De leukste klusprogramma’s kijk je bij NLZIET

Wil je graag je huis of tuin veranderen en heb je inspiratie nodig? Of vind je het gewoon leuk om naar prachtige huisrenovaties te kijken? Dan ben je bij NLZIET aan het juiste adres! Wij hebben de leukste klusprogramma’s voor je op een rijtje gezet. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct live en on demand naar deze programma’s.Help, Mijn Man Is Klusser!

John Williams helpt in Help, Mijn man is Klusser! wanhopige vrouwen die al vele jaren in een bouwval wonen omdat hun man een doe-het-zelver is. De mannen worden geconfronteerd met hun achterstallige werk en moeten laten zien dat ze het wel af kunnen maken.


Kopen Zonder Kijken

In Kopen Zonder Kijken geven stellen de zoektocht én aankoop van hun nieuwe woning uit handen. Martijn Krabbé en zijn team krijgen het volledige vertrouwen om het huis te vinden, te kopen en te verbouwen. Kijk vanaf 16 mei naar het gloednieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken bij NLZIET. Kijk na iedere aflevering een aflevering vooruit bij NLZIET.


De Grote Tuinverbouwing

In De Grote Tuinverbouwing bezoekt tuinexpert Ivo Putman tuinen die aan een flinke make-over toe zijn. Samen met zijn team steekt hij de handen uit de mouwen om de bewoners te verrassen met een prachtige nieuwe tuin. Kijk nu alle afleveringen van De Grote Tuinverbouwing terug bij NLZIET.

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

In Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven geven chef-kok Hugo Kennis en tuinman Tom Groot, onder leiding van Froukje de Both, praktische tips over wonen, lifestyle, tuineren en koken. Kijk elke dag naar een nieuwe aflevering bij NLZIET.


Vtwonen weer verliefd op je huis

Kees Tol gaat samen met verschillende vtwonen-stylisten de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De stijlen van de bewoners liggen volledig uit elkaar en het is aan de stylisten de taak om daar een perfecte balans in te vinden. Kijk alle seizoenen van vtwonen weer verliefd op je huis bij NLZIET.

BinnensteBuiten

In BinnesteBuiten komen verschillende onderwerpen als huis & interieur, tuin & natuur en eten & drinken aan bod. Heb je wat extra inspiratie nodig? Dan is BinnensteBuiten het perfecte programma voor jou. Kijk iedere dag naar een nieuwe aflevering van BinnensteBuiten bij NLZIET.


Uitstel van Executie

Wat doe je als je in zulke financiële problemen terecht bent gekomen dat je je huis kwijt kan raken? Dan schakel je het team van Uitstel van Executie in! Martijn Krabbé en een deskundig team gaan samen aan de slag om de financiële schade voor het slachtoffer te beperken. Ook verbouwen ze het huis van het slachtoffer om beter te concurreren op de huidige huizenmarkt. De allerlaatste aflevering van Uitstel van Executie is al geweest. Maar wees gerust, je kan alle afleveringen terugkijken bij NLZIET.


De Perfecte Verbouwing

In De Perfecte Verbouwing nemen twee architecten het tegen elkaar op om het beste ontwerp te laten zien aan de deelnemers. Deze deelnemers krijgen hun gewenste verbouwing in virtual reality te zien en kiezen dan een winnaar. Daarna wordt het huis ook echt verbouwd en krijg je te zien of de verbouwing ook echt zo perfect is als in virtual reality. Kijk nu het volledige eerste seizoen terug bij NLZIET.


Met NLZIET kijk je waar en wanneer je wilt naar de beste klusprogramma’s. Heb je een aflevering van je favoriete klusprogramma gemist? Bij NLZIET kijk je de afleveringen tot een jaar reclamevrij terug. Probeer 14 dagen gratis en kijk direct naar de beste klusprogramma’s.