Hij voelde altijd al een grote liefde voor Thailand door de vele vakanties die hij er doorbracht. Toen hij vier jaar geleden de kans kreeg om een gasthuis met bijbehorend restaurant over te nemen, was zijn keuze dus snel gemaakt. Een grote stap, maar Martijn is trots op zijn bijzondere plek met Nederlands tintje.

In zijn gasthuis kunnen Nederlanders hun lol op, er worden kroketten en frikandellen geserveerd, de Hollandse feestdagen worden gevierd en Hazes galmt op een gezellige avond uit de speakers. Hoewel de goedlachse Martijn zijn plek helemaal gevonden heeft in zijn geliefde Thailand, zou hij graag een gezellige vrouw aan zijn zijde zien.

Martijn houdt van gezelligheid, maakt het de mensen graag naar de zin en vindt humor belangrijk. Dit is wat hij dan ook hoopt te vinden in zijn zoektocht naar de liefde!

Corine – Frankrijk

De nuchtere 54-jarige Corine vertrok dit jaar naar Lubersac om haar Franse droom na te jagen. Samen met haar roedels husky’s en wolfshonden betrok ze een plek omringd door bossen en heuvels. Corine houdt van het buitenleven. Ze trekt er iedere ochtend op uit met de honden en daarnaast is ze ook graag bezig in de tuin. Corine is handig en klust er graag op los in haar B&B. Vooral het inrichten van de kamers vindt ze heerlijk om te doen.

Hoewel ze zich goed redt in haar eentje, mist ze de warmte en gezelligheid om zich heen. Ze zoekt een man die, net als zij, van de natuur en klussen houdt. Corine valt op het type ruwe bolster blanke pit. Ze ziet haar man liever met een kettingzaag dan met een poetsdoek rondlopen.

Corine is zorgzaam, spontaan en energiek. Ze hoopt dat haar man een hart voor honden heeft, maar die bovenal haar hart sneller weet te laten kloppen.

Milu – Portugal

De 30-jarige Milu had al lange tijd de droom om een vakantiehuis in Portugal te kopen. Portugal voelt voor haar als thuiskomen, ze woonde er de eerste twee jaar van haar leven en verhuisde daarna met haar moeder terug naar Nederland. Portugal bleef altijd knagen en twee jaar geleden werd haar droom werkelijkheid, Milu kocht toen haar B&B. Een bouwval die ze omtoverde tot een sfeervol vakantiehuis.

Naast haar vakantiehuis heeft Milu een glampingtent in de tuin staan die ze aan het opknappen is en ook gaat verhuren. Milu is sociaal sterk, ambitieus en persoonlijke groei is belangrijk voor haar. Haar familie speelt een grote rol in haar leven. Met haar moeder, die ook haar buurvrouw is, heeft ze een sterke band.

Milu zoekt een man met eigen ambities en iemand die haar af en toe tegengas geeft.

Bram – Zweden

In 2021 vertrok de energieke, enthousiaste en spontane Bram naar Zweden om zijn jeugdroom, het leven op een boerderij, waar te maken. Bram is 30 jaar en inmiddels de trotse eigenaar van zijn zelfvoorzienende boerderij waar hij ook gasten ontvangt. Hij heeft zijn eigen moestuin en is het liefst in de natuur te vinden.

Bram is kunstzinnig, reislustig en muzikaal en pakt in zijn vrije tijd dan ook graag zijn gitaar erbij. Hij heeft alles op de rit en heeft inmiddels weer ruimte in zijn leven voor een vriendin.

Hij hoopt een dame te ontmoeten die geïnteresseerd is in een zelfvoorzienend bestaan. Iemand die weet van aanpakken, houdt van een goed gesprek en lief is.

Leendert – België

Na een carrière als succesvol ondernemer was het voor de charmante 68-jarige Leendert tijd om over de grens te gaan kijken en de rust op te zoeken. Hij verlangde naar een droomplek aan het water met een heerlijke tuin in de prachtige natuur.

Toen hij op een oude watermolen stuitte midden in de Belgische Ardennen was hij op slag verliefd. De vorige bewoonster runde er een B&B en Leendert vond dit zo leuk dat hij besloot om het runnen van de B&B voort te zetten. Leendert vindt het belangrijk om fit te blijven.

Hij maakt graag een wandeling met zijn hond en slaat geregeld een balletje op de tennisbaan. Daarnaast is Leendert een muziekliefhebber, hij zit vaak achter zijn piano en de gehele dag staat er klassieke muziek op. Hij zoekt een sportieve en positieve dame, die samen met hem passie voor de B&B deelt. Een vrouw met wie hij samen dromen wil waarmaken.

Michiel – Frankrijk

In 2016 besloot de 50-jarige Michiel om zijn leven over een andere boeg te gooien en naar het zuiden te vertrekken. Hij kocht een oude boerderij die hij omtoverde als groeps-accommodatie. Handig is Michiel zeker en hij kan uren bezig zijn met techniek en bouwen.

