The Voice Senior gemist?

Kijk The Voice Senior terug bij NLZIET

Heb je een aflevering van The Voice Senior gemist? Kijk dan nu terug op NLZIET. Een talentenshow vol met 60-plussers en mooie verhalen. Alle zangtalenten die toch nog een lang gekoesterde droom wil vervullen door op het podium te staan, krijgt een kans met The Voice Senior. Heb je vrijdagavond iets anders te doen, maar wil je geen aflevering missen? Probeer dan nu NLZIET de eerste maand gratis.

Wist je dat:

  • De winnaar van het eerste seizoen van The Voice Senior live in RTL Late Night bekend werd gemaakt?
  • De draaiende stoelen een idee van Roel van Velzen was?
  • Er in totaal 18 verschillende coaches in de draaiende stoelen hebben mogen zitten?

60+ op het podium

Voor het tweede jaar op rij krijgen 60-plussers in The Voice Senior de kans om hun dromen waar te maken. In The Blind Auditions krijgen de senioren de kans om de coaches te overtuigen van hun zangkunsten. Net als bij de andere The Voice programma’s staan de stoelen omgekeerd en kunnen de coaches de kandidaten dus niet zien.

Nadat de kandidaten door zijn naar de volgende ronde is het tijd voor de knock-outs. Hierin mogen alle kandidaten een nummer zingen en gaat hun coach deze beoordelen. De beste talenten mogen door en helaas worden er dus ook een hoop weg gestuurd.

Na de eerste twee rondes begint het echte werk. De senioren worden in een aantal weken klaar gestoomd voor de live-shows. Dit is het moment dat ze echt kunnen uitpakken met lichten, achtergronddansers en gast-artiesten.

Ben jij ook zo benieuwd wie The Voice Senior 2019 wordt? Mis dan geen moment en kijk zowel live als terug op NLZIET.

The Voice

Naast The Voice Senior zijn The Voice of Holland en The Voice Kids natuurlijk ook te zien op televisie. The Voice of Holland was in 2010 voor het eerst op tv en meteen al een daverend succes.

The Voice of Holland heeft een hoop nieuwe talenten gescout. Zo won O’G3NE het 5de seizoen met het nummer ‘Magic’. Ook Maan van de Steenwinkel heeft TVOH gewonnen, inmiddels heeft zij al een aantal hits op haar naam staan. Net als Samantha Steenwijk die aan het 8ste seizoen meedeed en haar talent ook in De Beste Zangers heeft laten zien.

Slechts twee jaar later kwam The Voice Kids voor het eerst op tv. Hier mochten kinderen van 8 tot 14 jaar aan meedoen. Het programma kan ervoor zorgen dat je als onbekend talent een enorme carrière boost krijgt. Dat heeft Vajèn van den Bosch wel bewezen. Zij heeft aan het eerste seizoen meegedaan, maar niet gewonnen. Ondanks dat ze niet won, heeft ze het daarna druk gehad. Ze heeft in verschillende musicals gespeeld en in tv-programma’s zoals: Spangas, Nieuwe Tijden (de spin-off van Goede Tijden, Slechte Tijden) en De Spa.

Ook van The Voice Kids en The Voice of Holland hoef je geen moment te missen met NLZIET. Zo kijk je net als naar The Voice Senior live, terug en soms vooruit naar deze programma’s.

De coaches en presentatoren

Er zijn in het tweede seizoen een paar veranderingen doorgevoerd. Zo Heeft Lieke van Lexmond het stokje overgenomen van Wendy van Dijk. Zij wordt bijgestaan door Martijn Krabbé, bekend van Uitstel van Executie.

In seizoen 1 zag je nog Gerard Joling en Gordon Heuckeroth samen de talenten coachen. Vorig jaar heeft Frans Bauer deze plek overgenomen. Hij mocht voor het eerst talenten gaan coachen. Daarnaast mochten Marco Borsato, Angela Groothuizen en Ilse de Lange een team samenstellen. Zij hadden dit allemaal wel vaker gedaan. Marco Borsato heeft namelijk al aan meer dan 15 verschillende seizoenen van The Voice (of Holland, Senior en Kids) meegedaan. Ook Angela en Ilse kennen het concept door en door, zij hebben beide in totaal 8 verschillende seizoenen van The Voice gedaan.

Bij The Voice Senior 2020 is een nieuwe jurylid toegevoegd, namelijk Gerard Joling. Hij zal net zoals in het eerste seizoen de rol van coach vervullen. De complete jury bestaat dit seizoen uit Angela Groothuizen (bekend van Obese), Gerard Joling, Ilse de Lange en Frans Bauer. Marco Borsato keert niet terug.

Ben je benieuwd naar The Voice Senior? Probeer de eerste maand NLZIET gratis en kijk direct!

  • Kijk de programma's van NPO, RTL en SBS in één handige app
  • Live, terug en vooruitkijken naar de mooiste programma's van de Nederlandse televisie
  • Is NLZIET iets voor jou? Probeer het eens gratis uit. Het abonnement is altijd online opzegbaar, dus je zit nergens aan vast
Meer weten over NLZIET?

Wil je meer weten over online tv-kijken bij NLZIET? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Wat is online tv-kijken?
Bij NLZIET kun je tv-kijken via internet, je hebt geen televisieabonnement meer nodig. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Bij NLZIET kun je zelf bepalen waar en wanneer je naar televisieprogramma's kijkt. Je kunt terug, vooruit en live tv-kijken. Met de toevoeging van live en replay tv bieden we NLZIET abonnees nog meer vrijheid om te kijken naar alle mooie programma’s van de Nederlandse omroepen.
Hoe kan ik live uitzendingen vanaf het begin kijken?
Is je favoriete programma al begonnen, maar ben je net te laat? Geen probleem. Met NLZIET kun je gebruik maken van de "begin gemist"-functie. Je hoeft echt niets meer te missen van de Nederlandse tv!
Wat is replay tv?
Met replay tv kijk je programma’s terug via de ingebouwde tv-gids. NLZIET heeft alle kanalen een week lang opgenomen en hiermee kun je tot 7 dagen terugkijken door terug te scrollen in de tijd en een programma te kiezen. Ook kun je live programma’s starten vanaf het begin. Omdat we de live stream hebben opgenomen, bevat replay tv reclame.
Wat is er nieuw aan NLZIET met live en replay tv?
We hebben ons aanbod uitgebreid. Je kon al on demand vooruit- en terugkijken bij NLZIET, maar nu kun je ook live tv-kijken naar 36 zenders van de grote Nederlandse omroepen. Daarnaast kun je met replay tv ook tijdens een programma-uitzending vanaf het begin kijken. Live en replay streams bevatten reclame.
Wat is het voordeel van replay tv, ik kon immers al terugkijken bij NLZIET?
Door de toevoeging van replay tv is het programma aanbod tot 7 dagen terug flink uitgebreid. Nu zijn ook veel buitenlandse series en films met replay tv tot een week na uitzending terug te kijken. De live en replay programma’s bevatten, net als op televisie, reclame.