Ook is hij maar al te graag te vinden in zijn enorme tuin waar hij geregeld de pizzaoven aansteekt. Acht jaar geleden ontdekte Michiel dat hij niet alleen interesse heeft in vrouwen, maar ook in mannen. Een ontdekking die hem veel over zichzelf geleerd heeft.

Hij gaat tegenwoordig als biseksueel door het leven en al heeft hij tot dusver nog geen echte relaties gehad met mannen, staat hij hier wel voor open. Zijn oproep voor de liefde is dus gericht op zowel mannen als vrouwen. Michiel voelt zich sinds zijn ontdekking bevrijd. Hij zoekt een zelfstandige partner met een goed gevoel voor humor en die van spontane acties houdt.

Petri – Frankrijk

De zelfstandige Petri is 58 jaar. Ze werd tijdens haar opleiding Docent Nederlands-Frans, verliefd op Frankrijk. Ze houdt van de taal, het eten en het klimaat. Vooral de Franse cultuur spreekt haar erg aan. Na dertig jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, besloot ze anderhalf jaar geleden het roer om te gooien.

Ze liet huis en haard achter en vertrok naar Frankrijk, het land waar ze zich zo thuis voelt. Petri, moeder van twee dochters die nog in Nederland wonen, is een zorgzame vrouw die haar B&B-gasten graag in de watten legt met een heerlijk diner.

Ze houdt van zingen, theater en leest graag een boek. Petri is lid van een boekenclub en de gastenkamers in haar B&B zijn allemaal naar Franse schrijfsters vernoemd. Ze voelt zich op en top gelukkig in Frankrijk, maar is van mening dat een liefde in haar leven het helemaal compleet maakt. Petri hoopt een humoristische man met een vlotte babbel te ontmoeten die haar ook wat tegengas kan geven.

B&B Vol Liefde gemist en terugkijken?

B&B Vol Liefde is vanaf deze zomer iedere werkdag om 20.30 uur te zien bij NLZIET. Heb je een aflevering van B&B Vol Liefde gemist? Geen probleem! Bij NLZIET kijk je de afleveringen reclamevrij terug. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct naar de avonturen van de B&B eigenaren.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op

 • Wat is NLZIET?

  NLZIET. Dat is tv, maar zonder kabels. Kijk live en on demand naar 38+ tv-zenders. In 1 app. Het enige wat je nodig hebt, is internet en de NLZIET-app en geniet overal in huis, of onderweg, van jouw favoriete series, films en programma’s van onder andere NPO Plus, RTL en KIJK.

 • Hoe meld ik mij aan?

  Met NLZIET kijk je kabelvrij tv via je tv, laptop, tablet of telefoon. In 4 simpele stappen kun jij direct tv-kijken met NLZIET:

  Stap 1: Sluit een proefabonnement af via de website
  Stap 2: Download de app op het apparaat waarop je wilt kijken
  Stap 3: Start de app en log in
  Stap 4: Je kunt direct beginnen met kijken

  Een abonnement op NLZIET geeft je toegang tot 38+ tv-zenders, waaronder alle zenders van NPO, RTL en SBS.

 • Hoe werkt de gratis proefperiode?

  Als nieuwe gebruiker krijg je 14 dagen lang gratis toegang tot NLZIET. We vragen je om een verificatietransactie te doen van €0,01. Afhankelijk van jouw keuze, wordt jouw abonnement na de proefperiode automatisch omgezet naar een maand- of jaarabonnement. Je zit nergens aan vast, je abonnement is op elk moment opzegbaar.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  Via Mijn NLZIET kun je een lopend abonnement opzeggen. Je ontvangt hierna direct een bevestiging van de opzegging.

  Je kunt op ieder moment weer een abonnement starten door in te loggen op je account en een betaling te doen voor komende maand. Je kunt dan direct weer NLZIET kijken!

 • Op welke apparaten kan ik NLZIET gebruiken?
  • Computer en laptop: Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer en Edge
  • Android smartphone en tablet: Android-versie 5.1 of hoger
  • iOS smartphone of tablet: iOS versie 10 of hoger
  • Smart tv: smart tv’s van Samsung, LG, Philips, Sony en Panasonic
  • Apple TV: Apple TV en Apple TV 4
  • Android TV: softwareversie 5.1 of hogerWil je meer weten over het installeren van je apparaat? Of heb je andere vragen? Lees alle antwoorden op help.nlziet.nl.
 • Kan ik NLZIET ook in het buitenland gebruiken?

  Ja, met een NLZIET-abonnement kun je tv-kijken in het buitenland, in heel de EU.

Zeg je traditionele tv-abonnement vaarwel met NLZIET

Vanaf 8,95 per maand.
Elke maand opzegbaar.

Probeer 14 dagen gratis